Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2876 QWektor

QWektor
  • 2 postów

Napisano 04 września 2012 - 15:16

ja z kolei szukam apek z rozszerzoną rzeczywistością. widzieliście coś może godnego polecenia? ale takie naprawdę porządne rzeczy, a nie byle bzdury, w których można sobie czymś tam pomachać :P

#2877 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 04 września 2012 - 16:29

Ale hotspot w iPhone działa tylko w niektórych sieciasz/po wykupieniu usługi. ;)

Z tego co wiem Hot Spot działa zawsze jeśli nie masz zablokowanej usługi danych GPRS tylko trzeba sobie ustawić go odpowiednio do swojej sieci.
Tu jak to zrobić:
iPhone: Konfiguracja Hotspot osobisty na iOS | iknowsomething.com
Z tym że należy pamiętać że za przesłane dane się płaci jeśli nie ma wykupionego stałej usługi.

#2878 DeadFish

DeadFish
  • 28 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 września 2012 - 17:59

Szukam appki do robienia notatek. Posiadam kompa z Windows 7 i chciałbym żeby wszystko elegancko przechodziło przez chmurę i było łatwo dostępne na obu urządzeniach.

#2879 Navari

Navari
  • 33 postów
  • SkądZ Polski

Napisano 04 września 2012 - 20:39

Siemka, szukam jakiegoś edytora graficznego, dość dobrze zaawansowanego w stylu GIMP'a. Na razie troszkę zaspokaja mnie photoshop touch ale tam jakoś multum funkcji nie ma :(

#2880 LuK@sZ0702

LuK@sZ0702
  • 27 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 04 września 2012 - 21:30

Witam, od niedawna posiadam Apple Camera Connection Kit. Wykorzystuję go do importu zdjęć na iPada. Niestety zdarzają się sytuacje kiedy import zdjęć nie jest wymagany. Stąd moje pytanie: Czy istnieje możliwość, przeglądania zdjęć zgromadzonych na karcie pamięci, bez ich wcześniejszego importu do iPada? Może znacie jakieś aplikacje firm trzecich pozwalające na takie działanie?

#2881 szad

szad
  • 431 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 05 września 2012 - 10:47

Witam, Szukam aplikacji która będzie zliczać ile która aplikacja na iPhonie pobrała i wysłała danych. Coś w przeciągu ostatnich 2 dni ściągnęło mi 450MB i jestem ciekawy co to takiego. Znalazłem aplikacje które zliczają sumaryczny transfer (to samo można sprawdzić w ustawieniach iPhone'a), czy istnieje jakaś aplikacja która potrafi rozbić to na poszczególne aplikacje korzystające z transmisji danych? pozdrawiam.

#2882 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 05 września 2012 - 10:57

Witajcie poszukuje aplikacji dzieki ktorej będę mogł np. dodac kilka zdjęć do folderu i zablokować go hasłem. Lub blokada pojedynczych zdjęć czyli : nie mozna zobaczyć zdjecia dopiero, po wpisaniu hasła pojawia się foto

#2883 Avanast

Avanast
  • 66 postów

Napisano 05 września 2012 - 20:30

Poszukuję dobrego kalkulatora matematycznego. Chodzi mi o sprawdzoną, funkcjonalną aplikację. Najbardziej zależy mi na sprawnej obsłudze wzorów i wykresów funkcji - rysowanie, przeksztalcanie, itp. Pozdrawiam.

#2884 matek1509

matek1509
  • 4 postów

Napisano 05 września 2012 - 23:05

Witam mam problem ze znalezieniem aplikacji bądź wklejenia dużej ilości pdf-ów potrzebuje je mieć w folderach za bardzo niewiem jak to zrobić lub jakim programem. Metodą przeciągnij i puść nie dziala. Proszę o pomoc. Najlepiej darmowa.

#2885 Michiyo

Michiyo
  • 9 postów
  • SkądRosocha, Kalisz, Poland, Poland

Napisano 06 września 2012 - 16:44

Szukam czegoś do czytania mang/komiksów. Na komputerze mam je głownie w formie jpg. popakowanych w winrar i nie wiem co z nimi zrobić, jaką aplikacje ściągnąć żeby móc je przeczytać na ipadzie... Proszę o pomoc. Z góry dziękuje ;) Pozdrawiam.

#2886 maly95

maly95
  • 438 postów

Napisano 07 września 2012 - 05:45

Kiedyś widziałem aplikacje do łatwego zarzadzania zadaniami do wykonania. Jednak teraz nie mogę sobie przypomnieć jak ona sie nazywała. Jesli znacie apek tego typu proszę o odpowiedzi.

#2887 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 07 września 2012 - 08:48

Kiedyś widziałem aplikacje do łatwego zarzadzania zadaniami do wykonania. Jednak teraz nie mogę sobie przypomnieć jak ona sie nazywała. Jesli znacie apek tego typu proszę o odpowiedzi.

Może aplikacja nazywała się 2do?

#2888 adiibr

adiibr
  • 31 postów

Napisano 07 września 2012 - 17:15

Szukam aplikacji w której będzie wykaz co i ile zjadło mi transferu internetowego np. Youtube 20mb, appstore 100mb

#2889 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 07 września 2012 - 18:00

Dużo jest tego. Ja polecam App Store - Any.DO

#2890 Q-Jot

Q-Jot
  • 68 postów

Napisano 08 września 2012 - 05:54

W czym jest Reeder lepszy od Flipboard, żebym sie skusić wydać te kilka Euro na niego? Flipboard irytuje mnie tylko jednym - ze ma skróty niektórych artykułów, a po resztę trzeba rozwijać news w przeglądarce. Jak jest w Reederze i co ma Reeder, czego nie ma Flipboard?

#2891 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 08 września 2012 - 11:09

W czym jest Reeder lepszy od Flipboard, żebym sie skusić wydać te kilka Euro na niego? Flipboard irytuje mnie tylko jednym - ze ma skróty niektórych artykułów, a po resztę trzeba rozwijać news w przeglądarce. Jak jest w Reederze i co ma Reeder, czego nie ma Flipboard?

W Reeder artykuły są wyświetlane w całości, a dzięki temu nie trzeba przełączać się na przeglądarkę. Oczywiście na początku jest sam skrót. Po odpowiednim geście na ekranie artykuł się "rozwija".

#2892 bimber

bimber
  • 2 postów

Napisano 09 września 2012 - 08:22

Notatnik Jako, że jestem nowym członkiem tego forum chciałem pozdrowić wszystkich użytkowników. Jestem zainteresowany kupnem Nowego Ipada jednak warunkiem jest bardzo rozbudowany notatnik. Mam zamiar używać Ipada w szkole jako zeszyt książki itd. Zależy mi na wprowadzaniu pisma odręcznego za pomocą rysika, jak i dodawanie folderów (bezpośrednio w notatniku). Każdy przedmiot miałby wówczas oddzielny folder i jakaś fajną okładkę. Ważne jest dla mnie również dodawanie zdjęć do notatnika i nanoszenie własnych notatek na nie (pismo odręczne). Z góry dziękuję za pomoc.

#2893 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 09 września 2012 - 09:43

Noteshelf for iPad
Notes Plus
Penultimate | Evernote

---------- Wpis dodano o 10:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:42 ----------

jeszcze z tym się zapoznaj:
UPAD for iPad on the iTunes App Store

#2894 bimber

bimber
  • 2 postów

Napisano 09 września 2012 - 21:50

Testowałeś może jedną z tych aplikacji?? Na obrazku to wygląda super ale pytanie czy tak samo będzie w praktyce.

#2895 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 09 września 2012 - 21:52

Mam je wszystkie, Tobie chyba najlepiej by pasował UPAD, działa tak jak na filmiku.
UPAD - YouTube

#2896 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 10 września 2012 - 11:54

Dołączam się do zapytania o notes, jednak poszukuję takiej aplikacji, która musi mieć dwie opcje: 1) notatki zabezpieczone hasłem 2) program działający na iPada i iPhona, który te notatki synchronizuje Jedynym programem, który spełnia te warunki jest Evernote, ale niestety możliwość stosowania hasła zmusza do zakupu wersji płatnej, która jest naliczana co miesiąc/rok a nie jednorazowo, więc wychodzi bardzo drogo. W moim przypadku program nie musi mieć możliwości rysowania odręcznego. Wystarczy prosty notes z możliwością dołączania do notatek plików graficznych (JPG), lub ewentualnie PDF

#2897 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 10 września 2012 - 13:12

Dołączam się do zapytania o notes, jednak poszukuję takiej aplikacji, która musi mieć dwie opcje:

1) notatki zabezpieczone hasłem
2) program działający na iPada i iPhona, który te notatki synchronizuje

Jedynym programem, który spełnia te warunki jest Evernote, ale niestety możliwość stosowania hasła zmusza do zakupu wersji płatnej, która jest naliczana co miesiąc/rok a nie jednorazowo, więc wychodzi bardzo drogo.
W moim przypadku program nie musi mieć możliwości rysowania odręcznego. Wystarczy prosty notes z możliwością dołączania do notatek plików graficznych (JPG), lub ewentualnie PDF

Awesome Note.

#2898 sheeple

sheeple
  • 204 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 września 2012 - 13:53

Poszukuję programu do zarządzania hasłami. Program ma się synchronizować z iPadem i iPhonem bez użycia Mac'a lub PC. Dlatego 1Password Pro odpada. Zastanawiam się nad mSecure. Ktoś korzysta?

#2899 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 10 września 2012 - 13:56

Poszukuję programu do zarządzania hasłami. Program ma się synchronizować z iPadem i iPhonem bez użycia Mac'a lub PC. Dlatego 1Password Pro odpada.
Zastanawiam się nad mSecure. Ktoś korzysta?

1password można synchronizować za pomocą DropBoxa bez używania Pc/Maca.

#2900 sheeple

sheeple
  • 204 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 września 2012 - 14:01

Niestety nie. Już to przerabiałem. Najpierw trzeba utworzyć folder na dropbox z poziomu Mac'a lub PC. Inaczej nic nie prześlesz.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych