Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wyciszenie wibracji np WhatsApp

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 szymeq92

szymeq92
  • 43 postów

Napisano 20 listopada 2014 - 00:11

Witam, posiadam iphone 5s z wgranym iOS 8.1. Interesuje mnie zmiana ustawień tak, gdy piszę z kimś na whatsapp'ie/iMessage przychodzące powiadomienia były sygnalizowane za pomocą wibracji ( i tak się dzieje, gdy mam wyciszonego iphone'a) lecz gdy mam otwartą aplikację i z kimś piszę nie było ani dźwięku ani wibracji. Chodzi o to by nie zmieniać za każdym razem w ustawianiach - ustawień wibracji (kiedy mają być, a kiedy nie). Próbowałem włączać profil (nie przeszkadzać) gdy piszę z kimś w whatsapp'ie, ale wibracje nadal są mimo że mam w ustawieniach profilu 'nie przeszkadzać' ustawione - Rób wyjątki dla - nikt, Powtórne połączenia - wł, Wyciszaj - Zawsze. Wiem, że whatsapp na androida ustawione ma automatycznie, że gdy aplikacja jest otwarta i bezpośrednio trwa konwersacja to wibracje są wyłączone - jest to męczące np w szkole, gdy się z kimś piszę i co chwilę telefon wibruje, a zmiana ciągle ustawień żeby wibracji nie było w ogóle jest bez sensu. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać ? Dzieje się tak zarówno w aplikacji whatsapp jak i podczas pisania SMS

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych