Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#3226 Plak.

Plak.
  • 3 posts

Posted 04 January 2013 - 09:39

poszukuje aplikacji dzięki której będę mógł włączyć lub wyłączyć wifi.

Ustawienia -> Wi-Fi

#3227 ifish

ifish
  • 73 posts
  • SkądPoznań

Posted 04 January 2013 - 10:20

Ustawienia -> Wi-Fi

poważnie ? :) wlasnie o to chodzi, ze chce uniknac ciaglego przechodzenia do ustawien - wifi.

#3228 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 04 January 2013 - 10:32

poważnie ? :) wlasnie o to chodzi, ze chce uniknac ciaglego przechodzenia do ustawien - wifi.

Bez JB się nie da.

#3229 Maciej Smoła

Maciej Smoła
  • 34 posts
  • SkądLublin, Poland, Poland

Posted 04 January 2013 - 14:23

Witam. Szukam aplikacji do zarządzania muzyką. Coś do edycji tagów czy coś w ten deseń. Mam na komputerze dużo muzyki, którą zrzucam na iPhone przez iTunes i na którym ją odsłuchuję. Często potrzebuję starą i niefajną już nutkę usunąć, ale jak wiadomo z poziomu telefonu się nie da. Czy jest więc aplikacja lub jakiś sposób w iOS, który pozwoliłby mi na otagowanie danej piosenki (np na zmiane albumu na "ToDelete") albo oznaczenie jej w jakikolwiek inny widoczny sposób widoczny na komputerze, czy też po prostu umożliwiająca usunięcie piosenki? Pozdrawiam, Maciej

#3230 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 04 January 2013 - 14:35

Nie.

#3231 luc68

luc68
  • 223 posts
  • SkądBytom

Posted 04 January 2013 - 16:26

A ja przeglądam dziesiątki geotrackerów gdzie śledziło mi moją trasę zapisywało w formie przystępnej dla Aperture w którym mógłbym połączyć z innymi zdjęciami wykonanymi innym aparatem niż aparat iPhona. Niby znajduję ale one są głównie dla zdjęć wykonanych telefonem. Można teoretycznie oszukać czyli wyeksportować zdjęcie do iPhona tam to połączyć i zaimportować z powrotem na komputer, ale to teoria.

#3232 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 04 January 2013 - 21:39

Witam. Szukam aplikacji do zarządzania muzyką. Coś do edycji tagów czy coś w ten deseń. Mam na komputerze dużo muzyki, którą zrzucam na iPhone przez iTunes i na którym ją odsłuchuję. Często potrzebuję starą i niefajną już nutkę usunąć, ale jak wiadomo z poziomu telefonu się nie da. Czy jest więc aplikacja lub jakiś sposób w iOS, który pozwoliłby mi na otagowanie danej piosenki (np na zmiane albumu na "ToDelete") albo oznaczenie jej w jakikolwiek inny widoczny sposób widoczny na komputerze, czy też po prostu umożliwiająca usunięcie piosenki?
Pozdrawiam, Maciej

Kiedy masz włączone ręczne zarządzanie muzyką, to wtedy możesz przecież usuwać utwory z poziomu telefonu ;P.

#3233 Maciej Smoła

Maciej Smoła
  • 34 posts

Posted 05 January 2013 - 00:38

Dzięki, własnie to zauważyłem. Nie jestem zbyt obeznanym użytkownikiem iPhone :) A jeśli usunę piosenkę w iPhone, a później zrobię synchro z komputerem, to piosenka zostanie: a) dodana do iPhone ponownie B) usunięta z komputera (z iTuntes?)?

#3234 Bartek88k

Bartek88k
  • 241 posts

Posted 05 January 2013 - 05:49

Poszukuje alternatywnej aplikacji budzika, która po ustawieniu godziny dzwonka pokazywała by mi ile godzin snu pozostało do alarmu.

#3235 FishBB

FishBB
  • 1244 posts
  • SkądPOLAND

Posted 05 January 2013 - 14:47

Szukam aplikacji która podliczy mi czas połączeń,wysłanych smsów i użycia pakietów internetowych. W ustawieniach iPhone wiem że są informacje o tym ale chciałbym dodatkowej dobrej aplikacji do tego.

#3236 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 posts
  • SkądBiała Podlaska

Posted 05 January 2013 - 16:22

@FishBB Nie wiem czy bez JB się obejdzie. A i też po JB może być ciężko. Zawsze możesz skorzystać z aplikacji Twojego operatora. Chyba tylko Plus nie ma takiej aplikacji. Czy jest jakiś alternatywny klient GG na iPada, ktory ma możliwość korzystania z wprowadzonego jakiś czas temu archiwum online?

#3237 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 posts
  • SkądTczew, Poland

Posted 05 January 2013 - 19:55

Witam, Poszukuje programu na ipada, dzięki, ktoremu miał bym, możliwość odczytu edycji plików worda, excela. Musi współpracować z officem na komputerze z wersja najnowsza. Najlepiej jakby to był program od microsoft'u

#3238 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 05 January 2013 - 23:57

Dzięki, własnie to zauważyłem. Nie jestem zbyt obeznanym użytkownikiem iPhone :)
A jeśli usunę piosenkę w iPhone, a później zrobię synchro z komputerem, to piosenka zostanie:
a) dodana do iPhone ponownie
B) usunięta z komputera (z iTuntes?)?

Wydaje mi się, że ani nie zostanie dodana do iPhone'a, ani nie zostanie usunięta z iTunes. Ręczne zarządzanie muzyką, czyli Ty sobie, biblioteka sobie :D.

Witam,
Poszukuje programu na ipada, dzięki, ktoremu miał bym, możliwość odczytu edycji plików worda, excela. Musi współpracować z officem na komputerze z wersja najnowsza. Najlepiej jakby to był program od microsoft'u

Microsoft nie ma takiego programu na iPada, jeszcze. Polecam rozwiązania od Apple, czyli Pages, Keynote i Numbers - działają całkiem fajnie. Są różne officepromilion w AppStore, ale mnie zawsze irytuje ich działanie.

#3239 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 posts
  • SkądTczew, Poland

Posted 06 January 2013 - 13:53

Może cos nowego pojawiło sie, ciekawszego? Ten SeeSee, wygladem mnie odstrasza...
Testuje teraz My pics, ale denerwuje mnie jedna rzecz, a mianowicie, ze halem mozna zabezpieczyc caly program, a nie wybrany album...

#3240 cześćZuza

cześćZuza
  • 2 posts

Posted 06 January 2013 - 15:19

Czy mając napisany tekst w jakimś edytorze na iPadzie np. PlainText mogę go wysłać jako załącznik lub w jakiś inny sposób przygotować jako plik który mogłabym zapisać gdzieś na IPadzie (zainstalowalam File Manager ale z jakiegoś powodu się nie otwiera). Nie wiem czy jasno się wyrażam ale chciałabym to sobie pózniej otworzyć z poziomu maila na laptopie ale żeby nie musieć kopiować tekstu z treści maila. chciałabym też uniknąć konieczności tworzenia PDFa. Poradźcie coś.

#3241 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 posts
  • SkądBiała Podlaska

Posted 06 January 2013 - 15:28

PlainText można połączyć z DropBoxem, a tam ten dokument będzie zapisany jako *.txt z tego co pamiętam.

#3242 cześćZuza

cześćZuza
  • 2 posts

Posted 06 January 2013 - 15:35

Ok, zaraz wypróbuję.

- - - Połączono posty - - -

Mam iOS4 a pokazuje, że tylko na 5 :(

#3243 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 posts
  • SkądTczew, Poland

Posted 06 January 2013 - 18:35

Wydaje mi się, że ani nie zostanie dodana do iPhone'a, ani nie zostanie usunięta z iTunes. Ręczne zarządzanie muzyką, czyli Ty sobie, biblioteka sobie :D.

Microsoft nie ma takiego programu na iPada, jeszcze. Polecam rozwiązania od Apple, czyli Pages, Keynote i Numbers - działają całkiem fajnie. Są różne officepromilion w AppStore, ale mnie zawsze irytuje ich działanie.

Testuje onlive desktop, oraz cloudon troche mula, ale do tego co ja potrzebuje starcza w zupelnosci:)

____
Ponawiam:

Może cos nowego pojawiło sie, ciekawszego? Ten SeeSee, wygladem mnie odstrasza...
Testuje teraz My pics, ale denerwuje mnie jedna rzecz, a mianowicie, ze halem mozna zabezpieczyc caly program, a nie wybrany album...

#3244 DSQUARED

DSQUARED
  • 11 posts

Posted 07 January 2013 - 19:05

Witam Szukam aplikacji która podczas odblokowywania telefonu skanowalaby twarz lub kciuk jest cos takiego na iOS z tego co wiem na sony xperia u jest ?

#3245 luc68

luc68
  • 223 posts
  • SkądBytom

Posted 08 January 2013 - 09:26

jak miało by to skanować twarz lub kciuk? kamerka? zablokowany telefon nie zrobi zdjęcia no i za mała rozdzielczość było by za dużo pomyłek.

#3246 srbastek

srbastek
  • 31 posts
  • SkądKatowice

Posted 08 January 2013 - 10:50

Witam. Poszukuję aplikacji na iPhone 4 do montowania krótkich fimików, coś podobnego do iMovie ale bardziej rozbudowanego. Na iPada jest Pinnacle Studio, a na iPhone jest coś podobnego? Pozdrawiam.

#3247 naughtydog

naughtydog
  • 132 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 January 2013 - 13:26

Witam
Szukam aplikacji która podczas odblokowywania telefonu skanowalaby twarz lub kciuk jest cos takiego na iOS z tego co wiem na sony xperia u jest ?

jak miało by to skanować twarz lub kciuk? kamerka? zablokowany telefon nie zrobi zdjęcia no i za mała rozdzielczość było by za dużo pomyłek.

Z tego co wiem, motyw z odblokowywaniem przy pomocy faciaty jest dostępny w SGS3, więc to raczej nie jest problem. Gorzej z liniami papilarnymi, bo do tego chyba potrzebny jest czytnik, żeby to miało ręce i nogi.

#3248 luc68

luc68
  • 223 posts
  • SkądBytom

Posted 08 January 2013 - 15:29

Ja bym nie stawiał na coś takiego, wystarczy ze przekrzywisz twarz, ze inaczej będzie padać światło i już cie nie rozpozna, żaden telefon nie udźwignie takiego programu żeby był niezawodny. To są tysiące możliwości. Wystarczy spojrzeć jak radzą sobie z rozpoznawaniem twarzy komputery stacjonarne. Nawet programy do rozpoznawania tekstu nadal są bardzo zawodne a tam sprawa jest dużo prostsza.

#3249 Maciej Smoła

Maciej Smoła
  • 34 posts

Posted 08 January 2013 - 18:13

Najlepsza aplikacja do zarządzania studenckim budżetem? Nie mam zbyt wielu wymagań, im prostsza tym lepsza. Powinna jednak posiadać takie funkcje jak: - ekran powitalny = dodanie nowego wydatku - podział na kategorie np. akademik, jedzenie, studia, piwo - ustalenie miesięcznego przychodu + jakaś zgrabna forma prezentacji tego, co wydano w danym miesiącu na daną kategorię / na wszystko.

#3250 dadzbog

dadzbog
  • 27 posts

Posted 08 January 2013 - 22:44

Cześć! Poszukuję aplikacji, która występowałaby jedynie jako widget w obszarze powiadomień, a miałaby służyć do regulacji jasności ekranu. Taki skrót do przewijania paska jasności ekranu. Z góry dziękuję za pomoc.

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users