Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wiedźmin 2 na karcie intela

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 KoksowyKurczak

KoksowyKurczak
  • 5 postów

Napisano 23 listopada 2014 - 20:23

Witam Jako że nie do końca ogarniam wszystkie rzeczy związane z macami, moje pytanie brzmi: czy na karcie graficznej intel iris pro da się odpalić Wiedźmina 2 ? Nie musi być wersja macowa- tylko windowsowa emulowana. Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję. :)

#2 robinek12

robinek12
  • 1 postów

Napisano 28 listopada 2014 - 10:13

te karty to mega bieda jest :D mozesz na nich odpalić peta jak się przegrzeją jednie :D

#3 cooper69

cooper69
  • 1 036 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 28 listopada 2014 - 10:40

dubel

#4 cooper69

cooper69
  • 1 036 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 28 listopada 2014 - 10:41

te karty to mega bieda jest :D mozesz na nich odpalić peta jak się przegrzeją jednie :D

odezwał się (pewnie jeszcze pryszczaty :) ) ekspert z 1 postem.

Iris a lepiej Iris Pro to duży skok do przodu w tzw. integrach.
Ja np. gram na niej w WoT na wirtualce (nie ma wersji natywnej na OS X) i spokojnie daje radę jak nie jesteś wielbicielem grania w detalach na full.
​Na YT są filmiki jak chodzą gry na tych kartach.
Z Wiedźminem 2 o tyle może być problem, że gra ta nawet na pc jest mocno zasobożerna.

#5 KoksowyKurczak

KoksowyKurczak
  • 5 postów

Napisano 28 listopada 2014 - 19:14

Chodzi o to że w wymaganiach jest ,,Intel integral graphic are not supported" ale ktoś kiedyś w zamieszchłych czasach pisał, że na bootcamie chodzi a nawet biega i to płynnie :)

#6 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 29 listopada 2014 - 17:58

Z tego co pamiętam, to grałem kiedyś na dość leciwym lapku (nie żaden macbook, tylko jakiś hp chyba z hd graphics 3000) , może i jakość nie byłą najlepsza ale dało się grać. Aha i na maca jest, ba nawet widzę na gogu, że i na linuxa jest: http://www.gog.com/game/the_witcher_2

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#7 RPAnimation

RPAnimation
  • 387 postów

Napisano 29 listopada 2014 - 18:05

Na intel graphics działa, kiedy nie miałem dedykowanej grafiki w PieCu to na integrze dużo gier śmigało nawet w 2560x1600. (Intel Graphics 4600)

„Żyłem jak chciałem i umrę jak mi się podoba.”

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych