Samsung Galaxy Gear v700 i iPhone
Napisano 07 października 2014 - 23:48
Napisano 08 października 2014 - 07:50
Musisz się zaopatrzyć w jeden z telefonów Samsunga.
Specs - Galaxy Gear SM-V700 | Samsung Wearable Tech
Napisano 08 października 2014 - 12:13
How to Use The Samsung Galaxy Gear With a iPhone - YouTube
Czy ktoś to sprawdzał?
Napisano 08 października 2014 - 19:07
Napisano 16 lutego 2015 - 11:31
Witam
Odkopię co nieco temat.
Zostałem zmuszony ze względów zdrowotnych na zakup czegoś z pulsometrem i myślę, że jak coś to jakiś smartwatch poza badaniem pulsu będzie go rejestrował przy treningach. Wybór padł na Samsunga Galaxy Gear S czy ktoś sprawdzał działanie z iPhonem? Wiem, że ten zegarek jest dosyć autonomiczny, bo ma możliwość instalacji karty sim ale czy ma to sens czy lepiej poczekać nie wiadomo ile i nie wiadomo jak dużo zapłacić za apple watch? Nie mam zamiaru przesiadać się na telefon Samsunga.
Czy ktoś miał do czynienia z taką kombinacją Gear S + iPhone 5s ewentualnie czy ma to rację bytu?
Napisano 16 lutego 2015 - 14:30
kup sobie pulsometr na klatę polar'a chyba robia taki na BT, jeśli chcesz mieć dokładne i miarodajne wyniki.
Napisano 16 lutego 2015 - 14:54
Mam polar loop ale nie o to chodzi. Ja muszę pulsometr mieć cały czas zwłaszcza w pracy a polsometr na klatę ciężko nosić w pracy, o jest nie wygodny
Napisano 16 lutego 2015 - 15:01
pulsometr inny niż na klatę jest bardzo nie dokładny w pomiarach. Więc jeżeli i tak musisz go nosić to lepiej się przyzwyczaić do opaski.
Napisano 18 maja 2016 - 11:41
Ja mam i mogę polecić.
Ja kupisz z pierwszej ręki, będziesz dbał, to będzie długo służył. Kolega kupił na mecie, niby lekko uszkodzony i okazało się, że naprawa wiele kosztuje. Wiec szukaj w pewnym źródle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych