Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

UKASH WIRUS

• Please log in to reply
31 replies to this topic

#26 pHarel

pHarel
  • 93 posts
  • SkądNoordwijkerhout, Zuid-Holland, Netherlands

Posted 26 October 2014 - 16:59

No dobrze, a co jeśli już nie ma aktualizacji do danego modelu routera?

#27 David.91

David.91
  • 57 posts

Posted 24 September 2015 - 16:59

Ostatnio na internecie w Safari kliknąłem w jakaś reklamę i wyskoczył mi komunikat twój iPhone został zainfekowany wirusem aby naprawić wyciśnij ok spanikowałam i odrazu wymazałem całego iPhona . Moje pytanie brzmi czy istnieje wirus i czy mógł się zainstalować w systemie czekam na odp
iPhone bez JB
Proszę pomóżcie
:)

#28 radzion

radzion

master of disaster

• 1193 posts

Posted 25 September 2015 - 17:05

Ostatnio na internecie w Safari kliknąłem w jakaś reklamę i wyskoczył mi komunikat twój iPhone został zainfekowany wirusem aby naprawić wyciśnij ok spanikowałam i odrazu wymazałem całego iPhona . Moje pytanie brzmi czy istnieje wirus i czy mógł się zainstalować w systemie czekam na odp
iPhone bez JB
Proszę pomóżcie
:)

Odpowiedz juz padla w przydlugim watku, ktory zostal zamkniety przez moderatora. Nie musisz powielac glupich pytan na ktore padla juz, i to nie jedna odpowiedz. Przypomne - TO NIE JEST ZADEN WIRUS. Szukanie i czytanie forum nie boli. To samo z Googlem.

 iMac + MacBook Air + Time Capsule |  iPhone 12 Pro |  iPhone 11 Pro Max |  WATCH + Band(PRODUCT) RED |  iPad Pro 12,9" +  Pencil

#29 Stadivarius

Stadivarius
  • 216 posts

Posted 26 September 2015 - 14:52

Odpowiedz juz padla w przydlugim watku, ktory zostal zamkniety przez moderatora. Nie musisz powielac glupich pytan na ktore padla juz, i to nie jedna odpowiedz. Przypomne - TO NIE JEST ZADEN WIRUS. Szukanie i czytanie forum nie boli. To samo z Googlem.

Przecież napisanie wielu postów, w wielu tematach, jest znacznie szybszą formą uzyskania odpowiedzi. Stara, dobra i poczciwa opcja szukaj jest zbyt wolna i passe;-P

#30 David.91

David.91
  • 57 posts

Posted 28 September 2015 - 11:59

Uważam ze po to jest forum by się dowiadywać wielu rzeczy od innych użytkowników . A jedna odpowiedz na milion mnie nie satysfakcjonuje . A stara i dobra opcja szukaj jest do d****

#31 slythia

slythia
  • 84 posts

Posted 28 September 2015 - 13:19

Uważam ze po to jest forum by się dowiadywać wielu rzeczy od innych użytkowników . A jedna odpowiedz na milion mnie nie satysfakcjonuje . A stara i dobra opcja szukaj jest do d****

Jednak wypada chociaż przeczytać temat, w którym się wypowiada. Nie ma on przecież 20 stron.

http://myapple.pl/fo...irus/?p=1925768

http://myapple.pl/fo...phone-6-ios-9/

#32 radzion

radzion

master of disaster

• 1193 posts

Posted 29 September 2015 - 02:18

No dobrze, a co jeśli już nie ma aktualizacji do danego modelu routera?

To niestety czas zmienić na lepszy, nowszy i bardziej bezpieczny model. To chyba logiczne, ze urządzenia nie są wspierane przez producentów na wieki i może przyjść taki moment kiedy twój sprzęt przestanie być upgrade'owany. Wiec albo używać takie jaki jest i wkurwiasz sie częstymi wjebkami na router za pomocą durnego master passworda albo kupujesz nowy model i masz święty spokój. To już twój wybór. Nie ma lekarstwa na wszystko

 iMac + MacBook Air + Time Capsule |  iPhone 12 Pro |  iPhone 11 Pro Max |  WATCH + Band(PRODUCT) RED |  iPad Pro 12,9" +  Pencil

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users