Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#2951 karuzel91

karuzel91
  • 81 posts

Posted 27 September 2012 - 09:06

Zadawałem niedawno pytanie o czytnik komiksów. Jakby ktoś szukał, to jest specjalna aplikacja do komiksów. Warta swojej ceny. Mnóstwo opcji, czyta wszystkie formaty komiksów, świetne segregowania... Idealna :)

App Store - Comic Zeal Comic Reader

Witam, czy ktoś wie czy ta aplikacja czyta format .cbr? Niby kolega napisal, że czyta wszystkie formaty ale wolę się upewnić zanim ją kupie bo kosztuje 5$

#2952 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 27 September 2012 - 09:09

Witam, czy ktoś wie czy ta aplikacja czyta format .cbr? Niby kolega napisal, że czyta wszystkie formaty ale wolę się upewnić zanim ją kupie bo kosztuje 5$

W opisie stoi jak wół, że czyta.

#2953 karuzel91

karuzel91
  • 81 posts

Posted 27 September 2012 - 09:59

A, jest faktycznie, moje niedopatrzenie, przepraszam

#2954 maras1252

maras1252
  • 31 posts
  • SkądPoznań

Posted 28 September 2012 - 06:40

Witam, szukam programu iBooks na wersje systemu 3.1.3. Z góry dzięki.

#2955 ql4w0j7

ql4w0j7
  • 8 posts

Posted 28 September 2012 - 17:46

Program do fotografowania i nagrywania video. ?

Witam szukam jakiegos dobrego programu do robienia zdjeci i krecenia filmow.
Brakuje mi zmiany rozdzieczosc, ustawienia balansu bieli itp. Tak samo z video zmiana rozdzielczosci itp.
Moze byc platny z cydi itp.

Post został przeniesiony do właściwego wątku. plmax

#2956 MDW

MDW
  • 653 posts
  • SkądPolska

Posted 29 September 2012 - 07:19

Znacie jakąś aplikację na iOS, która robiłaby co jakiś czas (powiedzmy co 30 sekund) zdjęcie i wysyłała np. na Dropbox? Muszę zrobić w domu mały monitoring żeby wyśledzić, który z trzech kotów robi mi coś złego. :) Aplikacja powinna działać na iOS 4.1.2, bo chcę do tego użyć swojego starego iPhone3G, który leży najczęściej bezużytecznie (normalnie używam 4S). Jeżeli ktoś zna taką aplikację to proszę o informację. W grę wchodzi tylko coś z AppStore. Z góry dziękuję za pomoc. :)

#2957 Matt.

Matt.
  • 123 posts
  • SkądKraków, Poland

Posted 29 September 2012 - 23:33

cześć kilka miesięcy temu był news o aplikacji która daje zniżki w restauracjach i barach. Od wtedy właśnie była dostępna w polskim app store i wówczas była przeceniona chyba na jakieś 5euro. Potrzebuję jej nazwę, dzięki :)

#2958 maras1252

maras1252
  • 31 posts
  • SkądPoznań

Posted 30 September 2012 - 12:01

Witam, czy istnieje aplikacje do nagrywania filmów na IOS 3.1.3? Proszę o szybką odpowiedz, z góry dzięki!

#2959 sryman

sryman
  • 76 posts

Posted 30 September 2012 - 13:44

Potrzebuję rozbudowanej aplikacji GTD, skłaniam się ku Things, ale mam jedno pytanie: czy jest możliwość ustawienia powiadomienia Push dla konkretnego zadania, żeby mi przypomnienie wyskoczyło o konkretnej godzinie w konkretnym dniu? Czy da się tylko ustawić Due Date dla danego zadania i to wszystko? Jeśli nie ma opcji ustawienia przypomnień z powiadomieniem Push, to jaki program podobny do Things obsługuje coś takiego?

#2960 siersciuch

siersciuch
  • 17 posts

Posted 01 October 2012 - 11:57

Witam, poszukuje programu, który wyświetlał by wykres zależności czasu do "zasięgu". Często telefon szybko pada, ma to związek z brakiem zasięgu i szukaniem sieci. Chciałbym zobaczyć kiedy najczęściej traci zasięg, itp.

#2961 bugi156

bugi156
  • 7 posts

Posted 01 October 2012 - 13:28

Witam, Wiem ze tego typu pytań było już full na forum ale w większości info jest już nie do końca aktualna. Szukam programu do odtwarzania filmów na ipadzie 3. Do tej pory na forum polecany byl glownie avplayer hd ale nie ma go już w AppStore. Jaki program możecie polecić który odtwarza bez przycinania większość formatów i dodatkowo napisy. Najlepiej .txt żeby nie trzeba było konwertowac. Istnieje w ogóle taki? Myśle nad CineXplayer ale on obsługuje tylko .srt chyba. Czy się może mylę?

#2962 trocu

trocu
  • 770 posts

Posted 01 October 2012 - 15:11

GPlayer powinien sprostać Twoim wymaganiom. Pozdro

#2963 bugi156

bugi156
  • 7 posts

Posted 01 October 2012 - 17:29

Dzięki. Program ma to czego oczekiwałem i jest naprawdę przyjemny w obsłudze. Jedyny problem ma z plikiem 1080p.bluray.x264 i zarówno obraz jak i dźwięk nie są płynne ale i tak jestem zadowolony bo rzadko z takich plików korzystam.

#2964 wojtas29

wojtas29
  • 11 posts

Posted 02 October 2012 - 09:07

av player hd - nie ma go w appstore

mam ipad 3 ios 6
z waszych recenzji wynika, że av player mógłby mnie zaspokoić
niestety nie mogę go znaleźć w appstore, jest tylko av streamer hd
program potrzebny mi do odtwarzania video z serwera multimedialnego dlna
wczoraj kupilem airplayer'a i jestem rozczarowany, mkv 720 ogólnie nieporozumienie.
albo de synchronizuje audio, albo szatkuje przycina
z avi 720p jest ciut lepiej, ale miodu też nie ma
używałem wcześniej media connect, był idealny, ale niestety po aktualizacji playera
nie idzie nic odtworzyć.
pytanie, czy av streamer hd jest kontynuacją av player'a?
czy ktoś to instalował i moze potwierdzić że video 720p z serwera dlna idzie na tym płynnie?
a może ktos ma pozytywne doświadczenie z innym playerem i mógłby go polecić?
pozdrawiam

[URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego![/URL]
Przeniosłem do właściwego wątku, plmax.

#2965 piter123

piter123
  • 51 posts

Posted 04 October 2012 - 16:47

Witam Poszukuje aplikacji, za pomocą której będę mógł streamowac wideo z sieci LAN, AVI, MPEG, MP3 itd od programu oczekuje aby odtwarzał wideo bez problemów. Bardzo dobrze, by było jak miałby możliwość zarządzania, kasowania itd. Po przesiadce z androida nie mogę się dosZukac zamiennikow aplikacji. Jeżeli ktoś korzysta z androida to wie o co chodzi, szukam coś w stylu es file eksplorer. Może być płatna wersja, nie przeszkadza mi to.

#2966 crasti13

crasti13
  • 29 posts
  • SkądWrocław, PL

Posted 05 October 2012 - 17:08

Witam Poszukuje aplikacji lub jakiegoś twaek'a który pozwoli na to, że kiedy ktoś do mnie zadzwoni (często bywa tak ze zapomniam włączyc bluetootha lub wyłączyć i bateria mi pada w mgnieniu oka), iphone włączy bluetootha i znajdzie mój zestaw głośno mówiący (jeśli znajdzie to połączy), natomiast jeśli nie to spowrotem się wyłączy. W Play Google jest parę takich aplikacje jednak ani w Appstorze ani w Cydii nie mogę nic sensownego znaleźć. Chyba, że wy jakoś inaczej rozwiązujecie ten problem ? Pozdrawiam crasti

#2967 eloszki

eloszki
  • 996 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 October 2012 - 22:29

Czesc, Poszukuje przegladarki ktora umozliwi mi jeszcze mocniejsze sciemnienie ekranu niz w ustawieniach domyślnych iPada. Do dzisiaj używałem mercury, ale po aktualizacji można tylko ściemnić ekran tak jak w safari ( czyli tylko do ustawień minimalnych ipada) . Dzieki

#2968 piotresce

piotresce
  • 1568 posts
Posted 05 October 2012 - 22:47

Czesc,

Poszukuje przegladarki ktora umozliwi mi jeszcze mocniejsze sciemnienie ekranu niz w ustawieniach domyślnych iPada. Do dzisiaj używałem mercury, ale po aktualizacji można tylko ściemnić ekran tak jak w safari ( czyli tylko do ustawień minimalnych ipada) .

Dzieki

Wróć więc do poprzedniej wersji...

#2969 eloszki

eloszki
  • 996 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 October 2012 - 00:23

A jak to można zrobić? W appsyore widnieje tylko jedna...

#2970 Naxter

Naxter
  • 36 posts

Posted 06 October 2012 - 09:05

Witam Poszukuje aplikacji dzieki ktorej moge wlaczac i wylaczac ekran mojego PC, za pomoca iPhone tzn. nie w sensie fizycznie monitor tylko ze np. Wyswietli sie ekran: Komputer został zablokowany. Najlepiej przez wifi jakby to dzialalo. Nie podawajcie DeskopLock, juz go mialem i niestety on mnie nie zadowala, on tylko wylogowuje uzytkownika ale nie blokuje ekranu i nie da sie w nim odblokowywac.

#2971 makowy

makowy
  • 120 posts

Posted 06 October 2012 - 11:18

witam, używam Ipada podczas prowadzenia szkoleń. Mam około 200 filmików instruktażowych. W Itunes na moim MBP mam to pogrupowane w katalogi, więc znalezienie właściwego bez problemu, ale po synchronizacji w ipadzie widzę niestety tylko zbiór wszystkich filmików(apka Video). Czy jest możliwość odtworzenia katalogów z filmami tak jak mam w komuterze na iOS? Może jakaś apka w której można budować bibliotekę filmów?

#2972 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 06 October 2012 - 11:25

AVplayer możesz tworzyć katalogi.

#2973 wojteksid

wojteksid
  • 33 posts

Posted 06 October 2012 - 11:37

Witajcie, Szukam aplikacji która pomogła by mi na studiach, mianowicie atlasu człowieka. Jest tego trochę w app store jednak nie potrafię znaleźć aplikacji która posiadała by polski język:/ ewentualnie łacinie. Czy zna ktoś może jakiś atlas w którym są te języki albo jeden z nich ? Będę wdzięczny za pomoc bo ściągać app za 20-30 € żeby dowiedzieć się ze nie ma polskiego to straszna lipa :/

#2974 makowy

makowy
  • 120 posts

Posted 06 October 2012 - 12:04

AVPlayer jest niedostępny w iTunes. Jakas alterntywa?

#2975 piotresce

piotresce
  • 1568 posts
Posted 06 October 2012 - 13:40

A jak to można zrobić? W appsyore widnieje tylko jedna...

Synchronizcja z Mac/PC przez iTunes,zakładając że wcześniej pozwoliłeś ściągnąc aplikację na komputer.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users