Witam,
mam problem z AirDrop'em. Jak zazwyczaj chciałam przesłać pliki z Iphone 5 na Iphone 5s za pomocą AirDrop'a. Zaznaczyłam zdjecia, wysłałam z 5 odebrałam na 5s. Po chwili wysyłanie przerwało się i wszystkie zdjęcia z 5 (z którego chciałam przesłać) zostały (automatycznie?) skasowane. Na 5s ani 1 pliku, który teoretycznie miał się wysłać. Mieliście taki problem? I czy jesteście w stanie mi pomóc? Dodam, że na obu telefonach jest iOS 8 i każdy z nich ma iCloud, ale nigdzie tych zdjęć nie ma. Zniknęły...

AirDrop skasował pliki przy wysyłaniu
Rozpoczęty przez
madziulek1992
, 21 wrz 2014 10:38
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 września 2014 - 10:38
Napisano 21 września 2014 - 14:57
Ja miałem podobny problem tylko ze zdjęcia zniknęły mi po aktualizacji ios8 nie wszystkie tylko nie które
Napisano 21 września 2014 - 23:50
Właśnie o to chodzi, że wcześniej nie było z tym najmniejszego problemu. Po aktualizacji na iOS 8 nie wysyłałam żadnych plików. Dopiero teraz, gdy chciałam wysłać kilka plików okazało się, że te zaznaczone zdjęcia automatycznie podczas wysyłania przez AirDrop się usunęły. Teoretycznie, gdy wpisuję w wyszukiwaniu nazwę miejsca, gdzie zdjęcia były robione owa nazwa pojawia się, więc teoretycznie pliki gdzieś są, ale niewidoczne. W iCloud ich nie ma, poprzez połączenie z iTunes też nie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych