Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2676 lukaszmdt

lukaszmdt
  • 86 postów

Napisano 17 lipca 2012 - 13:07

Cześć, czy zna ktoś jakiś program który będzie potrafił obliczyć ile transferu ciągnie jakiś dany program z którego korzysta, opcja najlepiej 3g + wifi.. kurcze strasznie dużo mi coś zjada transferu i nie mam zielonego pojęcia co... w tydzień 100mb a w zasadzie korzystałem tylko trochę z facebook, więcej messenger, trochę gg, i może ze 2 razy m.allegro itp, plus poczta oczywiście (bez załączników) - tylko wiadomości z informacjami mam uruchomionego inteliscreenx z powiadomieniami push, na poczcie, facebooku messengerze, viberze... no ale to i tak mi się nie składa do kupy dlaczego tak dużo zjada, wychodzi 400mb miesięcznie. Kiedyś na 3gs 400 mb to na 2-3 miesiące wystarczyło. Bardzo dziękuję za pomoc

#2677 (A)rturo

(A)rturo
  • 52 postów

Napisano 17 lipca 2012 - 22:34

Dzięki ale nie działa. Przy próbie Uploadu pojawia sie komunikat Location serveice disabled (Please check Setting -> General - Location Service), a takich ustawię nie ma.. przetestowałem kilka innych i żadna z nich nie umożliwia wgrywania zdjęć (te które są już zrobione) do picassy

#2678 Marutseru

Marutseru
  • 83 postów
  • SkądKatowice

Napisano 18 lipca 2012 - 09:00

Cześć, czy zna ktoś jakiś program który będzie potrafił obliczyć ile transferu ciągnie jakiś dany program z którego korzysta, opcja najlepiej 3g + wifi..

kurcze strasznie dużo mi coś zjada transferu i nie mam zielonego pojęcia co... w tydzień 100mb a w zasadzie korzystałem tylko trochę z facebook, więcej messenger, trochę gg, i może ze 2 razy m.allegro itp, plus poczta oczywiście (bez załączników) - tylko wiadomości z informacjami

mam uruchomionego inteliscreenx z powiadomieniami push, na poczcie, facebooku messengerze, viberze... no ale to i tak mi się nie składa do kupy dlaczego tak dużo zjada, wychodzi 400mb miesięcznie. Kiedyś na 3gs 400 mb to na 2-3 miesiące wystarczyło.

Bardzo dziękuję za pomoc

Aplikacja DataMan Pro pokazuje dokładne zużycie transferu także z podziałem na aplikacje. Aplikacja płatna jednak jak najbardziej warta swojej ceny.

#2679 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 18 lipca 2012 - 09:11

Dzięki ale nie działa. Przy próbie Uploadu pojawia sie komunikat Location serveice disabled (Please check Setting -> General - Location Service), a takich ustawię nie ma..
przetestowałem kilka innych i żadna z nich nie umożliwia wgrywania zdjęć (te które są już zrobione) do picassy

Please check Setting -> General - Location Service

Te ustawienie to w Settings->General->LS w ustawieniach telefonu, nie aplikacji.

#2680 (A)rturo

(A)rturo
  • 52 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 22:29

Cholera na to nie wypadlem ze do uploadu zdjec potrzeba mu GPS! Dziękuje!

#2681 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 19 lipca 2012 - 13:14

Czy ktoś mógłby podpowiedziec ... szukam programu w stylu MCleaner działającego na Iphonie 4S na sofcie 5... Ktoś mógłby pomoc?

#2682 kal8

kal8
  • 195 postów

Napisano 20 lipca 2012 - 06:48

Jest jakaś aplikacja śledząca na bieżąco promocje w iTunes (muzyka)?

#2683 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 20 lipca 2012 - 10:51

Te ustawienie to w Settings->General->LS w ustawieniach telefonu, nie aplikacji.

Czy w tej aplikacji możemy ustalić ile zostało nam jeszcze transferu do wykorzystania od danego momentu np.od połowy miesiąca i czy aplikacja informuje o niskim stanie transferu ?

---------- Wpis dodano o 11:51 ---------- Poprzedni wpis dodano o 11:50 ----------

Aplikacja DataMan Pro pokazuje dokładne zużycie transferu także z podziałem na aplikacje. Aplikacja płatna jednak jak najbardziej warta swojej ceny.

Czy w tej aplikacji możemy ustalić ile zostało nam jeszcze transferu do wykorzystania od danego momentu np.od połowy miesiąca i czy aplikacja informuje o niskim stanie transferu ? Jest jeszcze jakaś inna ciekawa alternatywa godna polecenia aby była bardzo dokładna?

#2684 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 20 lipca 2012 - 14:19

Jest jakaś aplikacja czy coś żeby wgrać na iPhone'a mapy google by działały offline?

#2685 ploners

ploners
  • 76 postów
  • SkądGdansk, Poland, Poland

Napisano 21 lipca 2012 - 00:17

Witam, czy w App Store jest jakaś aplikacja do nagrywania filmów która ma wbudowaną funkcje "stop" ? Chodzi mi o to że w dedykowanej aplikacji do zdjęć nie mogę zatrzymać nagrywania i po jakimś czasie go wznowić.. a bardzo potrzebuję tej opcji.

#2686 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 21 lipca 2012 - 16:02

Jest jakaś aplikacja czy coś żeby wgrać na iPhone'a mapy google by działały offline?

Mapy Google nie będą działać offline, bo sama usługa jest online.

---------- Wpis dodano o 17:02 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:01 ----------

Jest jeszcze jakaś inna ciekawa alternatywa godna polecenia aby była bardzo dokładna?

App Store - Bandwidth Pro

#2687 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 21 lipca 2012 - 16:09

Mapy Google nie będą działać offline, bo sama usługa jest online.[COLOR="Silver"]

Będą. Wyszukiwania nie będzie, ale mapy będą.

xGPS

#2688 maciejkami1

maciejkami1
  • 204 postów

Napisano 21 lipca 2012 - 23:17

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. renqien

#2689 borrro

borrro
  • 63 postów

Napisano 22 lipca 2012 - 08:01

Aktualizacja danu Witam. Poszukuje aplikacji na ipada ktora umozliwi wykonanie np. zestawienia czy tabelki, ktora bedzie widoczna rowniez na innym ipadzie po zainstalowaniu tej aplikacji i podaniu np. odpowiedniego kodu. Chodzi o to, ze jak ja cos zaktualizuje w danym zestawieniu to innej osobie tez sie zaktualizuja dane. Jest cos takiego?

#2690 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 22 lipca 2012 - 10:00

App Store - Bandwidth Pro[/QUOTE

Wygląda jak wygląda ale mam nadzieję że przynajmniej jest dokładna :) tak czy inaczej dzięki! :)

#2691 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 22 lipca 2012 - 11:09

Będą. Wyszukiwania nie będzie, ale mapy będą.

xGPS

Dzięki ;)

#2692 ugly

ugly
  • 210 postów
  • SkądKatowice

Napisano 23 lipca 2012 - 12:27

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#2693 Seraf

Seraf
  • 80 postów

Napisano 23 lipca 2012 - 14:04

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#2694 ank

ank
  • 25 postów

Napisano 23 lipca 2012 - 21:35

Hej, Traseo działa tak, że pobierasz mapy przez wifi, a później możesz przełączyć się na offline i korzystać z nich bez aktywnego Internetu.

#2695 Ovix

Ovix
  • 16 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 lipca 2012 - 12:17

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. renqien

#2696 Pistel

Pistel
  • 83 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 16:31

Witam! Czy jest jakaś fajna aplikacja, najlepiej uniwersalna, która umieszcza w Centrum Powiadomień informację o urodzinach? Chodzi mi o to, żeby dane o czyichś urodzinach pobierała z Gmaila (mam w kontaktach Google'a zapisane), Facebooka (aplikacja oficjalna nie ma takiej funkcji - tzn może wysyłać powiadomienia ale nie ma filtra, żeby były to same urodziny) oraz ze standardowego kalendarza w iCloud.

#2697 Mrk-WX

Mrk-WX
  • 38 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 16:34

Czy mógłby ktoś polecić aplikację, która posiada lokalizacje stacji benzynowych wraz z cenami na terenie całej Europy? Może być płatna.

#2698 c0lin

c0lin
  • 34 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 19:35

Jakiś darmowy programik do odtwarzania AVI polecicie mi na iPada? :)

#2699 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 24 lipca 2012 - 19:40

Jakiś darmowy programik do odtwarzania AVI polecicie mi na iPada? :)

Nie znam tego, ale z opisu obsługuje avi.

App Store - playable - Play almost anything video player! Xvid, Avi, Mov, MP4, Mkv!

#2700 kosa666

kosa666
  • 322 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 20:10

Witam, poszukuję aplikacji dzięki której będę mógł sterować odtwarzaczem muzyki iPada czy iMACa za pomocą iPhona (chodzi mi tylko o przewijanie kolejnego utworu i regulację głośności). Z góry dziękuję PS - chodzi o to, że chcę kupić głośniki pod muzykę, wiec jeżeli jest taki program to mógłbym kupić bardzo dobre głośniki komputerowe za 500zł i podłączyć pod wejście jack, a jeżeli nie ma to muszę szukać czegoś z AirPlay :(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych