Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#3126 swiatek94

swiatek94
  • 450 posts

Posted 27 November 2012 - 00:52

Witam serdecznie, potrzebowałbym na gwałt aplikacji podobnej do "google goggles", która w czasie rzeczywistym, bądź też nie, przetłumaczy mi język angielski na polski, bądź na odwrót, z góry dziękuje! edit. Odkryłem Google search, lecz to niestety nie spełnia moich oczekiwań, bo nie tłumaczy dobrze tekstu.

#3127 Lobuzio

Lobuzio
  • 20 posts

Posted 28 November 2012 - 00:16

Szukam czegoś co będzie czytało ebooki. Najlepiej za free. Na ipada3 i iPhone 4. Z góry dziękuję za pomoc.

#3128 wojteq171

wojteq171
  • 8 posts

Posted 28 November 2012 - 20:35

Witam, prosiłabym Was podanie nazw programów edukacyjnych na iPhone które znacie i polecacie.
Chodzi mi o paragramy np. do rozwiązywanie reakcji chemicznych, układy równań, do wyznaczania i obliczania funkcji, itp

Dodam, że mam JB i wgraną Cydię.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

#3129 eualex

eualex
  • 2097 posts

Posted 28 November 2012 - 21:28

Witam, prosiłabym Was podanie nazw programów edukacyjnych na iPhone które znacie i polecacie.
Chodzi mi o paragramy np. do rozwiązywanie reakcji chemicznych, układy równań, do wyznaczania i obliczania funkcji, itp

Dodam, że mam JB i wgraną Cydię.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

https://itunes.apple...d334989259?mt=8
https://itunes.apple...d333252515?mt=8

#3130 maciejowyy

maciejowyy
  • 47 posts
  • SkądWrocław, PL

Posted 28 November 2012 - 22:00

PS touch?

#3131 inspire

inspire
  • 136 posts
  • SkądPoland

Posted 29 November 2012 - 13:17

Siema, szukam aplikacji, która korzysta z GPSu bez używania sieci 3G ze swoimi mapami żeby móc korzystać z niej w trybie offline? Chodzi mi o to że na dniach będę wyjeżdżał za gramanicę a nie chcę tracić kasy na wykorzystywanie internetu Najlepiej żeby była sprawdzona ;)

#3132 Mr.Crash

Mr.Crash
  • 660 posts
  • SkądWrocław

Posted 30 November 2012 - 14:40

Mam problem ze znalezieniem nawigacji na iPhona, która posiadałaby ustawienie kilkunastu punktów pośrednich od najbliższego do najdalszego. Chce po prostu wklepać wszystkie miejsca jakie mam odwiedzić a nawigacja sama wyliczy jakie punkty po kolei odwiedzić aby nie robić dodatkowych kilometrów. W normalnej AutoMapie jest opcja sortuj po najbliższych ale w wersji na ios już jej brak ... Która nawigacja coś takiego posiada ? POMOCY

#3133 borrro

borrro
  • 63 posts

Posted 30 November 2012 - 14:47

Czy mozna zmienic klawiature na taka ktora mialaby cyfry razem z literami?

#3134 Eldest

Eldest
  • 222 posts

Posted 01 December 2012 - 14:02

Potrzebuje czegoś do filmów,notowania wykładów,lekkiej obróbki zdjęć. Ktoś cos podpowie ?

#3135 opa_pl

opa_pl
  • 411 posts

Posted 01 December 2012 - 14:58

Poszukuje aplikację na ipada do robienia odręcznych notatek za pomocą rysika. Zależy mi na tym, aby aplikacja nie miała problemów dotykiem dłoni podczasisania stylusem lub rysowania Dobrze byłoby również, gdyby ta aplikacja pozwalała na pisanie tekstu z poziomu klawiatury.

#3136 (A)rturo

(A)rturo
  • 52 posts

Posted 02 December 2012 - 09:41

Mam telewizor Sony Bravia, który nie ma Wifi, podłączyłem do niego router, chce teraz przesyłać filmy z telefonu na telewizor. Jakim programem to zrobię?

#3137 Konrad81U

Konrad81U
  • 77 posts
  • SkądKraków

Posted 02 December 2012 - 20:37

Mam telewizor Sony Bravia, który nie ma Wifi, podłączyłem do niego router, chce teraz przesyłać filmy z telefonu na telewizor.
Jakim programem to zrobię?

np : iMediaShare . ( zdjęcia , filmy , youtube i inne )

Polecam sam używam na TV Samsung.

#3138 apocalypto14

apocalypto14
  • 21 posts

Posted 05 December 2012 - 12:34

Witam. Poszukuję przeglądarki z flashem. Szukam płatnej jak i darmowej, może się skuszę na zakup jakieś, jak nie będzie żadnej darmowej do pobrania. Interesują mnie opinie o nich. Mam pobranego puffin free, ale średnio działa. Jeżeli macie jakieś opinie i informacje o jakiś przeglądarkach to proszę podzielcie się ze mną z nimi. Nie chcę kupić jakiegoś bubla. Pozdrawiam

#3139 karcho

karcho
  • 18 posts

Posted 05 December 2012 - 12:43

Znacie jakas aplikacja ktora przy wykonywaniu zamachu telefonem wyda dzwiek bicza?

#3140 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 06 December 2012 - 14:28

Znacie jakas aplikacja ktora przy wykonywaniu zamachu telefonem wyda dzwiek bicza?

Każda z "Whip" w nazwie?

#3141 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 December 2012 - 14:45

Szukam aplikacji ułatwiającej pisanie sms-ów starszej osobie z "dużymi" palcami. Coś co powiększa klawiaturę itp.

#3142 szkodnik85

szkodnik85
  • 107 posts

Posted 07 December 2012 - 20:29

Witam kolegów i koleżanki. Polecacie jakąś dobra aplikację do nauki angielskiego od podstaw ? Niemusi byc free.

#3143 vBB

vBB
  • 206 posts

Posted 07 December 2012 - 23:12

Witam, czy ktoś mógłby polecić jakąś aplikację pełniącą rolę budzika? Chcę aby miała funkcję narastającego dźwięku i żeby była opcja wyłączenia wibracji tylko podczas budzenia. W standardowej aplikacji ZEGAR przy budzeniu ciągle są wibracje. Z góry dziękuję.

#3144 TomuSS

TomuSS
  • 819 posts

Posted 08 December 2012 - 01:22

Witam. Szukam aplikacji do przechowywania artykułów, zdjęć, filmów itd. na pózniej, żeby potem je przeczytać/odtworzyć w trybie online. Która z dostępnych aplikacji tego typu będzie najlepsza? Pozdrawiam

#3145 drozzzz

drozzzz
  • 1 posts

Posted 08 December 2012 - 14:00

IPAD w pracy. Katalogowanie i edycja dokumentów. Noszę się z zamiarem zakupu ipada. Chciałbym wykorzystywać go nie tylko do rozrywki ale również do pracy. Proszę o podpowiedzi czy "pages" jest najlepszym edytorem graficznym na appstore oraz o wskazówki co mam zrobić ale nie zagubić się w wielu edytowanych dokumentach - chodzi mi o możliwość katalogowania dokumentów czy mogę to zrobić z poziomu pages czy jest może inny program którym mogę segregować dokumenty (lub inne pliki) i najeżdżając na nie automatyczni uruchomi się pages. Z tego co wiem ios jest bardzo "hermetyczny" ale z drugiej strony trudno mi uwierzyć, że nikt na świecie nie stworzył programu w appstore który rozwiąże powyższy problem nie mówiąc o tym, że są wsród Państwa na pewno doświadczeni użytkownicy którzy nie używają ipad wyłącznie do zabawy i we własnym zakresie poradzili sobie z podobnym problemem. Pozdrawiam. :wink:

#3146 ferdekkiepski

ferdekkiepski
  • 5 posts

Posted 09 December 2012 - 14:11

Witam. Iphona mam dopiero kilka dni i to jest mój pierwszy iphon. Potrzebuję menagera plików aby widział zawartość całej pamieci iphona (zdjęcia) i żeby można było robic operacje na plikach. I jeszcze zeby miał przegladanie sieci LAN po Wifi, zebym mógł przenosić zdjęcia po wifi z iphona na komputer do udostepnionego katalogu. Dziękuję i pozdrawiam

#3147 vBB

vBB
  • 206 posts

Posted 09 December 2012 - 14:21

@up, z tego co zdążyłem sprawdzić, to oprócz tego przenoszenia po wifi to resztę ma iFile (który jest w promocji 50% obecnie). Natomiast co do tej opcji z wifi to nie wiem bo jeszcze nie sprawdzałem. Ja natomiast mam pytanie, czy Sleep Cycle to aplikacja która oprócz "inteligentnego budzenia" posiada normalne budzenie, tj. żebym mógł wyłączyć wibrację przy budzeniu i żeby dźwięk budzika narastał?

#3148 rev3n

rev3n
  • 6 posts

Posted 09 December 2012 - 18:28

Big Bang Theory? ;) Aplikacja PocketWhip

#3149 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 09 December 2012 - 18:31

Witam. Iphona mam dopiero kilka dni i to jest mój pierwszy iphon. Potrzebuję menagera plików aby widział zawartość całej pamieci iphona (zdjęcia) i żeby można było robic operacje na plikach. I jeszcze zeby miał przegladanie sieci LAN po Wifi, zebym mógł przenosić zdjęcia po wifi z iphona na komputer do udostepnionego katalogu. Dziękuję i pozdrawiam

Bez odblokowania softu tego nie zrobisz, musisz robić jailbreak. :>

#3150 CritiCalz

CritiCalz
  • 321 posts

Posted 09 December 2012 - 22:15

Poleccie jakies aplikacje must have. Niby mam jeszcze $11.95 a nie wiem na co wydac :/

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users