Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Zakładanie konta Icloud bez urządzenia Apple

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 mmanager

mmanager
  • 6 posts

Posted 19 September 2014 - 11:13

Witam, Czy jest możliwość założenia konta w serwisie Icloud bez urządzenia Apple? Również założenia maila @icloud.com? AppleID posiadam, przy logowaniu pokazuje że moje AppleID nie jest kontem Icloud - jest jakaś możliwość?

#2 macsupport

macsupport

• 8620 posts
  • SkądKraków

Posted 19 September 2014 - 12:01

Aby konto iCloud działało i abyś mógł zalogować się na stronie icloud.com musisz choć raz wcześniej użyć swojego AppleID do zalogowania w iCloud na jakimś urządzeniu iPhone, iPad, Mac itd.

#3 mmanager

mmanager
  • 6 posts

Posted 21 September 2014 - 10:12

A czy byłby ktoś tak dobry kto mógłby się zalogować do Icloud ze swojego urządzenia apple, na priv bym podał login i hasło. Przymierzam się do zakupu macbooka air, ale chciałbym sobie popatrzeć jak to wszystko wygląda i jak działa wcześniej:))

#4 Ania.S

Ania.S
  • 219 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 21 September 2014 - 19:05

Podejmujesz decyzję o zakupie jabłuszka za x.000 zł na podstawie webowej wersji icloud?

#5 mmanager

mmanager
  • 6 posts

Posted 21 September 2014 - 19:38

Nie na podstawie tego, ale sprzęt w środku jaki jest wiem, do marki myślę żeby wrócić, natomiast maka jako komputera nigdy nie miałem, i wolę się zaznajomić jak to wygląda wszystko zanim zdecyduję czy warto dopłacić dla tych własnie rzeczy, nie da się ukryć ze sprzęt Appla jest wyraźnie droższy niż konkurencji:) Jeżeli byłby to nie problem, byłbym na prawdę wdzięczny za pomoc?:))

#6 Ania.S

Ania.S
  • 219 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 22 September 2014 - 07:18

Nie ogarniam. To jak rozważać kupno Alienware po przetestowaniu OneDrive.

#7 mmanager

mmanager
  • 6 posts

Posted 22 September 2014 - 08:13

Bardziej porównał bym do kupna auta, niby silnik to silnik, ale jak się kupuje to chce się podnieść tą maskę dla chociażby jakiegoś zaspokojenia ciekawości... Różne rzeczy różnie ludzie kupują, jeżeli jest to technicznie możliwe chciałbym po prostu sobie zobaczyć, bo jestem taki, że lubię wszystko zobaczyć przed zakupem. Czy mógłbym liczyć na pomoc?:))

#8 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 22 September 2014 - 08:39

Bardziej porównał bym do kupna auta, niby silnik to silnik, ale jak się kupuje to chce się podnieść tą maskę dla chociażby jakiegoś zaspokojenia ciekawości... Różne rzeczy różnie ludzie kupują, jeżeli jest to technicznie możliwe chciałbym po prostu sobie zobaczyć, bo jestem taki, że lubię wszystko zobaczyć przed zakupem. Czy mógłbym liczyć na pomoc?:))

Chyba raczej zagladanie do bagaznika.

Daj na PW maila to pomoge.

#9 mmanager

mmanager
  • 6 posts

Posted 22 September 2014 - 09:27

Napisałem :))

#10 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 22 September 2014 - 12:34

Napisałem :))