Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2726 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 29 lipca 2012 - 14:53

Pulse na przykład

#2727 marasauag

marasauag
  • 15 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 29 lipca 2012 - 15:19

Witam wszystkich poszukuje aplikacji żeby zgrać z iPod 4 kontakty i wrzucić do iPhone 4s Jest jakiś fajny sposób ? A raporty iPhone 4s w SMS jest komuś znany temat ? 5.1.1 JB Pozdrawiam

#2728 messinho

messinho
  • 11 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 16:29

A jakiś program do wyszukiwania Wi-Fi w pobliżu ?

#2729 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 29 lipca 2012 - 18:19

Witam wszystkich poszukuje aplikacji żeby zgrać z iPod 4 kontakty i wrzucić do iPhone 4s
Jest jakiś fajny sposób ?
A raporty iPhone 4s w SMS jest komuś znany temat ? 5.1.1 JB
Pozdrawiam

1. Synchronizacja iTunesowa, ale musisz odtworzyć iPhone'a z kopii iPodowej. Jeśli na iPodzie masz synchronizacje z iCloud, kontakty będą na nowym sprzęcie, wystarczy się zalogować.
2. http://myapple.pl/cy...rzez-cydie.html - jak można przeczytać, na 4s jeszcze nie istnieje taka możliwość.

#2730 jabciu

jabciu
  • 16 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 18:20

Witam! Szukam dobrego edytora tekstu na iPada, którt może zapisywać pliki w rtf, synchronizować się z iCloud lub DropBoxem, i wspierać wyświetlacz Retina i zewnętrzną klawiaturę. Dzięki wielkie i pozdrawiam :)

#2731 Molimo

Molimo
  • 3 695 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 lipca 2012 - 19:10

Na iPada miałem Mr.Reader który był niezastąpiony, na pewno lepszy program niż Reeder. Przesiadłem się na iPhone i poszukuje podobnego czytnika który może tak jak Mr. Reader wczytać wpisy przez Pocket nie wysyłając do niego tekstu. O tyle to ważne ponieważ jeśli w Mr. Reader wczytywałem przez Pocket to każdy RSS był prawidłowo wyświetlany co nie mogę powiedzieć o Reeder. Stąd moje pytanie czy jest dostępny czytnik o podobnej możliwości na iPhone? Niestety spora część czytników jest płatnych i nie ma wersji free więc szkoda mi na każdego wydać po kilka euro.

jabciu wypróbuj RichText Edit za 0.79E.

#2732 marasauag

marasauag
  • 15 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 29 lipca 2012 - 19:54

Dziękuje kolego, spróbuje coś z iTunes Może się uda

#2733 messinho

messinho
  • 11 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 21:03

Szukam najlepszego programu do pobierania filmików z YouTube. Cena nie gra roli :)

#2734 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 31 lipca 2012 - 23:12

A macie jakąs aplikacje na iphone która działa podobnie jak photo booth.

#2735 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 01 sierpnia 2012 - 10:02

A jakiś program do wyszukiwania Wi-Fi w pobliżu ?

Wi-Fi Finder

#2736 Witold_Kukuryk

Witold_Kukuryk
  • 15 postów
  • SkądWołomin

Napisano 01 sierpnia 2012 - 13:38

Szukam aplikacji do tworzenia notatek. Coś jak note'd ale z synchronizacją miedzy iPhonem a iPadem. Musi działać w offline (everynote odpada, zwykle notes też bo nie można tworzyć totatek multimedialnych). Dzięki.

#2737 opa_pl

opa_pl
  • 411 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 14:30

Szukam aplikacja która umożliwi na ipadzie otwieranie stron opartych na flashu, która będzie działać także w 3g a nie tylko w wi-fi

#2738 rafal201010

rafal201010
  • 7 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 18:24

Szukam do plików CDR Witam Prosze o radę i pomoc Jakim programem mogę otworzyć pliki CDR z corela Czy jest program w którym mogę poglądach takie plik? Czy jest program w którym mógłbym edytowac takie pliki?

#2739 Dziadex

Dziadex
  • 11 postów

Napisano 02 sierpnia 2012 - 22:20

Witam, poszukuję aplikacji która umożliwi mi oglądanie filmów umieszczonych na serwerze ftp, ale bez ich pobierania do urzadzenia. Taki streaming video... Mam kupiony AVPlayer HD i tam niby jest opcja ftp, ale program pobiera film do ipada. Zależy mi na tym by odtwarzanie filmu odbywało się w locie.

#2740 jabciu

jabciu
  • 16 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 10:03

Dziadex wypróbuj Air Video. Działa na prawdę dobrze i daje możliwość odtwarzania w locie bądź konwersji na iPada. Jest dostępna wersja free, która ma jakieś tam ograniczenia ale filmy wciąż można oglądać. :)

#2741 xxxx

xxxx
  • 13 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 14:10

Poszukuje najlepiej kilku aplikacji, które pozwalają mi automatycznie sciągnąć jakieś materiały do poczytania. Np. newsy lub jakieś dłuższe teksty za pomocą wi-fi a następnie w trakcie podróży (za granicą jest drogi roaming) sobie je przeczytać. Im więcej tekstu automatycznie taki program pobierze tym lepiej.

#2742 Dziadex

Dziadex
  • 11 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 14:30

Dziadex wypróbuj Air Video. Działa na prawdę dobrze i daje możliwość odtwarzania w locie bądź konwersji na iPada. Jest dostępna wersja free, która ma jakieś tam ograniczenia ale filmy wciąż można oglądać. :)

Z tego co widzę ten program robi serwer z mojego domowego komputera. A mi chodzi mi o program który będzie w stanie odtworzyć film znajdujący się na serwerze ftp do którego nie mam fizycznego dostępu i nie mogę na nim nic instalować.

Przy czym program będzie łatwy w obsłudze. Podaje adres serwera, login, hasło i to wszystko...

#2743 speedlife

speedlife
  • 33 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 15:50

Witam, która mapę mogli byście mi polecić, nie chodzi o nawigacje. Jadę do Paryża i na Google Maps mam zaznaczone punkty które chce zobaczyć. Za granica raczej nie będę używał połączenia internetowego chyba że wifi. Punkty chciał bym nanieść na mapę która miał bym w telefonie.

#2744 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 03 sierpnia 2012 - 18:30

Panowie....szukam aplikacji typu Fake SMS: Chodzi o to aby telefon zadzwonił/wysłał SMS o wybranej przeze mnie godzinie + Aby można było wpisać kto niby ma do nas zadzwonić / napisał SMS

#2745 Public Enemy

Public Enemy
  • 67 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 sierpnia 2012 - 22:43

Poszukuje najlepiej kilku aplikacji, które pozwalają mi automatycznie sciągnąć jakieś materiały do poczytania. Np. newsy lub jakieś dłuższe teksty za pomocą wi-fi a następnie w trakcie podróży (za granicą jest drogi roaming) sobie je przeczytać. Im więcej tekstu automatycznie taki program pobierze tym lepiej.

Instapaper albo Pocket

#2746 xxxx

xxxx
  • 13 postów

Napisano 04 sierpnia 2012 - 09:26

Instapaper albo Pocket

Dzięki, fajne programy na pewno się przydadzą. Jednak mi chodzi o coś w stylu aplikacji MyApple czyli, że po uruchomieniu automatycznie jest pobierana cała treść z portalu i mogę ją później odczytać. Sęk w tym, że nie mam zbytnio czasu na segregowanie treści w domu i dodawanie na później tylko chciałbym, żeby to się działo automatycznie. Czyli dużą część treści w paczce do przeglądania później offline.

#2747 kpiszek

kpiszek
  • 31 postów

Napisano 04 sierpnia 2012 - 18:16

Poszukuje czegos co mi bedzie blokowalo dany program pinem podanym przezemnie :)?

#2748 kociowisko

kociowisko
  • 40 postów

Napisano 04 sierpnia 2012 - 20:25

Poszukuję dobrej nawigacji na rower na iphona. Macie jakieś propozycje, zależy mi na dużej dokładności.

#2749 robertgrzelewski

robertgrzelewski
  • 266 postów
  • SkądWrocław

Napisano 05 sierpnia 2012 - 07:18

witam, potrzebuje pomocy w znalezieniu dobrego programu do zarządzania domowymi finansami. Nie musi być to kombajn typu Money, iCompta czy HomeBudget ale potzrebuje kilku funkcji. Chce żeby można było wpisać zaplanowane wydatki i przychody oraz aktualny stan konta oraz zeby zliczyl mi to wszystko i pokazał ile zostanie lub brakuje mi pieniążków na koniec miesiąca. Pozdrawiam

#2750 Xayan

Xayan
  • 64 postów

Napisano 05 sierpnia 2012 - 10:03

witam, potrzebuje pomocy w znalezieniu dobrego programu do zarządzania domowymi finansami. Nie musi być to kombajn typu Money, iCompta czy HomeBudget ale potzrebuje kilku funkcji. Chce żeby można było wpisać zaplanowane wydatki i przychody oraz aktualny stan konta oraz zeby zliczyl mi to wszystko i pokazał ile zostanie lub brakuje mi pieniążków na koniec miesiąca. Pozdrawiam

Checkbook HD, dostępna jest także wersja free (nie wiem czym się różni, używałem obydwu i jedyną różnicą są chyba tylko reklamy).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Bing (1)