Witam. Chciałem skonfigurować swoją pocztę onet na iPhone ale jest pewnie problem, otóż po wpisaniu danych wyskakuje błąd ,,Nazwa użytkownika lub hasło dla imap poczta.onet.pl com jest nieprawidłowe" Posiadam 2 konta na onecie i za każdym razem wyskakuje ten błąd.

Problem z pocztą onet.
Rozpoczęty przez
WithheldRug
, 17 paź 2014 11:03
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 października 2014 - 11:03
Napisano 02 listopada 2014 - 09:45
Podbijam temat, gdyż rownież się z tym borykam. Czy założyciel tematu jakoś sobie z tym poradził lub tez ktoś zna rozwiazanie? Działa jedynie na pop3, ale to nie rozwiązuje problemu, bo wtedy push nie działa.
Napisano 02 listopada 2014 - 11:33
z onetem ogolnie sa problemy jak wysle za duzo maili z iphona to skrzynka sie blokuje niby pod powodem próby przejecia konta... ja korzystam z onetu powiedz co potrzebujesz to spradze jaka mam konfiguracje
Napisano 02 listopada 2014 - 11:41
Chodzi mi o ogólna konfiguracje, tę początkowa jak się dodaje konto. Przy próbie dodania serwera poczty przychodzącej IMAP wyskakuje komunikat, ze hasło do serwera jest nieprawidłowe co jest nieprawda, gdyż przy tym samym ustawieniu ale jako pop3 wszystko przechodzi, aczkolwiek takie rozwiazanie mnie nie satysfakcjonuje gdyż wtedy push nie działa i trzeba synchronizować ręcznie odebrana pocztę. Robię wszystko jak w zaleceniach onetu i pupa zbita.
Napisano 05 listopada 2014 - 23:05
Jednym rozwiązaniem jest pobranie osobnej apki. Ewentualnie napisać do onetu zeby coś z tym zrobili.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych