Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3076 meeron

meeron
  • 504 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 18:53

Witam.
Szukam aplikacji do dyktowania SMS w wersji Polskiej, najlepiej darmowej.
Pozdrawiam :)

Edycja:
Bardzo Ci dziękuję @renqien

#3077 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 19:08

https://itunes.apple...d341446764?mt=8

#3078 iron77

iron77
  • 5 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 20:33

Wie ktoś, co to za aplikacja, pokazana w 58 sekundzie reklamy iPad'a Mini? Chodzi mi o tą z "Global Product Performance" w tytule. Google póki co nie pomaga.

Link do 58 sekundy: [url=http://www.youtube.com/watch?v=qL0UlqpfuQc&t=0m58s]Apple - Introducing iPad mini - YouTube[/url]

Ponawiam pytanie, wie ktoś może? Nie jest to StockTouch.

#3079 iHavran

iHavran
  • 27 postów
  • SkądWrocław

Napisano 08 listopada 2012 - 08:21

No proszę Cie... Może developerzy powinni jeszcze płacić żeby użytkownicy pobierali ich aplikacje!?

Kolego, wcale tak nie twierdzę, jednak jak zakładam, że przeczytałeś ja potrzebuję tylko numery tygodni, cała reszta jest mi zbędna...

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.
Przeczytaj koniecznie TO.
eualex

#3080 kpiszek

kpiszek
  • 31 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 11:54

Witam
Poszukuję aplikacji coś typu Remote, ale działanie na odwrót chodzi mi o to, że muzyka wybierana na komputerze będzie odtwarzana na iphone.

Pozdrawiam.

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! eualex.

#3081 Redmaster

Redmaster
  • 5 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 15:54

Witam Poszukuję aplikacji do katalogowania książek - oczywiście parę znalazłem na AppStore ale każda ma jakąś wadę. Bibliophilia - nawet mogła by być ale niestety przy transporcie danych do PDF brak polskich liter - napisał do twórców obiecują że przy najbliższym update naprawią ICollect Books HD - nie ma wersji darmowej żeby zobaczyć jak to działa i wygląda. Opisy są w sumie zachęcające ale nie zaszkodzi spytać WAS czy może używaliście i macie jakieś zdanie na ten temat. Są też inne ale w dużej części wyglądają na napisane na zajęcia z informatyki. Inne np do katalogowania ale książek w języku Hiszpańskim. A może macie jakieś Ciekawe inne rozwiązania ?

#3082 meeron

meeron
  • 504 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 20:47

Poszukuję: Notatniko/organizera - chcę aby zadania/notatki dodawane do kalendarza w MACu alertowały dźwiękiem i komunikatem o określonej wcześniej dacie i godzinie w iPhonie i odwrotnie, te dodane w iPhonie wyświetlały się na MACu - najlepiej wszystko równocześnie. Oprócz tego, żeby dało się odznaczać listy zrealizowanych zadań, coś na zasadzie lista zakupów, kupiłem już coś tam powiedzmy w biedronce (swoja droga mają teraz naprawdę dobre produkty - (to nie jest reklama)), zatwierdzam, że zadanie zrealizowane, a zostało do kupienia to i tamto. Preferowałbym do wszystkiego jedną aplikacje, darmową i prosta w obsłudze, najlepiej w wersji językowej PL Reminders wbudowany w iOS i MACa jest troszkę za ubogi. Teraz to pojechałem z życzeniami, taki prawie Mikołaj by się przydał ;) Any ideas ? :)

#3083 borrro

borrro
  • 63 postów

Napisano 09 listopada 2012 - 08:38

Nagrywanie ekranu ipada Witam, poszukuje aplikacji ktora nagrywalaby to co widze na ekranie. Jest cos takiego? Najlepiej za free Pozdrawiam

#3084 es.

es.
  • 44 postów

Napisano 09 listopada 2012 - 17:21

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.

#3085 dryeye

dryeye
  • 3 postów
  • SkądKatowice

Napisano 10 listopada 2012 - 14:47

Witam. Szukam aplikacji na iphone4 która pozowoli mi ustawiać manualnie czułość (iso), przesłonę oraz czas. Pozdrawiam.

#3086 (A)rturo

(A)rturo
  • 52 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 10:04

Piconhand - szukam innej aplikacji do wrzucania fotek na Picasse. Ten się wiesza jeśli jest więcej niż 6 fotek :( I szukam.. kalendarza brań wędkarskich - widział ktoś coś takiego?

#3087 michail

michail
  • 146 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 17:22

Poszukuję nazw najpopularniejszych aplikacji do tworzenia i edycji tekstów - najlepiej, żeby można było później bezproblemowo przenieść pliki do offica.
Proszę o kilka propozycji - mogą być darmowe lub płatne (przedział cenowy nie gra roli)

#3088 damkaro

damkaro
  • 544 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 20:49

Poszukuję nazw najpopularniejszych aplikacji do tworzenia i edycji tekstów - najlepiej, żeby można było później bezproblemowo przenieść pliki do offica.
Proszę o kilka propozycji - mogą być darmowe lub płatne (przedział cenowy nie gra roli)

Hmmm.... może Pages?

#3089 vincec

vincec
  • 9 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 23:53

Poszukuję programu do odtwarzania plików m2ts na Ipadzie mini , mam już:Movie Player,OPlayer,GPlayerCineXPlayer HD.I żaden z nich nie odtwarza płynnie ,co polecicie ? tom

#3090 michail

michail
  • 146 postów

Napisano 12 listopada 2012 - 18:20

Hmmm.... może Pages?

Dziękuję!

#3091 rzodzioo

rzodzioo
  • 99 postów

Napisano 12 listopada 2012 - 19:20

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.

#3092 uha

uha
  • 8 postów

Napisano 12 listopada 2012 - 21:37

Witam, Chciałbym zapytać Was czy można zrobić w IPhonie żeby było można mieć tapetę jak na przykład na androidzie jakaś z zegarkiem, pogodą albo zwykłą tapetę z przejściem do menu i dopiero ikonki ?

#3093 ryzu

ryzu
  • 75 postów

Napisano 12 listopada 2012 - 22:10

Witam Potrzebuję pilnie programu który kopiuje pliki z iphone, coś jak iTunes, ponieważ chcę przegrać dyktafon, iTunes niestety w ogóle nie chce mi działać i mam dość tego. A PC Suite się wysypał kompletnie. :/ DiskAid płatny Jakieś programy znacie jeszcze ?

#3094 drozdz13

drozdz13
  • 96 postów
  • SkądBaranowo (Poznań) PL

Napisano 13 listopada 2012 - 08:40

iFunbox ;) free i bardzo dobry program

#3095 motomoto124

motomoto124
  • 1 postów

Napisano 17 listopada 2012 - 20:54

Witam !

Jestem nowy na forum, więc proszę o wyrozumiałość wobec ewentualnych błędów. Poszukuję aplikacji do odtwarzania plików doc. i pdf koniecznie z funkcją wyszukiwania słów/fraz. Kupiłem wersję pro aplikacji Files, jednak nie posiada ona takiej opcji. Aplikacja nie musi być darmowa, aczkolwiek byłoby miło:)

#3096 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 17 listopada 2012 - 21:04

Witam !

Jestem nowy na forum, więc proszę o wyrozumiałość wobec ewentualnych błędów. Poszukuję aplikacji do odtwarzania plików doc. i pdf koniecznie z funkcją wyszukiwania słów/fraz. Kupiłem wersję pro aplikacji Files, jednak nie posiada ona takiej opcji. Aplikacja nie musi być darmowa, aczkolwiek byłoby miło:)

Files Pro: https://itunes.apple...d285578660?mt=8?
Wyszukiwanie słów/fraz tylko w .pdf, w .docx nie działa.

Pages: wyszukaniwe w .doc i .docx działa.

#3097 bielin

bielin
  • 653 postów

Napisano 18 listopada 2012 - 08:30

Witam. Chciałbym prosić, aby ktoś podzielił się informacjami jeśli używa jakiegoś fajnego zegara, w sensie bardziej widocznego i ładniejszego ( najlepiej w pasku zadań, ewentualnie na pulpicie )
Od lat już szukam czegoś fajnego, ale jakoś nie mogę znaleźć. Ostatnio już byłem blisko;
MagiCal (Mac) - Download
Ale ten MagiCal, nie pasuje do wersji Mountain Lion.
Wiem że można sobie znaleźć samemu, ale proszę o podzielenie się informacją jeśli ktoś znalazł jakiś ciekawy, darmowy lub płatny zegar. ( bez żadnych budzików, i innych bajerów )
Dziękuję.

#3098 mariuszelectro

mariuszelectro
  • 21 postów

Napisano 18 listopada 2012 - 09:58

Profiles

Poszukuję aplikacji, która w zadeklarownech godzinach włącza tryb samolotowy lub odpowiednika aplikacji na symbiana best profiles/ situations.

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! eualex.

#3099 bielin

bielin
  • 653 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 10:39

Nie mogę sobie poradzić też ze znalezieniem programu do rysowania w kolorach. Na iPada i iPhona jest tego wiele ale na Mac os x Mountain Lion, niczego nie znalazłem. Wszystkie są płatne, a ja szukam darmowego.
Zainstalowałem pewien program darmowy Pencil Sketch EZ, ale nie znalazłem w nim opcji kolorów.

https://itunes.apple...493840586?mt=12

Paintbrush, też wydaje sie fajnym programem ale nie pasuje do ML.
http://paintbrush.softonic.pl/mac
Dziękuję.

PS
Nie mogłem doczekać się odpowiedzi, zatem sam znalazłem program płatny i jestem bardzo zadowolony.
Paint FX
https://itunes.apple...497182594?mt=12

#3100 mkepol

mkepol
  • 54 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 15:03

Witam, możecie polecić fajne i skuteczne aplikacje do nauki języków obcych? (mam na myśli języki: angielski, włoski, niemiecki) jakie waszym zdaniem są warte uwagi, których nie trzeba mieć JB?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych