Witam, chciałbym kupić iPhone 6 64 silver z dystrybucji UK/DE. Niestety nie wiem jak nie dać się oszukać i nie naciąć się na dystrybucje USA która podobno może mieć problemy z baterią w naszym pięknym kraju.
Czy telefony sprzedawane w UK oprócz ładowarki nie różną się niczym od tych z PL? Chodzi mi tu głównie o antenę i trzymanie baterii?
Jak sprawdzić po nr modelu czy na 100% telefon będzie dobrze działał w PL i czy jest na 100% z UK/DE?
Z góry dzięki,
Pozdrawiam

iPhone 6 64 silver z UK/DE-jak sprawdzić i jak będzie działał w PL
Rozpoczęty przez
Kuba00
, 25 paź 2014 08:24
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 października 2014 - 08:24
Napisano 25 października 2014 - 08:25
iPhone z UK jest taki sam jak z PL ale musisz pamiętać, że może mieć simlocka.
Napisano 25 października 2014 - 08:26
Czemu akurat z dystrybucji UK? Mamy przecież polską. Możesz via simlock.pl sprawdzić, czy ewentualnie nie ma simlocka na US.
Napisano 25 października 2014 - 08:50
dzięki za odpowiedzi i faktycznie ,że pojawia się dodatkowy problem z uczciwością sprzedającego co do simlock'a
niestety polska dystrybucja będzie w realnej sprzedaży za 2-3 tygodnie
A jeśli chodzi o niemiecką? to jaki jest to model? W niemieckiej dodawane są standardowe ładowarki jak dla reszty świata poza UK więc łatwo można ją pomylić z USA.

Napisano 25 października 2014 - 12:09
A co z Allegro? Masz już tam z Polskiej dystrybucji. Ewentualnie widziałem też sztuki z Apple Store - są bez Sim Locka.
Napisano 25 października 2014 - 12:41
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi problemami z baterią w telefonach z USA. Ktoś puścił jakąś plotę i teraz wszyscy mają jakaś fazę. Używam czwartego już iPhone z USA i wszystkie baterie sprawowały sie bez zarzutu, dokładnie tak samo jak telefonów z polskiej/europejskiej dystrybucji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych