Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iphone i mocniejsza bateria ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 azzik

azzik
  • 17 postów

Napisano 22 października 2014 - 08:34

Witam. Jak wiecie oryginalna bateria ma pojemność 1430mAh ;) mam dostęp do baterii zamiennika 1700 mAh... Opłaca się kupić ?

czy lepiej dołożyć i kupić : [url=http://allegro.pl/bateria-etui-power-bank-iphone-4-4s-1900mah-i4641161718.html]BATERIA + Etui POWER BANK iPhone 4 / 4S _1900mAh (4641161718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url] ?

#2 radzion

radzion

master of disaster

• 1 193 postów

Napisano 22 października 2014 - 09:43

Ja bym byl ostrozny z tego typu zamiennikami. Czesto, jesli chodzi o zamienniki baterii, szczegolnie te tanie, pojemnosc podawana przez producenta to fikcja. Dlaczego chcesz wymienic baterie? Ze wzgledu na zuzycie, czy chcesz miec o wiekszej pojemnosci? Jesli tylko wymiana podyktowana jest checia zwiekszenia pojemnosci, to szkoda kopac w telefonie i montowac tam jakies zamienniki. Ja osobiscie, jesli sytuacja tego wymaga, mam przy sobie powerbank slim, wielosciowo zblizony do iPhona 4s i prawie 2 razy cienszy. Pojemnosc 3000 mAh. Pozwala mi na dwukrotne, pelne naladowanie. Pomysl o czyms takim zamiast zawracas sobie glowe podróbkami baterii.

#3 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 października 2014 - 10:56

Nie ma czegoś takiego jak bateria o większej pojemności. Wszystko co jest w sprzedaży to ściema.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych