iPhone 5 biały dla chłopaka? CZY TAK MOŻNA?!
Rozpoczęty przez
redmac
, 05 lis 2014 19:46
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 listopada 2014 - 19:46
Witam
Ostatnimi czasy zakończyłem zbieranie pieniążków na iphone 5 i pojawiło się pytanie czy wybrać czarnego czy białego? waszym zdaniem biały pasuje tylko do dziewczyn?

Napisano 05 listopada 2014 - 20:09
ja od 2011 uzywałem tylko białych. A dlaczego ma nie pasować? Tym razem wybrałem czarnego tzn space Grecy bo mi się poprostu podobał. Kup taki jaki Ci się najlepiej podoba i nie rób nic wbrew sobie. Swego czasu biale były, można powiedzieć bardziej kultowe, trudniej dostępne, droższe i tylko z wybranymi pojemnościami pamięci np 3GS.
Napisano 05 listopada 2014 - 20:17
4 i 4s mialem czarnego na 5 zdecydowalem sie na bialego - powiem ci ze z czasem przyzwyczaisz sie i nawet nie bedziesz zwracal uwagi na to… zreszta popatrz jak modne sa ostatnio biale auta… bogus z M3 smigal po wwa biala buma i co?? nazywali go pedalem?
Napisano 05 listopada 2014 - 20:49
Ja od zawsze miałem białe iPhone (3G, 3GS, 4, 5), no i teraz też zamówiłem przez AOS (czekam, czekam i się nie doczekam) białą 6
dla mnie osobiście białe mają to coś i innego koloru iPhone sobie nie wyobrażam. Oczywiście kwestia gustu.

Napisano 05 listopada 2014 - 21:22
Ja miałem czarną czwórkę, białą piątkę i teraz czarnego 5s. Ogólnie bardziej podobają mi się czarne, ale na białą piątkę zdecydowałem się ze względu na problemy z odpryskami czarnej wersji. Nie uważam jednak żeby biały telefon miał nie pasować do faceta, choć teraz już bym białego nie kupił :-)
Napisano 05 listopada 2014 - 22:03
Dla chłopaka biały jak najbardziej. Dla mężczyzny już trochę gorzej... Kwestia gustu oczywiście. Ja preferuję tylko czarne iPhone'y, iPad'y, iPod'y
- RumburMK i voytach lubią to
Napisano 06 listopada 2014 - 10:21
Ja bym poczekał na 6s, może wypuszczą różowy
- DEVZO i Finkiel lubią to
Napisano 06 listopada 2014 - 10:56
Co to za różnica? Patrzy się na to, co Tobie się podoba - chcesz białego to kupuj biały.
- maciek5s lubi to
Napisano 06 listopada 2014 - 17:45
Temat zamykam, autor uzyskał odpowiedź a dyskusja czy biały kolor jest bardziej gender jest niepotrzebna.
- Arkhan, Finkiel i Andzia.W lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych