Witam
Jest to mój pierwszy post na forum, więc przepraszam jak piszę w złym dziale. Szukałem odpowiedniego działu, a z racji tego że brak tu jest jakiegoś żłobka dla początkujących czy coś takiego postanowiłem tu napisać bo aktualnie używam tej wersji systemu.. Przechodząc do rzeczy sprawa wygląda tak:
Posiadam router/modem z Orange Sagemcom F@st2704. Udało mi się podłączyć do dysku podłączonego pot tego fast'a ale nie mogę się podłączyć pod drukarkę HP Deskjet 1510 - drukarka posiada sterowniki pod OS X i działa bez problemów bezpośrednio z portu USB w komputerze.
Może mi ktoś krok po kroku wytłumaczyć jak uruchomić tą drukarkę sieciową?
Liczę na szybką odpowiedz.
Dziękuje bardzo serdecznie za wszelkie rady podpowiedzi.
Pozdrawiam
patS_
P.S.
Dla systemu Windows tak się konfiguruje tą [URL="http://www.orange.pl/kid,4002371290,id,4002570475,title,Sagemcom-Fast-2704-konfiguracja-drukarki,helparticle.html"]drukarkę[/URL] - jeśli to jest potrzebne.

Mac OS X a drukarka sieciowa ..
Started by
patS_
, 22 Sep 2014 22:24
3 replies to this topic
Posted 22 September 2014 - 22:24
Posted 22 September 2014 - 22:34
drukarka ma włączony bonjour? widzisz ją w przeglądarce?
Posted 22 September 2014 - 22:50
nie jestem obeznany w świecie apple więc może troszkę jaśniej prosić najlepiej krok po kroku co mam zrobić żeby to sprawdzić etc.
dziękuje
Posted 23 September 2014 - 10:19
Zdecydowanie zły dział, przenoszę. Tytuł też woła o pomstę do nieba - zaproponuj via PW jakiś sensowny, zmienię.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users