Wracając dziś z uczelni i słuchając muzyki zadzwonił do mnie ojciec. Odebrałem, porozmawialiśmy. Rozłączyłem się i widniała tylko tapeta blokowania ekranu. Nie mogłem odblokować, nic. Zrobiłem Home+Power. W tym momencie boki ekranu same z siebie zaczęły szybko migotać.
Telefon mi nie upadł, nic się z nim nie działo, samo z siebie to się wzięło. Teraz pytanie. To wina softu? Może samo przejdzie? Co robić?
Niestety nie dam rady nagrać tego, bo miganie odbywa się za szybko i kamera by tego nie nagrała.
Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Szybkie miganie po bokach ekranu
Rozpoczęty przez
bios
, 10 paź 2014 10:23
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 października 2014 - 10:23
Napisano 10 października 2014 - 12:04
Mialem to samo rozkrecilem telenon wypiąłęm taśmy i przedmuchałem złącze. Troche inaczej ułożyłem tasme. Skręciłem. Chodzi juz miesiąc ok
Napisano 10 października 2014 - 12:07
Miga Ci prawdopodobnie podświetlenie. Spróbuj wyłączyć automatyczną jasność i autoblokadę. Jasność ustaw na full i niech sobie pomiga. Po jakimś czasie zmniejsz jasność do minimum i też niech sobie tak pochodzi. Zobaczysz czy da to jakiś efekt.
Napisano 10 października 2014 - 12:19
Poczekaj kilka godzin i jeśli nie ustanie to ekran do wymiany.
Napisano 11 października 2014 - 19:04
Dzięki za rady. Po godzince wszystko wróciło do normy

Napisano 11 października 2014 - 20:39
To bug w iOS. Już na iOS 7 tak miałem, że podświetlanie migotało, po uruchomieniu ponownie jest ok. Po zainstalowaniu na czysto iOS 8 pierwsze uruchomienie i też migało.
Napisano 12 listopada 2014 - 15:54
Ale to nie miga podświetlenie tylko wyświetlany obraz na ekranie
Napisano 13 listopada 2014 - 12:05
Mialem tak samo w moim iPhonie 5 po aktualizacji softu do iOS 7. Po kilkukrotnym wgraniu softu na czysto problem ustal. Nie wiem co to bylo ale na pewno nie bylo to miganie podswietlania a wyswietlanego obrazu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych