Dzwonek - problem po aktualizacji
Rozpoczęty przez
adbm30
, 19 wrz 2014 22:26
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 września 2014 - 22:26
Witam serdecznie
Po aktualizacji iPhone 4S do iOS 8 straciłem swoje dzwonki. Ponieważ nie miałem na dysku zrobiłem nowy. Z poziomu iTunes nie mogłem bo nie ma już pod prawym przyciskiem opcji konwersji do AAC. Zrobiłem to innymi programami. Dodałem dzwonek do biblioteki ale w iTunes jest on szary. Z poziomu Itunes nie odtwarza go. Jak włączę plik z dysku twardego to iTunes odtwarza go. Oczywiście w telefonie po synchronizacji dzwonka nie ma. iTunes w wersji 11.4.0.18.
Czy ktoś potrafi powiedzieć jak dodać własny dzwonek?
Napisano 21 września 2014 - 21:10
Witam czy udało się panu poradzić z tymi dzwonkami również mam problem z przerzuceniem ich na iPhone ? Pozdrawiam
Napisano 21 września 2014 - 23:03
Udało się
Próbowałem również dodać dzwonek do biblioteki iTunes a nie do biblioteki telefonu. Wyskakiwał błąd, że nie ma plik źródłowego. Wskazałem plik źródłowy ale łyknął całą piosenkę a nie wybrany fragment. Więc wykasowałem. Po kilku resetach kompa i włączeniu iTunes, z biblioteki iTunes dzwonek można było odtworzyć. Nie wiem dokładnie co było przyczyną, że iTunes w końcu zaakceptował plik ale trzeba próbować. To chyba jakiś błąd iTunes. Biblioteka telefonu dalej nie akceptowała dzwonka. Jak iTunes zaczął go odtwarzać z biblioteki to wtedy dzwonek przeciągnąłem na telefon i w bibliotece telefonu pojawił się na czarno
Po synchronizacji dzwonek był w telefonie
Napisano 22 września 2014 - 06:34
Rownież mi się udało przez stronę mp3cut.net tam jest możliwość przycięcia dzwonka z konwersacja do pliku z rozszerzeniem na m4r
Napisano 22 września 2014 - 09:43
Też robiłem na tej stronie a mimo to telefon nie przyjmował dzwonka. Na szczęście iTunes w końcu przyjął i udało się
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych