Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2776 Ketrab41

Ketrab41
  • 163 postów

Napisano 11 sierpnia 2012 - 18:10

Witam poszukuje programu ktory : przy chęci odblokowania bedzie chciał kodu ale to nie wszystko . Jeśli przyjdzie sms to zeby tego sms nie było widać na pulpicie ---> dopiero bedzie do wglądu po wpisaniu kodu jest cos takiego ?

#2777 gregory2k

gregory2k
  • 16 postów

Napisano 11 sierpnia 2012 - 23:56

Witam, Poszukuje aplikacji na iPada umożliwiającej pisanie za pomocą rysika (pismem ręcznym), a najlepiej jeszcze opcjonalnie przekształcającej pismo ręczne na drukowane. Z góry dziękuje wszystkim za pomoc :)

#2778 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 12 sierpnia 2012 - 00:00

Witam

poszukuje programu ktory :

przy chęci odblokowania bedzie chciał kodu ale to nie wszystko . Jeśli przyjdzie sms to zeby tego sms nie było widać na pulpicie ---> dopiero bedzie do wglądu po wpisaniu kodu

jest cos takiego ?

Co do SMS, to używałem BiteSMS, najlepsza apka do tego, multum opcji, min. ta, którą potrzebujesz. ;)

#2779 aquacuba

aquacuba
  • 108 postów

Napisano 12 sierpnia 2012 - 10:09

Witam poszukuje aplikacji do rysowania za pomocą palca anie rysika, może być płatna.

#2780 piecho3

piecho3
  • 43 postów

Napisano 12 sierpnia 2012 - 10:28

Szukam czytnika doc/pdf, który miałby wbudowany słownik ang-pol/lub korzystał ze słownika internetowego podobnie jak Kindle. Po zaznaczeniu angielskiego słowa pojawia się polskie tłumaczenie.

#2781 Q-Jot

Q-Jot
  • 68 postów

Napisano 12 sierpnia 2012 - 14:47

Witam poszukuje aplikacji do rysowania za pomocą palca anie rysika, może być płatna.

Paper by Fifty Three. Darmowa i genialna, wielokrotnie wyróżniana, jedynie dodatkowe pisaki sa płatne.

#2782 nynoos

nynoos
  • 81 postów
  • SkądGiwice/Kraków

Napisano 12 sierpnia 2012 - 19:36

Polski odpowiednik MyFitnessPal. Witam! Szukam Polskiego odpowiednika aplikacji MyfitnessPal. Chodzi tutaj o aplikację, która będzie pozwalała monitorować posiłki, ich wartości odżywcze takie jak białko, węglowodany i kalorie. Program MyfitnessPal sprawdza się bez zarzutu -pozwala kontrolować codziennie wagę, ilość spożywanego białka, kalorii i węglowodanów, a także ustalić cel - bardzo wiele fajnych funkcji, jednak często ciężko wyszukać odpowiedni interesujący nas produkt (program ma wpisane wiele produktów zagranicznych marek niedostępnych w Polsce). System kontroli żywienia taki jaki mnie interesuje znalazłem na stronie trener.pl, jednak nie posiadają oni aplikacji mobilnej. Jakieś pomysły? :)

#2783 aquacuba

aquacuba
  • 108 postów

Napisano 12 sierpnia 2012 - 19:38

Paper by Fifty Three. Darmowa i genialna, wielokrotnie wyróżniana, jedynie dodatkowe pisaki sa płatne.

Niby wszystko fajnie ale nie można ustawić grubości rysowanej kreski? I własnych zdjec tez nie można wrzucać.

#2784 Solos

Solos
  • 227 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 13 sierpnia 2012 - 06:55

Niedawno przełączyłem się swoje urządzenia iOS do synchronizacji przez WiFi, w związku z tym bardzo rzadko podłączam je do komputera kablem USB. Problem jest taki, że jak np. nagram jakiś filmik, to bez podłączenia telefonu kablem nie widzę go w komputerze. Mam program Phone Drive, ale jest on dla mnie strasznie nieintuicyjny. Trzeba dodawać ręcznie pliki, które chce się przesłać, do programu. Zna ktoś może jakiś prosty program udostępniający np. automatycznie całą rolkę aparatu przez WiFi?

#2785 Mateusz Strzeszewski

Mateusz Strzeszewski
  • 161 postów
  • SkądOtwock, Poland

Napisano 13 sierpnia 2012 - 11:16

Witam! Szukam aplikacji, która będzie działać jako kontroler midi dla perkusji, do programów typu Cubase i FL Studio. Ważne, aby aplikacja nie miała interfejsu w postaci widoku z góry na perkę itp, ale aby miała zwykłe kwadratowe pady. Oczywiście najlepiej, żeby była darmowa, ale zdaję sobie sprawę, że to prawie niemożliwe, więc niech chociaż nie będzie za droga:)

#2786 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 13 sierpnia 2012 - 11:21

Witam. Istnieje może jakiś przewodnik górski po Tatrach? Chodzi głównie o szlaki, krótki opis itp. Jeżeli tak, to bardzo proszę o namiar :)

#2787 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 11:29

Niedawno przełączyłem się swoje urządzenia iOS do synchronizacji przez WiFi, w związku z tym bardzo rzadko podłączam je do komputera kablem USB. Problem jest taki, że jak np. nagram jakiś filmik, to bez podłączenia telefonu kablem nie widzę go w komputerze. Mam program Phone Drive, ale jest on dla mnie strasznie nieintuicyjny. Trzeba dodawać ręcznie pliki, które chce się przesłać, do programu. Zna ktoś może jakiś prosty program udostępniający np. automatycznie całą rolkę aparatu przez WiFi?

iTunes?

#2788 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 13 sierpnia 2012 - 12:28

Witam. Czy istnieje jakaś aplikacja, która oprócz zdjęcia, imienia i nazwiska podczas połączenia przychodzącego oraz na liście kontaktów, pokaże mi z jakiej firmy jest dana osoba, jeżeli taka informacja jest w kontakcie? Pozdrawiam.

#2789 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 13:05

Witam.

Czy istnieje jakaś aplikacja, która oprócz zdjęcia, imienia i nazwiska podczas połączenia przychodzącego oraz na liście kontaktów, pokaże mi z jakiej firmy jest dana osoba, jeżeli taka informacja jest w kontakcie?

Pozdrawiam.

Na początku sprawdź dokładnie czy wbudowana aplikacja nie ma tej funkcji. A jak nie ma, to zapytaj w dziale o poszukiwaniach w Cydii.

#2790 Vdr

Vdr
  • 159 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 13:09

Szukam aplikacji do robienia zdjęć w efekcie rybie oko Fisheye Pro!Najlepiej za free :)

Znalazles moze cos? Do tej pory w AppStore z tych, ktore by mnie interesowaly widze tylko FishEye Camera+ ale nie wiem, czy warto? :)

#2791 asdas

asdas
  • 17 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 16:21

Witam, szukam aplikacji takiej jak Amuse w Google Play czyli jednej aplikacji w której mogłabym mieć wszystkie serwisy takie jak 9gag, kwejk, demotywatory, mistrzowie, komixxy itp. Czy jest taka aplikacja?

#2792 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 16:52

Witam

poszukuje programu ktory :

przy chęci odblokowania bedzie chciał kodu ale to nie wszystko . Jeśli przyjdzie sms to zeby tego sms nie było widać na pulpicie ---> dopiero bedzie do wglądu po wpisaniu kodu

jest cos takiego ?

Wystarczy w ustawieniach domyślnej aplikacji wyłączyć wyświetlanie wiadomości na zablokowanym ekranie.

#2793 Mateusz Strzeszewski

Mateusz Strzeszewski
  • 161 postów
  • SkądOtwock, Poland

Napisano 14 sierpnia 2012 - 11:49

Szukam notatnika, który zapewni mi możliwość pisania zarówno klawiaturą, jak i dodawania rysunków palcem/rysikiem w tej samej notatce. Pozdrawiam!

#2794 JOKI

JOKI
  • 26 postów
  • SkądPiekary Śląskie

Napisano 14 sierpnia 2012 - 13:20

Wiem, że pewnie było sporo razy ale szukam aplikacji, która pokaże mi wszystkie darmowe gry tego dnia.

#2795 Mateusz Strzeszewski

Mateusz Strzeszewski
  • 161 postów
  • SkądOtwock, Poland

Napisano 14 sierpnia 2012 - 13:47

@up AppShoper ma taką opcję

#2796 tobix1

tobix1
  • 13 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 14:07

Witam ! Mam pytanie, czy posiada ktoś Aplikacje "Facebook" Na Iphone 3g wersja 3.1.3 poniewaz szukałem i nigdzie nie moge znalezc:(:(:(

#2797 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 15:54

3.1.3 nie jest już wspierany przez facebook-a i nie ma go w sklepie. Jeśli nie masz zachowanej w iTunes starszej wersji, to musisz się z tą aplikacją pożegnać i używać FB przez przeglądarkę.

#2798 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 14 sierpnia 2012 - 15:58

[CIACH]

Dołączona grafika renqien

#2799 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 18:09

Poszukuję aplikacji emulującej Magic Trackpad dla Mac OS X. Zależy mi na tym aby chodziła na sofcie 4.2. Może być płatna, ale dobrze by było gdybym mógł ją wcześniej przetestować.

#2800 bob4u

bob4u
  • 20 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 19:02

Witam, od dłuższego czasu do przeglądania maili z pracy używam programu Outlook Mail. program moim zdaniem jest świetny ale ma jeden problem - brak powiadomień push! Czy ktoś zna jakikolwiek program w którym mógłbym skonfigurować dostęp do servera z pocztą służbową, a obsługiwał by powiadomienia?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych