Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3176 True0Man

True0Man
  • 1 postów

Napisano 18 grudnia 2012 - 08:19

Poszukuję odtwarzacza video po sieci lokalnej

Witam serdecznie,

od wczoraj dołączyłem do grona jabłkowców - i zostałem dumnym tatą iPada 4 z retiną.

W domu mam postawiony serwer lokalny (NAS QNAP 109 PRO) na którym trzymam zdjęcia, filmy i muzykę.

Szukam odtwarzacza video za pomocą którego będę miał dostęp do tych zasobów. Mam różne formaty video - od AVI - przed XVID - po MKV (720p i 1080p).

Na razie udało mi się zmusić OPLAYER HD LITE do odtwarzania małych plików (do 350MB) - większych niestety nie otwiera i się wywala od razu - natomiast zdjęć nie otwiera w ogóle. Najlepiej jednak rozpoznaje napisy i ogarnia układ katalogów na serwerze.

Czy to mogą być problemy wynikające że testuję wersję LITE (powinna mieć tylko reklamy bez innych ograniczeń wg zapewnień producenta)?

Nabyłem AirPlayera - i ten widzi dla odmiany tylko część plików (przez uruchomiony na serwerze TWONKY SERWER) - i te które widzi odpala - ale nie wiem jak sprawić żeby zobaczył wszystkie.

Zależy mi na znalezieniu narzędzia które nie będzie wymuszało każdorazowego konwertowania pliku lub przenoszenia go ręcznie na iPada.

z góry dzięki za wskazówki i mam nadzieję, że nie jest to taki straszny problem jak mi się wczoraj mogło wydawać.

pozdrawiam.

#3177 miloszek9

miloszek9
  • 207 postów
  • SkądKostrzyn nad Odrą

Napisano 19 grudnia 2012 - 07:12

Jaki polecacie program do pisania sms oprocz Bitesms?

#3178 damkaro

damkaro
  • 544 postów

Napisano 19 grudnia 2012 - 11:07

Jaki polecacie program do pisania sms oprocz Bitesms?

Systemowe Wiadomości ;)

#3179 mwyslugocki

mwyslugocki
  • 11 postów

Napisano 19 grudnia 2012 - 15:00

Witam poszukuję programu, który będzie śledził ile mb jaka aplikacja internetu ciągnie. Znalazłem aplikacje, które śledzą ogólny przesył, ale już która apka to nie. Ostatnio przeskoczyłem na ip5, w play 24 informuje mnie że o godzinie 16 mam pobrane 42mb, a wiem że o tej godzinie jechałem samochodem i z internetu nie korzystałem, a procesy na Iphonie raczej by tyle bez mojej ingerencji nie pociągnęły. Poza tym pierwszy raz to się nie zdarzyło, gdy miałem ip4s nie występował ten problem, ale mam teraz parę nowych aplikacji może którąś trzeba lepiej skonfigurować. Dodam jeszcze, że ilość pobranych danych zgadza się z play24 i uzyciem w iphone. Więc to nie bład operatora, teraz poszukuję aplikacji, która mi powie która apka tak żre ten internet

#3180 miloszek9

miloszek9
  • 207 postów
  • SkądKostrzyn nad Odrą

Napisano 19 grudnia 2012 - 18:03

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

#3181 Koral32

Koral32
  • 23 postów
  • SkądJaworzno, PL

Napisano 20 grudnia 2012 - 20:35

Czy zna ktoś jakiś program w którym będę sobie mógł zrobić własny cennik i dodać do niego zdjęcia. Jak tak to proszę o jakieś nazwy w app store, z góry dziękuję.

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! eualex.

#3182 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 21 grudnia 2012 - 10:42

Cześć, poszukuje jakiejś aplikacji, która będzie alternatywą dla apki Eurosport wiecie z informacjami ze świata sportu itp. A i czegoś co zastąpi messenger czyli program do pisania przez facebook

#3183 MasterM

MasterM
  • 1 658 postów

Napisano 22 grudnia 2012 - 16:21

Witam, szukam aplikacji na iPada 4, która będzie zapisywała słownie wypowiedzi głosowe moje lub innych osób. Nie chodzi tu mi o dyktafon. Z góry dzięki

#3184 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 22 grudnia 2012 - 17:15

Chodzi Ci o dyktowanie? https://itunes.apple...d341446764?mt=8

#3185 oskarosi

oskarosi
  • 9 postów
  • SkądKłobuck, Poland

Napisano 22 grudnia 2012 - 17:25

Witam Poszukuje aplikacji ktora pozwalaby mi wysylac smsy poprzez iPhone wpisujac je bezposrednio w komputerze .. najlepiej gdyby aplikacja uruchamiala 'serwer www' i na odpowiednim porcie poprzez wifi zeby mozna bylo wysylac SMSa przez przegladarke (chcialbym wykorzystywac to do powiadomienia Klientow o wysylce towaru z nr listu przewozowego). Widzialem cos takiego u kolegi na iPhone ale mial z jailbreak, ja mam 6.0 wersje i niestety nie moge zrobic JB, czy istnieje taka aplikacja w AppStore ? Bo apps ktory tylko przepisuje mi tresc i daje do zatwierdzenia na ekranie iPhonea a nie obsluguje w pelni tego procesu bylby mniej mile widziany - lub jako ostatecznosc :) Z gory dzieki za pomoc w zlokalizowaniu nazwy..

#3186 Ryh

Ryh
  • 5 postów

Napisano 22 grudnia 2012 - 21:05

Potrzebuję PILNIE softu do nagrywania rozmów telefonicznych.

SOFT DO NAGRYWANIA ROZMÓW TELEFONICZNYCH - PILNIE

Witam. Jestem nowy tutaj, iPhone 4 od T-mobile to pierwszy produkt Apple'a który użytkuję i zaraz na początku mam duży problem. Ryję w necie od wczoraj i niestety nie znalazłem rozwiązania - jak nagrywać rozmowy telefoniczne? W starym HTC działo się to po wciśnięciu jednego klawisza lub z automatu, więc nie wierzę, że iPhone tego nie potrafi. Powiedzcie tylko po kolei jak i czym? Będę bardzo wdzięczny :)

pozdrawiam, Ryh

#3187 GrupaOper

GrupaOper
  • 31 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 23 grudnia 2012 - 13:24

To ja też się dołączam - poszukuję programu do kompilacji C/C++ dla iPada. Wiem, że jest C/C++ Compiler autorstwa Mr Lee, ale nie wiem, jak się sprawuje, czy ma bardzo okrojone funkcje w stosunku do pecetowego Dev C++ 4.9.9.2 (tego używam do pracy). Jak działa? Czy wszystko działa jak należy i czy wszystko obsługuje? A może znacie lepsze programy? Z góry dziękuję :)

#3188 Eldorado99

Eldorado99
  • 86 postów

Napisano 23 grudnia 2012 - 19:06

Witajcie, Jeśli było to przepraszam ale jest 315 stron i ciężko wszystko przeczytać. Poszukuję programu dzięki któremu będę mógł przeglądać na iPadzie/iPhonie po WiFi katalogi ze zdjęciami udostępnione na PC. Nie chodzi o synchronizację zdjęć bo do tego mam bardzo klawy ale do przeglądania zbiorów na hdd na PC. Jeśli ktoś szuka czegoś takiego do filmów to polecam Air Video Server. Pozdrawiam Eldorado9

#3189 messinho

messinho
  • 11 postów

Napisano 23 grudnia 2012 - 22:05

Próbowałem dziś przesłać plik z telefonu do iPada za pomocą bluetooth, jednak co chwila wyskakiwały jakieś błędy. Czy jest jakiś program który bezproblemowo mi to umożliwi ?

#3190 Ryh

Ryh
  • 5 postów

Napisano 23 grudnia 2012 - 22:40

SOFT DO NAGRYWANIA ROZMÓW TELEFONICZNYCH - PILNIE

Witam. Jestem nowy tutaj, iPhone 4 od T-mobile to pierwszy produkt Apple'a który użytkuję i zaraz na początku mam duży problem. Ryję w necie od wczoraj i niestety nie znalazłem rozwiązania - jak nagrywać rozmowy telefoniczne? W starym HTC działo się to po wciśnięciu jednego klawisza lub z automatu, więc nie wierzę, że iPhone tego nie potrafi. Powiedzcie tylko po kolei jak i czym? Będę bardzo wdzięczny :)

pozdrawiam, Ryh

23.12.2012 Nie ma takiego programu, czy nie macie chęci napisać?

#3191 GrupaOper

GrupaOper
  • 31 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 24 grudnia 2012 - 12:35

Próbowałem dziś przesłać plik z telefonu do iPada za pomocą bluetooth, jednak co chwila wyskakiwały jakieś błędy. Czy jest jakiś program który bezproblemowo mi to umożliwi ?

A ten telefon to iPhone? Jeśli nie, to się nie da. Jeśli tak, to pobierz z App Store apkę Bluetooh File Transfer czy jakoś tak, i spróbuj ponownie :D

#3192 mrc120

mrc120
  • 186 postów
  • SkądPłock, Poland, Poland

Napisano 24 grudnia 2012 - 12:55

Szukam dwóch tweaków. Mogą być także z cydii. Pierwszą jaką szukam to do zredukowania szumów przy zdjęciach, najlepiej jako tweak. Drugi jaki szukam to equalizuer lub bass booster jako tweak, a nie oddzielny program.

#3193 Jacek6663

Jacek6663
  • 156 postów

Napisano 24 grudnia 2012 - 17:18

jak sie nazywa aplikacja która powiadamia o nieodebranym połączeniu lub sms dla 3g 3.1.3 prócz intelliscreen

#3194 wojteqq13

wojteqq13
  • 100 postów
  • SkądWrocław*

Napisano 24 grudnia 2012 - 18:53

Szukam aplikacji na iPhone do sciągania muzyki, dobrze jakby można było sciągać polską muzyke ( rap głównie ) i która po ściągnięciu zapisywała utwory w liscie w Muzyce a nie w swojej aplikacyjnej bibliotece.

#3195 MasterM

MasterM
  • 1 658 postów

Napisano 24 grudnia 2012 - 19:20

Witam jeszcze raz. Zna ktoś może jakiś dobry edytor tesktu(najlepiej gdyby był darmowy) na iPada 4 ?

#3196 Sieyo

Sieyo
  • 8 postów

Napisano 25 grudnia 2012 - 01:29

Jestem nowy na forum, ale mniej wiecej przeszukalem juz troche tematow. Szukam apki ktora umozliwi mi pobieranie torrentow, np. z torrenty.org. Wiem ze cos takiego istnieje na cydii, ale mnie interesuje appstore. Apka moze byc na ipada lub iphonea. Z gory dzieki.

#3197 Colin 79

Colin 79
  • 263 postów
  • SkądWałbrzych, Poland

Napisano 25 grudnia 2012 - 20:38

Witam, poszukuję (na iPada 3) notatnika lub notesu w celu opisywania treningów, wykładów w szkole itp. Troszeczkę miałem styczność z Opus Domini, ale jakoś nie potrafię go rozgryźć w 100%. Pozdrawiam serdecznie.

#3198 marius09

marius09
  • 4 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 09:27

Witajcie Na początek tradycyjnie jestem nowym szczęśliwym posiadaczem iPad 4 i już są pytania :). Czy ktoś może polecić jakiś programik "menadżer plików". Coś w stylu total commandera lub free commandera z pecetów. Istnieje coś takiego w ogóle dla tych urządzeń ?

#3199 MasterM

MasterM
  • 1 658 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 13:01

Może FileManager ?

#3200 marioo11

marioo11
  • 70 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 18:18

cześć, od tygodnia użytkuję 4s 64gb :) przeglądnąłem kilka stron forum w poszukiwaniu aplikacji, która wyeksportowałaby smsy do pliku (jakiegokolwiek) tak aby można je było zarchiwizować na kompie (jeszcze windows7). może ktoś polecić coś? jednym słowem szukam programu do archiwizacji smsów, wcześniej używałem nokii i tam można było po podpięciu do kompa skopiować smsy. dzięki za sugestie :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych