Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 3G IOs 4.2.1 + aplikacje z AppStore

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jaroszy

Jaroszy
  • 15 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 00:01

Witam . Jestem nowym użytkownikiem jak i posiadaczem Iphona 3G . Mam nadzieję że nie powtórzyłem tematu chociaż zapewne tak ;/ Chciałbym tylko zapytać czy istnieją jeszcze jakieś aplikacje na ten rodzaj oprogramowania ? Czy telefon po prostu nadaje się cały do kosza .. Bo co staram się zainstalować jakąś apkę to zaraz wywala błąd że potrzebuje nowego oprogramowania .. Co mogę z tym zrobić ? Nie chodzi mi o jakieś wygurowane aplikacje wystarczy Facebook lub Instagram bo nawet YouTube się nie instaluje .. Z góry dzięki i pozdrawiam ;)

#2 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 14 listopada 2014 - 02:48

Zamiast wyrzucać oddaj komuś - z tego co mi wiadomo telefon nawet ze starym softem mimo wszystko wykonuje połączenia telefoniczne ;) Poczytaj o Whited00r.

#3 Jaroszy

Jaroszy
  • 15 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 09:41

Tak czytałem coś na ten temat ale przez instalację Whited00r może pójść coś nie tak i telefon całkiem padnie ? ;p I jaką wersję wybrać normal czy unlocked ?

#4 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 14 listopada 2014 - 13:42

Masz przecież napisane:

Please download Whited00r Normal version if you can legitimately activate you device via iTunes AND you don’t need carrier unlock. You do not need the unlocked version if your device is factory unlocked (as Italian iPhone 3G) or you are using the iPhone with the official carrier that sold you the device. All other users should choose Whited00r Unlocked firmwares because they need carrier unlock.

#5 witek321

witek321
  • 45 postów
  • SkądPoznan, Poland, Poland

Napisano 14 listopada 2014 - 14:28

ja na swoim starym 3g mam facebooka, messengera, instagrama, snapchata... wystarczy, że będziesz kilkukrotnie klikał w install to iPhone zainstaluje starszą wersje

#6 witek321

witek321
  • 45 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 14:37

skopiuj ten link to zobaczysz file:///Users/Witek/Pictures/Biblioteka%20iPhoto.photolibrary/Masters/2014/11/14/20141114-143559/IMG_0005.PNG

#7 Jaroszy

Jaroszy
  • 15 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 14:44

ja na swoim starym 3g mam facebooka, messengera, instagrama, snapchata... wystarczy, że będziesz kilkukrotnie klikał w install to iPhone zainstaluje starszą wersje

Czytałem już gdzies wcześniej o tym i próbowałem tak wiele razy i niestety nic to nie daje .. ;/ Chyba pozostaje mi Whited00r + AppTime Maschine o ile to w ogóle podziała i podczas instalacji Whited00r nie wyskoczy błąd 1600 ..

#8 Jaroszy

Jaroszy
  • 15 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 14:47

Masz przecież napisane:

No tak , ale nie jestem jego 1 właścicielem i nie wiem czy był fabrycznie zablokowany i koleś zdjął sam simlocka i czy był z Polski , czy też od poczatku byl on odblokowany i działał w każdej sieci .

#9 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 listopada 2014 - 14:53

Przecież wszystko w ustawieniach sprawdzisz. Jaki ma soft, jaki ma baseband, czy ma cydie, czy ma zainstalowany ultrasn0w. Instalacja whited00r też jest wątpliwym rozwiązaniem problemu, bo wiekszosc aplikacji i tak nie zadziała.

#10 witek321

witek321
  • 45 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 14:57

jailbreak na 3g to masakra, mówię jako użytkownik 3g z jailbreakiem (już nie), ten telefon bez jailbreak'a jest ekstremalnie wolny, co dopiero z nim...

#11 Jaroszy

Jaroszy
  • 15 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 15:23

Hmm więc co radzicie ? :) Jest postęp zastosowałem się ponownie do rady Witka i klikałem kilka razy na instagram i pobrało mi starszą wersję tej aplikacji ;) Hah tylko co z tego jak nie da się zalogować, ponieważ wyskakuje error : Twoja wersja aplikacjii jest nieaktualna aby się zalogować zaktualizuj swoją aplikację .. Porażka

#12 witek321

witek321
  • 45 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 18:24

Sprzedaj 3g i dołóż ok. 100zł do 3gs, bo tego telefonu w dzisiejszych czasach trudno używać, ma zawiechę nawet przy szybkim pisaniu w notatniku... Miałem taki sam dylemat co ty, ale w końcu uzbierałem na 5s ;), a w twoim przypadku upgrade z 3 na 3gs to będzie świetna sprawa ..., a 4 z ios7 też są takie sobie ;). Apki z AppTimeMachine to te same które są z App Store po kliknięciu kilka razy, a AppTimeMacine ciągle się crashuje, wywala springboard'a itd. Jak chcesz używać ciągle 3g to nie stawiałbym na żadne zewnętrzne aplikacje, może batery doctor :confused:. Sorry, że tak namotałem, ale więcej nic nie wymyśle :D

#13 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 14 listopada 2014 - 19:33

jailbreak na 3g to masakra, mówię jako użytkownik 3g z jailbreakiem (już nie), ten telefon bez jailbreak'a jest ekstremalnie wolny, co dopiero z nim...

Na iOS 3.1.3?

#14 witek321

witek321
  • 45 postów

Napisano 14 listopada 2014 - 19:39

@lfemzwan IOS 3.1.3 jest jeszcze starszy, trudno znaleźć coś pasującego do niego z cydii

#15 Jaroszy

Jaroszy
  • 15 postów

Napisano 15 listopada 2014 - 00:24

No , ale Witku jakim cudem Ty posiadasz starsze wersje aplikacji załóżmy Facebook i logujesz się bez problemów a u mnie wywala error ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych