Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zakup iPad Air 32Gb+Cellural

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 kapakuka

kapakuka
  • 3 postów

Napisano 26 października 2014 - 18:17

Hej witajcie mam zamiar zrobić sobie zaległy prezent na 18 urodziny- iPad Air 32Gb+Cellular. Mam wiele pytań ponieważ to będzie mój 1 przedmiot z "jabłuszkiem". Wiem że było wiele tematów ale muszę zebrać to wszystko w jedno miejsce. 1. Czy opłaca się mi go kupić czy robię błąd że kupuje go? 2. Czy jest dużo darmowych dobrych gier? 3. Jak wygląda oglądanie pobranych filmów? 4. Jaki wybrać internet (od jakiego operatora)? 5. Wytrzymałość baterii (jak długo będzie trzymać te "10h" wytrzymałości baterii, bo w moim LG L9 bateria z trzymania (prawie 1 tygodnia) w trakcie spoczynku (ew jakaś rozmowa, sms i to wszystko) na początku używania , do niecałego 1 dnia po około 1,5 roku. 6. Czy mieliście jakieś błędy fabryczne które utrudniały używanie iPada? 7. Jak zachowuje się iPad w trakcie grania w wymagające gry (Infinity Edge, zakochałem się w tej grze w trakcie grania na iPadzie 4 kuzynki)? 8. Ile jest "realnej" pamieci z tych 32 Gb 9. Czy dużo mi się programów/filmów/gier/zdjęć zmieści mi się na nim (muzyki nie będę słuchać bo mam od tego telefon) 10. Czy bezpiecznie będę mógł korzystać z konta bankowego (czy istnieją wirusy/malware na iOS bo słyszałem że nie ma i dla tego produkty Apple są takie fajne)? 11. Czy zacina wam się? Piszcie jakie zalety i wady ma iPad Air, ponieważ chcę się dowiedzieć czy robię jednak dobry wybór kupując go.

#2 iFan2000

iFan2000
  • 331 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 26 października 2014 - 21:34

1. Opłaca . 2. Duuuużo . 3. Jeśli format niż MP4 to wgrywasz przez iTunes do AV Player np. 4. Ja polecam Orange . 5. Mój wytrzymuje ok. 1,5 dnia intensywnego użytkowania , gdy cały czas jest podłączony do WiFi . 6. Drobne Bugi , nic więcej ... 7. Wszystko chodzi i wygląda pięknie . 8. Ok 27/28 GB . 9. Mi się mieści ok 100 programów ( w tym iWork i dużo gier ) i zostaje ok. 3 GB . 10 . Nie ma wirusów na iOS , będziesz mógł korzystać w spokoju . 11. Nigdy . Na swojego Air przesiadłem się z Mini i odczucia są pozytywne . Ekran jest piękny . Cały tablet szybki , lekki i smukły . Jest świetnie wykonany . Jestem z Niego bardzo zadowolony . Będziesz z Air'a zadowolony .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych