Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Blokada PIN kart SIM

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 DeMontek

DeMontek
  • 1 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 20:12

Utraciłam Ipada i próbuję go ponownie skonfigurować . Niestety otrzymałam komunikat Blokada Pin Karty SIM podaj kod PIN , aby odblokować kartę bez możliwości wprowadzenia kodu PIN, poza tym komunikatem jest informacja Ponów która ponawia synchronizację i powracam do tego komunikatu. Czy ktoś z Państwa mógłby mi pomóc?

#2 radzion

radzion

master of disaster

• 1 193 postów

Napisano 15 listopada 2014 - 21:56

Mozesz troszke posegregowac kwestie Twojego problemu? - Utracilas iPada i probujesz go ponownie skonfigurowac? Tzn. odzyskalas go i chcesz na nowo wszystko ustawic? - Blokada karty oznacza nic innego tylko to aby podac pin. Nie da sie odblokowac karty bez pinu. 3-krotne wprowadzenie blednego pinu spowoduje zablokowanie Twojej karty. Wtedy pomoze tylko kod PUK W czym mozemy Ci dokladnie pomoc? W odblokowaniu karty sim? Bez kodu nikt Ci nie pomoze. iPada mozesz w pelni skonfigurowac jesil masz dostep do innego zrodla internetu np WiFi. Wprowadzenie kodu PIN nie jest wymagane do uruchomienia iPada. Mozesz kliknac anuluj. Jesli zas iPad jest zablokowany kodem zabezpieczajacym a tego kodu nie pamietasz - pomoze Ci restore. Przyciski Home+Power trzymac razem przez kilka sekund. Nastepnie puscic Power i trzymac nadal Home. Oczywiscie iPad caly czas podlaczony kabelkiem do komputera. Nastepnie, po pojawieniu sie komunikatu o trybie awaryjnym, klikasz w programie iTunes Odtwórz. Nie wiem czy powyzszy opis cokolwiek pomoze. Nastepnym razem postaraj sie opisac swoj problem z odrobiną ładu i składu bo nikt nie jest duchem świętym.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych