Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2901 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 10 września 2012 - 14:58

Niestety nie. Już to przerabiałem. Najpierw trzeba utworzyć folder na dropbox z poziomu Mac'a lub PC. Inaczej nic nie prześlesz.

To chyba nie problem, potem możesz wywalić DB z kompa w cholerę.

#2902 sheeple

sheeple
  • 204 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 września 2012 - 15:18

Do utworzenia folderu i przesłania danych na dropbox, wymagana jest wersja stacjonarna 1 Password, za jedyne 49.99 $ (jest też trial 30dni) Info od supportu: "Thank you for taking the time to contact us. Sorry for any confusion here, at the moment syncing with Dropbox cannot be setup just using 1Password on the iPad, you must already have a 1Password data file created by our desktop versions of 1Password in your Dropbox folder for the sync to work." Za program już odebrałem pieniądze. Wieczorem zakupię mSecure, na 100% nie wymaga dopłat do synchro.

#2903 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 10 września 2012 - 15:20

Do utworzenia folderu i przesłania danych na dropbox, wymagana jest wersja stacjonarna 1 Password, za jedyne 49.99 $ (jest też trial 30dni)
Info od supportu:
"Thank you for taking the time to contact us. Sorry for any confusion here, at the moment syncing with Dropbox cannot be setup just using 1Password on the iPad, you must already have a 1Password data file created by our desktop versions of 1Password in your Dropbox folder for the sync to work."

Za program już odebrałem pieniądze. Wieczorem zakupię mSecure, na 100% nie wymaga dopłat do synchro.

No to lipa jednak. Ja kupiłem 1password w promocji za 50%, ale używam wersji stacjonarnej non-stop więc IMO opłacało się.

#2904 JerzyMarian

JerzyMarian
  • 183 postów

Napisano 10 września 2012 - 17:16

Witam, Kiedy używałem Androida to była tam aplikacja pod nazwą "Lokalnie". Pozwalała ona wyszukać najbliższe mojej aktualnej lokalizacji bankomaty, kawiarnie, stacje benzynowe itp. Bardzo przydatna. Nie mogę znależć odpowiednika na iPada. Jest taka? Pozdrawiam

#2905 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 10 września 2012 - 17:24

Nearest, Yelp, Around me...

#2906 JerzyMarian

JerzyMarian
  • 183 postów

Napisano 10 września 2012 - 20:06

Dzięki. Niestety ta na Andrida dokładniejsza. Pozdrawiam Intelegentnie napisałem:sad:. Zainstalowałem Around me. Pozdrawiam

#2907 Ericos

Ericos
  • 2 postów

Napisano 11 września 2012 - 10:06

fajny wątek :D
mnie ostatnio tylko jedna taka rzecz wpadła w łapska. samochód SsangYong w 3D [url=http://itunes.apple.com/us/app/actyon-sports/id537065648?mt=8]Actyon Sports for iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation) and iPad Wi-Fi + 4G on the iTunes App Store[/url] efekt świetny. ot, taka zabaweczka na środku pokoju hehe :D

#2908 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 13 września 2012 - 10:17

Poszukuje aplikacji dzieki ktorej bede mogl sobie blokować zdjęcia lub foldere ze zdjęciami hasłem jest takie cos??

#2909 adiibr

adiibr
  • 31 postów

Napisano 13 września 2012 - 11:13

Szukam aplikacji w której będzie wykaz co i ile zjadło mi transferu internetowego np. Youtube 20mb, appstore 100mb

#2910 TM_Lucidus

TM_Lucidus
  • 45 postów

Napisano 13 września 2012 - 17:38

Potrzebuję sterej wersji ReaddleDocs obsługującej OS 4.2.1 Witajcie, Od mocno ponad roku używałem na swoim wysłużonym ipodzie touch 2g aplikację ReaddleDocs, którą zakupiłem za darmo pewnego dnia promocji. Ipod służy mi jako mały czytnik e-booków więc poza tą aplikacją nie korzystam właścieie z niczego innego z appstore. Niestety, dzisiaj zdarzyła się przykra rzecz. Najpierw aplikacje zainstalowane z appstore na ipodzie nie chciały się uruchamiać - dotknięcie ikonki nie uruchamiało programu (standardowe aplikacje działały prawidłowo).Po synchronizacji z itunes, wykasowaniu wszystkich programow i sciagnieciu ich od nowa, większość aplikacji znów działała, oprócz kilku, które miały najnowsze wersje. Otrzymałem informację, że ma za stary system operacyjny i nie sa się zainstalować... W tym ReaddleDocs. Co ja teraz mam z tym zrobić? Ten program posiadałem legalnie więc chciałbym móc dalej go używać, nawet jeśli miałaby to być starsza wersja, pasująca na mój system. Ściągnąłem z netu jakieś starsze wersje, ale przy próbie zainstalowania przez itunes wypadał jakiś dziwny błąd. Co teraz?

#2911 Mirgosik

Mirgosik
  • 30 postów

Napisano 13 września 2012 - 21:19

Hej, szukam programu, który pozwoli na korzystanie z aplikacji, które wymagają połączenia wifi, np cyfraonline działa tylko po wifi. Zależy mi na korzystaniu z tych aplikacji przez 3G. Czytałem, że w cydii jest 3G unrestrictor, ale mi zależy na aplikacji z app store:)

#2912 cohontes

cohontes
  • 61 postów
  • SkądBytom

Napisano 14 września 2012 - 11:32

Niestety, nie chcę wydawać tyle pieniędzy by wszystko testować osobiście, więc mam tylko pytanie, który pakiet w stylu office jest najlepszy na iPada, cena nie gra roli. Chce po prostu wygodny i stabilny program.

#2913 witekunia

witekunia
  • 9 postów

Napisano 14 września 2012 - 12:06

Szukam appki, w której można podkreślać tekst (kolorem zaznaczać najważniejsze rzeczy w tekście), co przydaje się przy uczeniu. Chodzi mi jednak o to, żeby można to było robić nie tylko w formacie PDF, ale też innych, takich jak docx,txt itp.

#2914 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 14 września 2012 - 12:22

Szukam appki, w której można podkreślać tekst (kolorem zaznaczać najważniejsze rzeczy w tekście), co przydaje się przy uczeniu. Chodzi mi jednak o to, żeby można to było robić nie tylko w formacie PDF, ale też innych, takich jak docx,txt itp.

GoodReader

#2915 adiibr

adiibr
  • 31 postów

Napisano 14 września 2012 - 12:26

CIACH Kolejny dubel w tym wątku i będzie nagroda.

#2916 jaro81wro

jaro81wro
  • 1 postów

Napisano 15 września 2012 - 19:02

Poszukuję aplikacji

Witam, poszukuję aplikacji podobnej do aTimetool z Cydii. Jako że telefon mam bez jailbreaka i nie chcę go łamać proszę o jakieś propozycje programu podobnego z iTunes. Najbardziej zależy mi na ustawianiu czasowym WIFI kiedy ma działać a kiedy nie. Chciałbym aby w godzinach nocnych automatycznie się WIFI wyłączało - a rano włączało.

Przeniosłem. renqien

#2917 wierciu

wierciu
  • 254 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 września 2012 - 22:08

Notatki z synchronizacja icloud na ipada i iphona Witam, Proszę o poradę co do progrmu do tworzenia notatek które będę mógł tworzyć na ipadzie a czytać je potem na iphonie. Aplikacja Appla mi się nie podoba ponieważ nie można edytować kolorów i trzeba utworzyć maila na icloud a tego nie chce. Ale może ma ktoś inny pomysł czego użyć aby na ipadzie rozpisać sobie treningi na siłownie a potem móc je czytać na iphonie?? Za pomoc z góry dziękuję

#2918 bbbb

bbbb
  • 4 postów

Napisano 16 września 2012 - 18:25

Ponieważ kilka razy ledwo uszedłem z życiem chcę używać iPhona jako rejestrator(czarna skrzynka) w samochodzie ale jest pewien problem. Po zapełnieniu pamięci koniec z nagrywaniem i głównie chodzi o to aby iPhone rejestrował(nadpisywał) gdy skończy się pamięć. O ile na krótkich odcinka to nie problem, ale na dłuższej trasie nie spełnia oczekiwań.

#2919 Roman660

Roman660
  • 92 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 18 września 2012 - 16:07

Witam. Często jeżdżę na obiady do babci i zawsze pojawia się sakramentale pytanie "co zrobić na obiad jutro?". W związku z tym chciałem się dowiedzieć, czy istnieje jakaś aplikacja, która pozwala na wpisanie pozycji i losowanie. Podaje się przykłady zup i drugich dań i po losowaniu mamy gotowy zestaw. Czy istnieje coś takiego, bądź o podobnej funkcjonalności? Pozdrawiam

#2920 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 20 września 2012 - 06:31

[QUOTE=wierciu;1966790]...progrmu do tworzenia notatek które będę mógł tworzyć na ipadzie a czytać je potem na iphonie...

Może Dropbox wystarczy?
http://db.tt/udrfcnNb

Pozdrawiam

#2921 tytan

tytan
  • 86 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 20 września 2012 - 14:48

Poszukuję aplikacji wyświetlającej mapy geoportalu. Mapy udostępniane są np na serwerach WMS. Czy jest jakiś sposób, żeby ich używać z tego serwera, albo np pobrać je i mieć je zapisane offline? Potrzebna jest jakaś sprytna aplikacja. Bardzo by się to przydało do wypadów rowerowych do lasu.

#2922 wierciu

wierciu
  • 254 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2012 - 16:31

[QUOTE=rfi;1970573][QUOTE=wierciu;1966790]...progrmu do tworzenia notatek które będę mógł tworzyć na ipadzie a czytać je potem na iphonie...

Może Dropbox wystarczy?
http://db.tt/udrfcnNb

Pozdrawiam[/QUOTE]

Ale jak mam pisać w dropboxie?? Przecież to jest tylko chmura. A mi chodzi o program gdzie moge pisać i jest on obsługiwany i przez ipada i przez iphona.

#2923 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 21 września 2012 - 13:23

Jeżeli masz zapisany w dropboxie jakikolwiek plik tekstowy, arkusz kalkulacyjny itd. to można go otworzyć dowolnym programem i edytować. Nie masz ograniczenia co do programu w którym tworzysz notatki możesz sobie wybrać dowolny darmowy lub płatny zainstalować go na obu urządzeniach i działasz. Nie ogranicza cię to do możliwości notatnika i gdy masz ochotę wrzucasz zdjęcie a innym razem arkusz kalkulacyjny. Dodatkowo na tablecie możesz zainstalować sobie CloudOn i połączyć go z dropboxem. To jedna propozycja. Jest jeszcze Microsoft OneNote niesamowicie rozbudowany notatnik ale też trzeba go synchronizować tylko ten z Microsoft SkyDrive.

#2924 Ksobota

Ksobota
  • 41 postów

Napisano 21 września 2012 - 14:11

Witam Szukam programu do nagrywania audycji radiowych do pozniejszego odsluchania. Sek w tym ze szukam programu ktory pozwoli zaprogramowac ze ma nagrac dana audycje z danej stacji w danym przedziale czasowy. Czy ktos sie orientuje czy jest cos takiego? Mam TuneIn Pro - tu jest opcja nagrania i podaje sie od ktorej godziny i przez jak dlugi czas ale.. trzeba miec aplikacje uruchomiona caly czas i nagra tylko jedna - nie mozna wielu audycji zaznaczać. Czy jest cos na wzor nagrywania na dekoder z dyskiem trwardym programow z tv? Bardzo prosze fachowcow o pomoc.

#2925 messinho

messinho
  • 11 postów

Napisano 21 września 2012 - 17:54

Poszukuję aplikacji w której będę mógł stworzyć swój tygodniowy plan zajęć na uczelni.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych