Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2801 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 14 sierpnia 2012 - 22:05

Witam,
od dłuższego czasu do przeglądania maili z pracy używam programu Outlook Mail. program moim zdaniem jest świetny ale ma jeden problem - brak powiadomień push!

Czy ktoś zna jakikolwiek program w którym mógłbym skonfigurować dostęp do servera z pocztą służbową, a obsługiwał by powiadomienia?

Na kompie nie ma push. Klient poczty (outlook, mail, sparrow itp) musi być otwarty.

#2802 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 15 sierpnia 2012 - 18:40

Na początku sprawdź dokładnie czy wbudowana aplikacja nie ma tej funkcji. A jak nie ma, to zapytaj w dziale o poszukiwaniach w Cydii.

Z tego co wiem nie ma, chyba że ktoś wie gdzie to proszę o info. A co do Cydii to nie mam jailbreaka i szukam czegoś z AppStore.

#2803 darekx

darekx
  • 2 postów

Napisano 15 sierpnia 2012 - 20:40

Poszukuje aplikacji dla grzybiarzy, która pokazuje miejsca w których byłem, przebytą (monitorującą ) drogę itd

#2804 haller

haller
  • 47 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 09:48

Witam! Szukam programu do podgłaśniania głośnika podczas rozmowy ze względu na uszkodzenie przycisku podgłaśniania.

#2805 NewLord

NewLord
  • 2 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 10:14

Witam, czy mógłby ktoś wysłać, lub znaleźć program "Manchester United Massive", gdyż na installous go nie ma, a jest mi bardzo potrzebny, a na internecie nie mogę go nigdzie znaleźć.

Z góry dzięki.

Piractwo na forum nie jest tolerowane.

#2806 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 sierpnia 2012 - 10:26

Witam, czy mógłby ktoś wysłać, lub znaleźć program "Manchester United Massive", gdyż na installous go nie ma, a jest mi bardzo potrzebny, a na internecie nie mogę go nigdzie znaleźć.

Z góry dzięki.

Jak nie ma jak jest: App Store - Manchester United Massive

Aż tak drogi jest, że musisz piracić?

#2807 NewLord

NewLord
  • 2 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 15:13

Jakbym miał konto w banku to spoko. ^^ Niestety muszę poczekać jeszcze te 2 lata, więc muszę.

#2808 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 sierpnia 2012 - 15:16

Jakbym miał konto w banku to spoko. ^^ Niestety muszę poczekać jeszcze te 2 lata, więc muszę.

Czyli to usprawiedliwia kradzież? Idź to banku i ukradnij kasę. Niczym się to nie różni.

Konta w banku nie musisz mieć. Za kieszonkowe możesz sobie kupić voucher do iTunes Store.

#2809 leehooker

leehooker
  • 207 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 15:50

Witam Poszukuję aplikacji typu "Planer". Potrzebuję czegoś gdzie do konkretnej daty przypiszę odpowiednie zadanie oraz gdzie utworzę również "zadania ogólne" nie przypisane do konkretnej daty. Podsumowując.... szukam czegoś "ułatwiającego codziennie czynności, panowanie ich" :) Testowałem już parę aplikacji ale chciałbym również poznać Wasze typy :)

#2810 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 sierpnia 2012 - 15:57

Things, bo jest wersja na iOS i OSX, które się synchronizują. Używam od ponad roku.

#2811 kamil9292

kamil9292
  • 11 postów
  • SkądGliwice

Napisano 16 sierpnia 2012 - 16:54

Witam Czy zna ktoś jakąś darmową przeglądarke na iphona, która posiada opcje wyświetlania stron internetowych jak na tabletach? chodzi mi o cos w stylu Skyfire, tylko zeby było darmowe z góry dzięki

#2812 mbelly

mbelly
  • 14 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 17:27

Znacie jakąś aplikacje do przeglądania zdjęć? Co jak domyśla ale żeby miała wiecej funkcji.

#2813 karuzel91

karuzel91
  • 81 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 20:20

Nie wiem czy dobry temat, ale spróbuję, najlepsza przeglądarka z obsługą flash na iPhone 4 to ? Skyfire?

#2814 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 20:24

Konto w banku można mieć od 13 roku życia...

#2815 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 22:00

Nie wiem czy dobry temat, ale spróbuję, najlepsza przeglądarka z obsługą flash na iPhone 4 to ? Skyfire?

Stanowczo lepszy jest Photon.

---------- Wpis dodano o 23:00 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:59 ----------

Witam

Czy zna ktoś jakąś darmową przeglądarke na iphona, która posiada opcje wyświetlania stron internetowych jak na tabletach?
chodzi mi o cos w stylu Skyfire, tylko zeby było darmowe

z góry dzięki

Skyfire ma wersję lite.

#2816 nemesisss

nemesisss
  • 377 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 sierpnia 2012 - 13:45

Aplikacja i serwis do wysyłania fizycznych kartek pocztowych do polski. Robię zdjęcie za pomocą iPhone, dodaję pozdrownienia z wakacji, wpisuję adres pocztowy, płacę. Czy ktoś ma doświadczenia? Może polecić dobry serwis wraz z aplikacją ?

#2817 Vdr

Vdr
  • 159 postów

Napisano 17 sierpnia 2012 - 16:40

Szukam jakiejs aktualnie najlepszej/najpopularniejszej aplikacji w stylu starego, dobrego Where ale optymalizowana na Polskę, która pokaże mi w pobliżu różne restauracje/bankomaty/sklepy etc.
Do tej pory uzywam po prostu GoogleSearch i zakladke "miejsca", ale maja dosc maly 'promien'.

#2818 FASTT

FASTT
  • 6 postów

Napisano 18 sierpnia 2012 - 21:04

Widze , ze zdecydowanie wiecej tu pytajacych niz odpowiadających ale spróbuje;) Poszukuje cos w stylu Torque PRO ktory jest na Androida. Szlyszal kto o takiej aplikacji na iOS?

#2819 nemesisss

nemesisss
  • 377 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 sierpnia 2012 - 22:59

Widze , ze zdecydowanie wiecej tu pytajacych niz odpowiadających ale spróbuje;)
Poszukuje cos w stylu Torque PRO ktory jest na Androida.
Szlyszal kto o takiej aplikacji na iOS?

Bo to najgłupszy pomysł aby pytania odnośnie wielu programów zadawać w jednym wątku. Zadałem tu pytanie ale sam nigdy tu nie wchodzę aby zobaczyć czego ludzie szukają.
Zresztą ten wątek łamie zasadę z ogłoszenia, że tematy mają być wszystkomówiące.

#2820 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 18 sierpnia 2012 - 23:04

Widze , ze zdecydowanie wiecej tu pytajacych niz odpowiadających ale spróbuje;)
Poszukuje cos w stylu Torque PRO ktory jest na Androida.
Szlyszal kto o takiej aplikacji na iOS?

A do czego ta aplikacja służy, bo się nie orientuję w programach dla Androida.

A co do tego:

Bo to najgłupszy pomysł aby pytania odnośnie wielu programów zadawać w jednym wątku. Zadałem tu pytanie ale sam nigdy tu nie wchodzę aby zobaczyć czego ludzie szukają.
Zresztą ten wątek łamie zasadę z ogłoszenia, że tematy mają być wszystkomówiące.

się zgodzę. Ale cóż, jest jak jest.

#2821 FASTT

FASTT
  • 6 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 10:00

Torque PRO to aplikacja dzieki ktorej mozemy sprawdzić rożne parametry samochodu.
Podobno ta aplikacja jest również iOSa lecz nie znalazłem.
Wiecej na temat funkcjionalnosci tej appy jest pod ta strona
[url=http://eksploatacja-auta.wieszjak.pl/porady-uzytkowe/303402,Jak-sprawdzic-osiagi-swojego-samochodu.html]Jak sprawdzić osiągi swojego samochodu? - Porady użytkowe - Eksploatacja - Wieszjak.pl[/url]

---------- Wpis dodano o 11:00 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:59 ----------

Torque PRO to aplikacja dzieki ktorej mozemy sprawdzić rożne parametry samochodu.
Podobno ta aplikacja jest również iOSa lecz nie znalazłem.
Wiecej na temat funkcjionalnosci tej appy jest pod ta strona
[url=http://eksploatacja-auta.wieszjak.pl/porady-uzytkowe/303402,Jak-sprawdzic-osiagi-swojego-samochodu.html]Jak sprawdzić osiągi swojego samochodu? - Porady użytkowe - Eksploatacja - Wieszjak.pl[/url]

#2822 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 sierpnia 2012 - 16:40

Szukam odpowiednika Smart Tools, którego zauważyłem na Androidzie.

#2823 nynoos

nynoos
  • 81 postów
  • SkądGiwice/Kraków

Napisano 20 sierpnia 2012 - 10:29

Szukam jakiejs aktualnie najlepszej/najpopularniejszej aplikacji w stylu starego, dobrego Where ale optymalizowana na Polskę, która pokaże mi w pobliżu różne restauracje/bankomaty/sklepy etc.
Do tej pory uzywam po prostu GoogleSearch i zakladke "miejsca", ale maja dosc maly 'promien'.

Nigdy nie używałem Where, natomiast z tego typu aplikacji używam Foursquare. Co prawda trzeba się zarejestrować, ale jest bardzo przydatna i działa na całym świecie, w Polsce też staje się coraz bardziej popularna, szczególnie przydatna gdy szukamy dobrej restauracji, zabytku czy innych ciekawych miejsc, o których często nie mówią przewodniki. Możemy odczytywać, a także sami dodawać wskazówki i rekomendacje dla innych użytkowników. Do tego aplikacja posiada opcje 'meldowania się' w danym miejscu, za co zostają nam przyznane punkty, bardzo fajne rozwiązanie, gdyż możemy później zobaczyć na mapie miejsca, które już odwiedziliśmy ;)

Kolejną aplikacją do wyszukiwania restauracji/pubów itp jest polska aplikacja Jedz i pij. Warto przetestować.

Studiując w Krakowie często korzystam z aplikacji Treespot Kraków. Ta aplikacja jest chyba najbardziej rozbudowaną i najdokładniejszą, ale dotyczy już tylko terenu samego Krakowa ;)

Pozdr.

#2824 tasmaniec

tasmaniec
  • 585 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 10:39

moim zdaniem powinien być zrobiony dział na forum poszukiwania aplikacji i każde zapytanie powinno być jako osobny temat, wtedy do każdego zadanego pytania byłaby czytelna odpowiedź... a tak jest jeden wielki burdel... nie mam ochoty cofać się pierdylion stron, żeby znaleźć pytanie wraz z odpowiedzią jaka mnie interesuje... jak dla mnie jest to porażka

#2825 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 sierpnia 2012 - 12:23

moim zdaniem powinien być zrobiony dział na forum poszukiwania aplikacji i każde zapytanie powinno być jako osobny temat, wtedy do każdego zadanego pytania byłaby czytelna odpowiedź... a tak jest jeden wielki burdel... nie mam ochoty cofać się pierdylion stron, żeby znaleźć pytanie wraz z odpowiedzią jaka mnie interesuje... jak dla mnie jest to porażka

http://myapple.pl/pr...ycje-zmian-152/ to jest właściwy dział na tego typu propozycje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych