Witam, posiadam iphone 5s z wgranym iOS 8.1.
Interesuje mnie zmiana ustawień tak, gdy piszę z kimś na whatsapp'ie/iMessage przychodzące powiadomienia były sygnalizowane za pomocą wibracji ( i tak się dzieje, gdy mam wyciszonego iphone'a) lecz gdy mam otwartą aplikację i z kimś piszę nie było ani dźwięku ani wibracji. Chodzi o to by nie zmieniać za każdym razem w ustawianiach - ustawień wibracji (kiedy mają być, a kiedy nie). Próbowałem włączać profil (nie przeszkadzać) gdy piszę z kimś w whatsapp'ie, ale wibracje nadal są mimo że mam w ustawieniach profilu 'nie przeszkadzać' ustawione - Rób wyjątki dla - nikt, Powtórne połączenia - wł, Wyciszaj - Zawsze.
Wiem, że whatsapp na androida ustawione ma automatycznie, że gdy aplikacja jest otwarta i bezpośrednio trwa konwersacja to wibracje są wyłączone - jest to męczące np w szkole, gdy się z kimś piszę i co chwilę telefon wibruje, a zmiana ciągle ustawień żeby wibracji nie było w ogóle jest bez sensu. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać ? Dzieje się tak zarówno w aplikacji whatsapp jak i podczas pisania SMS

Wyciszenie wibracji np WhatsApp
Started by
szymeq92
, 20 Nov 2014 00:11
No replies to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users