Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem z pękiem kluczy

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 eviltomek

eviltomek
  • 780 posts
  • SkądDębica

Posted 15 October 2014 - 10:20

Witam, mam problem bo mam polaczony iMac,iphone i ipad icloud ale zauwazylem ze nie wszystkie hasla i loginy sie synchronizuja, np. na iphonie mam haslo do allegro ale do myapple.pl juz musze wpisywac ocb?

#2 eviltomek

eviltomek
  • 780 posts
  • SkądDębica

Posted 20 October 2014 - 22:14

Odswiezam

#3 Yellowfrog

Yellowfrog
  • 1548 posts
Posted 21 October 2014 - 02:20

Witam, mam problem bo mam polaczony iMac,iphone i ipad icloud ale zauwazylem ze nie wszystkie hasla i loginy sie synchronizuja, np. na iphonie mam haslo do allegro ale do myapple.pl juz musze wpisywac ocb?

U mnie synchronizują się wszystkie, które na Maku są w pęku kluczy "iCloud", może masz część haseł w pęku "login"? Na próbę celowo zapisałem na telefonie nowe hasło i wlazło na Maca, ale dopiero po 10 minutach. Zapisane na macu, na telefonie sie pojawiło szybciej. Ale ja to tylko testowałem, bo normalnie do zapisywania haseł www korzystam z tylko z 1password. Może przy dłuższym użytkowaniu faktycznie coś nie działa.

#4 eviltomek

eviltomek
  • 780 posts
  • SkądDębica

Posted 21 October 2014 - 07:19

Co to znaczy w peku login? Wchodze w ustawienia safari na ipadzie i hasla i tam mam wszystkie i kilka po prostu nie dziala musze recznie wpisywac no. Myapple, mam wlaczony w icloud pek kluczy, na imacu tez

#5 Yellowfrog

Yellowfrog
  • 1548 posts
Posted 21 October 2014 - 10:48

Na iMacu jak wejdziesz w Dostęp do pęku kluczy spod Programy/Narzędzia masz Pęki kluczy po prawo. Synchronizuje się tylko pęk iCloud. Sprawdź jakie masz tam hasła.

- - - Połączono posty - - -

tam mam wszystkie i kilka po prostu nie dziala musze recznie wpisywac

A teraz zajarzyłem, czyli hasła są, ale się nie ładują do formularzy na niektórych stronach? O to chodzi? No tak już jest. To był kiedyś jeden z powódów dlaczego kupiłem 1Password.

#6 eviltomek

eviltomek
  • 780 posts
  • SkądDębica

Posted 21 October 2014 - 13:21

dobra juz zczialem sprawe, na klawiaturze jest napis uzupelnij hasla czy jakos tka klika sie to i sie wpisuja ;D szkoda ze nie po prostu automatycznie tka jak na polowie stron

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users