UKASH WIRUS
Napisano 26 października 2014 - 16:59
Napisano 24 września 2015 - 16:59
iPhone bez JB
Proszę pomóżcie
Napisano 25 września 2015 - 17:05
Ostatnio na internecie w Safari kliknąłem w jakaś reklamę i wyskoczył mi komunikat twój iPhone został zainfekowany wirusem aby naprawić wyciśnij ok spanikowałam i odrazu wymazałem całego iPhona . Moje pytanie brzmi czy istnieje wirus i czy mógł się zainstalować w systemie czekam na odp
iPhone bez JB
Proszę pomóżcie
Odpowiedz juz padla w przydlugim watku, ktory zostal zamkniety przez moderatora. Nie musisz powielac glupich pytan na ktore padla juz, i to nie jedna odpowiedz. Przypomne - TO NIE JEST ZADEN WIRUS. Szukanie i czytanie forum nie boli. To samo z Googlem.
iMac + MacBook Air + Time Capsule | iPhone 12 Pro | iPhone 11 Pro Max | WATCH + Band(PRODUCT) RED | iPad Pro 12,9" + Pencil
Napisano 26 września 2015 - 14:52
Odpowiedz juz padla w przydlugim watku, ktory zostal zamkniety przez moderatora. Nie musisz powielac glupich pytan na ktore padla juz, i to nie jedna odpowiedz. Przypomne - TO NIE JEST ZADEN WIRUS. Szukanie i czytanie forum nie boli. To samo z Googlem.
Przecież napisanie wielu postów, w wielu tematach, jest znacznie szybszą formą uzyskania odpowiedzi. Stara, dobra i poczciwa opcja szukaj jest zbyt wolna i passe;-P
Napisano 28 września 2015 - 11:59
Napisano 28 września 2015 - 13:19
Uważam ze po to jest forum by się dowiadywać wielu rzeczy od innych użytkowników . A jedna odpowiedz na milion mnie nie satysfakcjonuje . A stara i dobra opcja szukaj jest do d****
Jednak wypada chociaż przeczytać temat, w którym się wypowiada. Nie ma on przecież 20 stron.
http://myapple.pl/fo...irus/?p=1925768
http://myapple.pl/fo...phone-6-ios-9/
Napisano 29 września 2015 - 02:18
To niestety czas zmienić na lepszy, nowszy i bardziej bezpieczny model. To chyba logiczne, ze urządzenia nie są wspierane przez producentów na wieki i może przyjść taki moment kiedy twój sprzęt przestanie być upgrade'owany. Wiec albo używać takie jaki jest i wkurwiasz sie częstymi wjebkami na router za pomocą durnego master passworda albo kupujesz nowy model i masz święty spokój. To już twój wybór. Nie ma lekarstwa na wszystkoNo dobrze, a co jeśli już nie ma aktualizacji do danego modelu routera?
iMac + MacBook Air + Time Capsule | iPhone 12 Pro | iPhone 11 Pro Max | WATCH + Band(PRODUCT) RED | iPad Pro 12,9" + Pencil
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych