moj iphone przestal dzialac :( nagle w bardzo dziwny sposob
Napisano 22 listopada 2007 - 22:21
Napisano 22 listopada 2007 - 22:38
Napisano 22 listopada 2007 - 22:47
oddaj na gwarancji, jezeli nie masz to zgadzales sie na utrate jej wiec uzbieraj na nowego iPhona...
Zglaszam cie do konkursu na najbardziej bezuzyteczny post na forum.
dariokrol - nie spotkalem sie z czyms takim jeszcze, co bym radzil to zrobienie restora - jesli problem lezy po stronie softu to to powinno go naprawic.
Napisano 22 listopada 2007 - 22:51

---- Dodano 23-11-2007 o godzinie 00:56 ----
co do systemu na ktorym dzialal moj iphone to 1.0.2 i jeszcze jedno pytanie czy po restore musze od poczatku wszystko wlamanko i ect ???? co do odpowiedzi Pana Wieslawo to hm oczekiwalabym bardziej konstuktywnych, optymistycznych i przydatnych podpowiedzi
Napisano 23 listopada 2007 - 00:29
Napisano 23 listopada 2007 - 10:03

Napisano 23 listopada 2007 - 14:54

Napisano 23 listopada 2007 - 16:36
Napisano 23 listopada 2007 - 17:45
Napisano 23 listopada 2007 - 18:04
Po trzecie nie chodzi mi o zgranie zjec ot tak po prostu ( co moge sobie przeczytac w manualu do mojego telefonu!!!
Po czwarte nie prosze o gotowe rozwiazanie tylko o pomoc a jej udzielanie nie jest przymusowe wiec nie wiem skad te uwagi.
Po piate, znowu a propos czytania, moj problem nie dotyczy glownie zgrania zdjec.
A NA SAM KONIEC TO, TO ZE PODAM MOJ NUMER TELEFONU NIC NIE DA PONIEWAZ NUMER NIE WYSTARCZA POTRZEBNY JEST TELEFON, KTORY JAK NAPISALAM SIE POPSUL I NIE MOGE Z NIEGO DZWONIC ANI ODBIERAC POLACZEN !!!!!!wiec dziekuje za te rade i nie wiem skad ten autorytet na prawde
Innym, ktorzy udzielili mi bardziej przydatnych porad bardzo bardzo dziekuje mam nadzieje ze moj tel wkrotce zadziala

Napisano 23 listopada 2007 - 18:53
rzep daj spokój, dla mnie posiadanie złamanego iPhona stoi na tym samym poziomie co posiadanie Photoshopa CS3 TorrentEdition, więc mój post ze swej natury miał taki być
No pewnie, po co się wysilać i pomyśleć..
Setki razy była o tym mowa - iPhona legalnie kupujesz (a nie 'ściągasz z torrenta') - złamanie sim-locka jest tylko złamaniem umowy licencyjnej - tracisz gwarancję..
Gdyby było to nielegalne to właściciele wszystkich komisów telefonicznych siedzieli by w więzieniu..
Jak masz pisać takie rzeczy to już lepiej sobie daruj - szkoda gumek pod klawiszami..
Napisano 23 listopada 2007 - 19:09
Telefon nie chce przejsc w tryb restore za pomoca wcisniecia sleep+home ???
Dla niecierpliwych dodam ze czytalam inne watki na forum i nie znalazlam czegos takiego, tzn zeby wszystkie te funkcje na raz sie popsuly.

Napisano 23 listopada 2007 - 19:50
Napisano 23 listopada 2007 - 22:33
Dobra, zdjecia z iphone wyciagniete, ten problem jest juz za mna. Za to teraz w moim telefonie poz a ostatnimi uszkodzeniami czyli brakiem mozliwosci odzczytania sms, mail ( aplikacje sie wywalaly) tel nie widzi karty sim, a teraz nie ma rowniez wi -fi?
Dla niecierpliwych dodam ze czytalam inne watki na forum i nie znalazlam czegos takiego, tzn zeby wszystkie te funkcje na raz sie popsuly.
The real fuck-up. Podejzewam najgorsze
jak te zdjecia zgralas??
Napisano 24 listopada 2007 - 00:27
Dobra, zdjecia z iphone wyciagniete, ten problem jest juz za mna. Za to teraz w moim telefonie poz a ostatnimi uszkodzeniami czyli brakiem mozliwosci odzczytania sms, mail ( aplikacje sie wywalaly) tel nie widzi karty sim, a teraz nie ma rowniez wi -fi?
. Podejzewam najgorsze
Moze sprobuj na ITUNES 7.4.3 jest napewno do sciagniecia jeszcze w sieci.
Przy właczonym ITUNES - trzymasz na raz przycisk HOME i POWER az ekran sie tak dziwnie wygasi, po 5 sec puszczasz tylko POWER dalej 3masz HOME - czekasz az ITUNES przejdzie w tryb RESTORE - nastepnie z SHIFT (windows) szukasz pliku z oprogramowaniem ( tez jest na necie do sciągniecia).
Powinno naprawde zadzialac. Daj znac jak poszlo.
Napisano 26 listopada 2007 - 00:23
Jesli ktos z Was ma jakis pomysl co dalej to bardzo prosze o rady. Dodam ze jestem z Lodzi i jesli w mojej okolicy jest jakis doswiadczony haker/lekarz to chetnie oddam moj tel. w bardziej wprawne rece bo ja juz troche wymiekam. Podaje swoj skype katepoks
Napisano 26 listopada 2007 - 05:34
Jeżeli masz iTunes 7.4.2 i ciągle nie działa, zrób jailbreak instalując AppTapp v3.1 stąd, następnie spróbuj aktywacji przez iNdependence.
Napisano 26 listopada 2007 - 14:18
Napisano 26 listopada 2007 - 18:05
Dobra Wieslawo! moja cierpliwosc sie skonczyla! CZY TEN WATEK MA TYTUL: MORALNE ASPEKTY ROZKODOWANIA IPHONE???? chyba nie! Wiec prosze nie wypowiadaj sie juz wiecej na tym watku bo ja jak i inni tylko tracimy czas na czytanie takich uwag. Kupilam telefon legalnie, zaplacilam za niego legalnie zarobionymi pieniedzmi, zdjelam simlock na wlasna odpowiedzalnosc i na wlasna odpowiedzialnosc zgodzilam sie na utrate gwarancji. Ktora miedzy nami jest mi na nic bo i tak nie wysle mojego telefonu do Stanow, nawet jesli bylby on zepsuty w wyniku uzytkowania zgodnie z instukcja. Moj telefon, moje pieniadze, moja sprawa!!! Co do prawa i moralnosci to niw wiem co gorsze zastepowanie oprogramowania innym darmowym!!! softem czy zmuszanie mnie do kozystania z jednej slusznej opcji oferowanej przez AT&T. Sa ludzie ktorzy chca kozystac z World'a a sa tacy ktorzy wola darmowy open office, wdzisz w tym cos zlego, bo ja nie.
Zajmij sie wiec czyms bardziej pozytecznym, segregacja odpadow, zbiorka zywnosci dla biednych dzieci, bo chyba Ci sie nudzi! Do wymieniania uwag, nie dotyczacych bezposrednio tematu watku sluza chyba przywatne wiadomosci miedzy uzytkownikami. Wiec koresponduj sobie z ISzym prywatnie, jesli masz mu cos do powiedzenia.
Pozdro
popieram

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych