Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak zablokować połączenia od wybranych osób ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 rafkos7732

rafkos7732
  • 2 postów

Napisano 11 listopada 2014 - 11:15

Witam, mam takie pytanie jak mogę zablokować połączenia od wybranych osób o określonych godzinach ? Na moim iphone 4S utworzyłem grupę pracownicy i zależy mi na tym aby osoby w tej grupie mogły sie ze mną kontaktować w wybranych godzinach a reszty osób żeby nie blokowało. Kombinowałem na różne sposoby lecz jak ustawiam wyjątek na wszystkie kontakty to i tak mogą do mnie telefonować Proszę o pomoc

#2 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 11 listopada 2014 - 11:29

Rozwiązanie trochę mało eleganckie, ale powinno zadziałać: Stwórz sobie dwie grupy kontaktów: Prywatne oraz Służbowe W ustawieniach włącz tryb Nie przeszkadzać w ustalonych godzinach i zaznacz tam żeby robił wyjątki dla grupy Prywatne. W ten sposób w ustalonych przez Ciebie godzinach telefon nie będzie Cię informował o połączeniach i smsach z pracy, a będzie działał normalnie dla połączeń prywatnych.

#3 rafkos7732

rafkos7732
  • 2 postów

Napisano 11 listopada 2014 - 11:39

Ok i kolejne pytanie jak szybko przenieść wszystkie kontakty do grupy Prywatne ponieważ mam sporo kontaktów ?

#4 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 11 listopada 2014 - 14:11

Ok i kolejne pytanie jak szybko przenieść wszystkie kontakty do grupy Prywatne ponieważ mam sporo kontaktów ?

Albo na kompie, albo zaloguj sie do iCloud.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych