Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Ogromny problem z AppleID

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 janek1991

janek1991
  • 2 posts

Posted 11 September 2014 - 00:12

Witam, mam ogromny problem z korzystaniem z ,,prezentu,, od mojej dziewczyny. Zakupiła ona nowego Iphona i mi oddała swoją starą 4. Wyzerowałem wszystko, założyłem nowe konto Apple id uruchomilem telefon i tutaj pojawił się problem. Przy próbie pobrania aplikacja telefon zarządał hasła AppleId(Które przed chwilą zakładałem) po wpisaniu wyskakiwał komunikat, że hasło jest złe... Głupi ja ponownie sformatowałem telefon i aktualnie jestem w trybie konfiguracji i nie mogę od 3 dni przebrnąć przez podanie hasła do Apple ID. Na stronie apple próby zerowania hasła kończą się brakiem przychodzącej wiadomości choć podany e-mail na pewno jest dobry, ponieważ dostałem wiadomość o pomyślnym zarejstrowaniu się Apple ID na tym mailu. System przy próbie zmiany hasła twierdzi także, ze nie wiem kiedy się urodziłem choć datę ustawiłem na 100% dobrą. Kontakt z supportem zakończył się blokadą konta aż do ponownego wyzerowania hasła tylko jak mam tego dokonać skoro nie przychodzi żaden e-mail z nowym hasłem:roll: Proszę o pomoc i co mogę zrobić w tej sytuacji bo wizja przycisku do papieru za tysiąc złotych średnio mi się widzi zwłaszcza, że z mojej strony nie wynika żaden błąd. Przeglądałem SPAM itd...

#2 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 11 September 2014 - 06:05

Nic nie zrobisz. Masz ładny przycisk do papieru.

#3 speedway

speedway
  • 172 posts

Posted 11 September 2014 - 09:25

W 4 da się "przypiracić";) Poszukaj dobrze.

#4 macsupport

macsupport

• 8620 posts
  • SkądKraków

Posted 11 September 2014 - 12:22

Co się da przypiracić? Jak chce mieć iPhona, a nie iPoda to nic się nie da przypiracić. Janek1991 wpisz podczas aktywacji hasło do AppleID dziewczyny. On będzie podpowiadał na ekranie Twoje konto ale nie zwracaj na to uwagi tylko spróbuj wpisać hasło do konta jakiego wcześniej używała dziewczyna.

#5 janek1991

janek1991
  • 2 posts

Posted 11 September 2014 - 12:58

macsupport nawet nie wiem jak dziękować :))) Weszło z miejsca i chodzi pięknie ! Wielkie Dzięki!!!

#6 macsupport

macsupport

• 8620 posts
  • SkądKraków

Posted 11 September 2014 - 13:54

Ciesze się. Teraz jeszcze zaloguj się na iCloud.com do konta swojej dziewczyny i jeśli Twój iPhone jest w jej urządzeniach to go z tej listy usuń. Załóż sobie nowe konto dla siebie na nowy adres email i dodaj go w swoim iPhonie.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users