Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 6 głosy

iPhone 6/6 Plus - pierwsze wrażenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1860 odpowiedzi w tym temacie

#401 goodboy25

goodboy25
  • 4 354 postów
  • SkądWaWa

Napisano 20 września 2014 - 16:50

Póki co nie położyłem jeszcze łap na 6/6+ ... ale czytając i oglądając wszelkiej maści "hands on" coraz bardziej skłaniam się do zdania, że trzeba będzie poczekać na wersje s. Jak dotąd "pełne" modele jakoś dawały radę, ale wersje s były po prostu lepsze.

Każda Ska jest lepsza od nieSki. Tak samo jak każda następna goła cyferka jest lepsza od poprzedniej cyferki z Ską :)

iPhone 6 vs iPhone 5s Speed Test - Interesting Results - (4K) - YouTube Kolejne porównanie 6 vs 5s

Trochę kiepsko dobrał rzeczy do porównania, bo te niewymagające gierki równie szybko odpaliłyby się na 2x słabszych podzespołach, więc akurat mnie nie dziwi, że 6 nie wykazał jakieś znaczącej przewagi. Powinni dać porównanie gier mocno obciążających bebechy.

No tylko aparat lepszy, choć też nie widzę jakichś wielkich różnic w tym porównaniu:

Zaskakujące, gdyż po obejrzeniu tego porównania nie ma jak dla mnie zwycięzcy. Na niektórych fotach 5S wypada lepiej (foty figurek, czerwonego kwiatka), na innych gorzej (6 daje większość fotek o cieplejszych kolorkach i ma więcej światła bez lampy), a na jeszcze innych wypadają oba tak samo (foty trawnika, dróżki). Dziwne...

A tutaj fajna stronka kolesia, który strzela profesjonalne foty iPhoneami. Niektóre zdjecia naprawdę przepiękne iPhone 6 Plus Camera Review: Iceland — Austin Mann Po tym porównaniu widać dużą różnicę na korzyść 6+ przy kręceniu filmów. Optyczna stabilizacja bije na głowę filmy kręcone zwykłą 6.

Tutaj jedno z 6, potem wrzucę identyczne z 5S dla porównania, jest dużo lepiej moim zdaniem.

http://gm.internetds...iphone6foto.jpg
http://gm.internetds...iphone5foto.jpg

A moim zdaniem porównując tylko te dwa zdjęcia jest dokładnie tak samo :)

#402 masi0

masi0
  • 332 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2014 - 16:52

No tylko aparat lepszy, choć też nie widzę jakichś wielkich różnic w tym porównaniu:

i właśnie dlatego zmienię 5c na 5s :)

#403 Bishop65

Bishop65
  • 18 postów
  • SkądDublin,Ireland

Napisano 20 września 2014 - 16:59

Po chwili obcowania mam mieszane uczucia, łapy mnie bolą lol

Wibracja jest mocniejsza w porównaniu do 5s...

Ogólnie prezentuje się dobrze, ale przez te krawędzie i cienkość, mam co chwile wrażenie, że mi wypadnie z łap xD

Ps. Sprzedałem dziś jedną szóstke 16GB za 550€, mam dobre serce ;)

Witaj a za ile mi sprzedaż ip6 64gb lub 6+ 65gb?

#404 Zielony_M

Zielony_M
  • 300 postów
  • Skąd0-22

Napisano 20 września 2014 - 20:33

No i jak tam z tym 1GB RAM'u? Daje radę czy kiepskawo? Szkoda, że się nie sprawdziły plotki o 2GB, oraz o bazowej pojemności 32GB.

#405 masi0

masi0
  • 332 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2014 - 20:41

Fajne porównanie aparatów:

#406 hisin

hisin
  • 162 postów

Napisano 20 września 2014 - 20:54

Fajne porównanie aparatów:

https://www.youtube.com/watch?v=5zOiEARUumQ

Na niektórych zdjęciach roznica jest bardzo widoczna ciekawe czy ta różnica jest spowodowana za sprawą optycznej stabilizacji w 6+

#407 madhunt3r

madhunt3r
  • 2 530 postów

Napisano 20 września 2014 - 21:01

Dużej różnicy nie widzę, jedynie w słabym świetle na korzyść 6.

#408 dawidnor

dawidnor
  • 984 postów
  • SkądOslo (Asker)

Napisano 20 września 2014 - 21:03

Ja jednak po kilkudniowym zastanowieniu, doszedłem do wniosku iż poczekam na 6S. Zauważmy iż różnica miedzy 6 a 5S jest nieznaczna. Aparat jest niemal identyczny, wydajność jest bardzo porównywalna oraz ekran który raczej nie robi większej różnicy w codziennym użytkowaniu. Apple Pay? Do tego czasu eSka będzie czymś znacznie lepszym. Bardzo i to bardzo drażnią mnie te gumowe wstawki na tylnej ściance. Raczej nie ma powodu dla którego posiadacze 5S mieli by poświęcać czas oraz pieniądze dla większego ekranu bo chyba to jest tera głównym powodem. Pamietajmy rownież iż cena 5S spadnie nieznacznie względem aktualnej. Naprawdę warto jest sie zastanowić nad zamiana.

#409 robertolix

robertolix
  • 89 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2014 - 21:37

Ja jednak po kilkudniowym zastanowieniu, doszedłem do wniosku iż poczekam na 6S. Zauważmy iż różnica miedzy 6 a 5S jest nieznaczna. Aparat jest niemal identyczny, wydajność jest bardzo porównywalna oraz ekran który raczej nie robi większej różnicy w codziennym użytkowaniu. Apple Pay? Do tego czasu eSka będzie czymś znacznie lepszym. Bardzo i to bardzo drażnią mnie te gumowe wstawki na tylnej ściance. Raczej nie ma powodu dla którego posiadacze 5S mieli by poświęcać czas oraz pieniądze dla większego ekranu bo chyba to jest tera głównym powodem. Pamietajmy rownież iż cena 5S spadnie nieznacznie względem aktualnej.

Naprawdę warto jest sie zastanowić nad zamiana.

Całkowicie się zgadzam. Wydawać tyle pieniędzy tylko i wyłącznie dla większego ekranu? Nie ma w tym żadnego sensu a inne bajery takie jak Apple Pay to bezużyteczne w naszym kraju.

#410 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2014 - 21:39

Osobiście mi brakowało w iP5 tylko większego ekranu. Zmieniam telefony co dwa lata i pomijam S-ki bo dostajemy to samo z lepszym prockiem i ciut lepszym aparatem.

#411 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 20 września 2014 - 21:44

Ale zmiana co roku jest najrozsądniejsza i najbardziej opłacalna, ceny nowych są podobne, 5s dzisiaj sprzedałem bez problemu w kilka godzin za tyle ile chciałem, napewno za rok bym tyle nie wziął, tel będzie po gwarze, a tak to jeszcze ponad rok zostało, a dla osoby kupującej to ważne, stan wizualny po dwóch latach też jest inny przeważnie, o baterii nie wspomnę...

#412 robertolix

robertolix
  • 89 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2014 - 22:00

Osobiście mi brakowało w iP5 tylko większego ekranu. Zmieniam telefony co dwa lata i pomijam S-ki bo dostajemy to samo z lepszym prockiem i ciut lepszym aparatem.

To jest akurat nieprawda gdyż aparat niewiele się różni między modelami np. 4s i 5 albo 5s i 6. Zawsze w modelach z "S" aparat jest dużo, dużo lepszy niż w poprzedniku.

#413 mkamelg

mkamelg
  • 166 postów

Napisano 20 września 2014 - 22:57

Uchwyt nie jest taki pewny jak w przypadku modelu 5s. Zaokrąglone kształty sprzyjają wyśliźnięciu się. Pewnie będzie 'niejeden szczęśliwiec" który wypuści telefon z ręki. Obym nie był jednym z nich.

First iPhone 6 drop-test videos surface

#414 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 września 2014 - 02:30

Witajcie, Po mojego nowego iPhone'a wybrałem się z pre-orderem aż do Berlina. Na szczęście udało mi się zarezerwować to co chciałem, czyli Space Grey 64GB. Po odliczeniu zarobku z drugiej sztuki i wliczając koszty podróży iPhone wyniósł mnie 2700zł. Czyli tyle, ile 5S 32GB w naszym apple store. Chyba dobry deal. Generalnie przesiadłem się z iPhone'a 4. Miałem go już wymienić w sumie rok temu... Dzielnie mi służył przez prawie 4 lata, ale już byłem bardzo zmęczony używaniem go na iOS7. Więc sami musicie zrozumieć, że dla mnie prędkość działania iP6 jest oszałamiająca. Moje wrażenia. Wygląd telefonu po przeciekach i prezentacji iP6 raczej mnie nie ujął. Wolałem kanciasty design modeli 4 i 5. Wiadomo - najgorsze te paski... Ale na żywo powiem Wam, że jest lepiej. Spasowanie telefonu jest fenomenalne. Przejście szkła w obudowę sprawia bardzo dobre wrażenie. Absolutnie nie ma mowy o trzeszczeniu jakichkolwiek przycisków power czy głośności. Jedyne małe zastrzeżenie mam do home button. Nie wiem jak jest w 5S i innych 6'ach ale sprawia on wrażenie jakby się miał zaraz popsuć. Czasami czuję jakiś taki puk jak go lekko dotknę. Ale działa świetnie. Nigdy nie miałem blokady na telefon, z powodu dłuższego czasu odblokowywania. A teraz uruchamiam go szybciej z blokadą niż bez. (wciskam przycisk i trzymam palec) Co do wielkości ekranu to jak na moje jedną ręką obsługuję się go niebezpiecznie. Łatwo o wypadnięcie telefonu z ręki. Niby jest ten tryb specjalny dla jednej ręki, ale trochę go nie czaję. Dotykam 2x home button ekran mi zjeżdża ale czegokolwiek nie zrobię to wraca do pozycji wyjściowej. Niech będzie tak długo jak ja chcę. Ogólnie cieszę się, że jest większy. Dużo przyjemniej się na nim ogląda filmy/programy. Fajnie, że Apple wrzuca swoje programy za free i są już zainstalowane na telefonie. Trochę ważą, więc stanowczo odradzam kupno wersji 16GB. Zresztą, jest to bardzo nieopłacalne. Bateria spokojnie wytrzyma cały dzień mojego używania, choć pamiętam że iP4 po zakupie 2-3 dni mi trzymał. Zakupiłem też czerwony apple silicone case. Długo myślałem czy nie wziąć skórzanego. Ale koleś z Apple Store przyniósł mi pomacać oba i jest spoko w dotyku. Wspomniał też, że skórzany się dużo szybciej zniszczy. Na razie nie założyłem bo cieszę się grubością telefonu. 2 szybkie pytania do właścicieli szóstek: - Czy też Wam się dość mocno grzeją? Szczególnie przy ładowaniu jeśli coś robicie. - Pytanie bardzo pedantyczne! Mam na swoim egzemplarzu parę takich plamek które są widoczne tylko jak chuchnę na ekran albo patrzę z latarką przywaloną w ekran. Jakby klej czy coś. Ale nie idzie tego wypolerować. Próbowałem nawet ściereczką do okularów z alkoholem a te plamki jak były tak są. Co to kurde jest?

#415 Ka.Te

Ka.Te
  • 41 postów

Napisano 21 września 2014 - 03:44

Ja osobiscie sie niezmiernie ciesze ze Apple zeszlo juz kompletnie na psy. Jak wydali iOS7 mowilam ze zeszli wizualnie na poziom androida. Potem sie okazalo ze funkcjonalnie tez. To samo OSX, niebawem bedzie dzialal rownie swietnie jak Windows (mam wrazenie ze niektore zachowania sa rodem skopiowane z Win!).
Do rzeczy - nowy iPhone i cala ta zenujaca prezentacja pokazaly dosc wyraznie ze Apple jest juz tylko i wylacznie firma ktora liczy kase. Ich produkty sa mizerne, design jest zwyczajnie amatorski, a funkcjonalnosc i stabilnosc juz dawno przestaly byc priorytetem.

Plus tego jest taki - obejrzawszy ulomnosc dizajnowa najnowszego iPhona (mam 4S) powiedzialam koniec. Nie za ta cene. I zaczelam przegladac konkurencje, i znalazlam to: https://www.motorola...aker?pid=FLEXR2.
Uwazam ze design jest genialny. Przypomina mi swietne czasy Nokii z kolorowymi obudowywami.
To bedzie moj telefon za niecaly miesiac. Czas na androida.

Dlaczego? Apple stoi w miejscu. Niestety, od czasu odejscia Stev'a (od 4S) nie robia pratycznie nic co poprawia jakosc mojego zycia, ba, psuja juz dobrze dzialajace produkty (np Preview). Kto stoi ten sie cofa. Android poszedl ostro do przodu, nie dziwi mnie juz ze wygryzl tak bardzo market share. Moj wniosek jest taki - iOS7 wyglada rownie zle jak android. Dziala rownie zle i jest rownie skomplikowany (instrukcja obslugi iOS8? Litosci!!!). Z tym ze Andek jest juz funkcjonalnie duzo dalej. Wizualnie plaski look googla przemawia do mnie tez bardziej niz oczojebne wybryki Johnego. Funkcje jak calkowite hands off w Moto X po prostu wymiataja. (Wlasnie zainstalowalam iOS8 bo zauwazylam ze niby jets taka funkcjonalosc w nim, a tu bzik! Jest HEY SIRI ale TYLKO jak iPhone jest podlaczony do kabla... no litosci!!).

Podsumowujac - konkurencja przerosla Apple mocno, IMHO. Czas dac szanse Andkowi, zwlaszcza ze cena Moto X jest powalajaca (najnowszy swiezy model 400ojro... ).

Nie chce tu siac jakiejs reklamy, to sa tylko moje przemyslenia. Jesli ktos uwaza ze iPhone i produkty Apple sa nadal warte swojej ceny to calkowicie to rozumiem. Tez kiedys tak uwazalam (tylko to byly IMHO inne czasy Apple i inna jakosc produktow). Jesli jestescie zadowoleni z wygladu 6tki to tez to rozumiem. Gusta sa rozne.

Ja uwazam jednak ze konkurencja ma w tej chwili juz naprawde wiele wiecej do zaoferowania.

(kupie macbooka air 11, zeby nie bylo, ale telefony i uslugi apple (icloud mail etc) sa juz za bardzo w tyle IMHO).

#416 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 21 września 2014 - 05:03

...Jedyne małe zastrzeżenie mam do home button. Nie wiem jak jest w 5S i innych 6'ach ale sprawia on wrażenie jakby się miał zaraz popsuć. Czasami czuję jakiś taki puk jak go lekko dotknę. Ale działa świetnie.

Miałem tak w 5s po kilku miesiącach, na 6 tego nie mam ;)

Fajnie, że Apple wrzuca swoje programy za free i są już zainstalowane na telefonie. Trochę ważą, więc stanowczo odradzam kupno wersji 16GB. Zresztą, jest to bardzo nieopłacalne.

Na 16GB z tego co mi wiadomo tych aplikacji nie ma, jak ktoś chce to ściąga za, są za free...

2 szybkie pytania do właścicieli szóstek:
- Czy też Wam się dość mocno grzeją? Szczególnie przy ładowaniu jeśli coś robicie.

Alu ma to do siebie, że przewodzi dobrze ciepło ;) sieć tak, to normalne...

#417 Kronos_Iphone

Kronos_Iphone
  • 354 postów
  • Skądopolszczyzna

Napisano 21 września 2014 - 05:40

Ja osobiscie sie niezmiernie ciesze ze Apple zeszlo juz kompletnie na psy. Jak wydali iOS7 mowilam ze zeszli wizualnie na poziom androida. Potem sie okazalo ze funkcjonalnie tez. To samo OSX, niebawem bedzie dzialal rownie swietnie jak Windows (mam wrazenie ze niektore zachowania sa rodem skopiowane z Win!).
Do rzeczy - nowy iPhone i cala ta zenujaca prezentacja pokazaly dosc wyraznie ze Apple jest juz tylko i wylacznie firma ktora liczy kase. Ich produkty sa mizerne, design jest zwyczajnie amatorski, a funkcjonalnosc i stabilnosc juz dawno przestaly byc priorytetem.

Plus tego jest taki - obejrzawszy ulomnosc dizajnowa najnowszego iPhona (mam 4S) powiedzialam koniec. Nie za ta cene. I zaczelam przegladac konkurencje, i znalazlam to: https://www.motorola...aker?pid=FLEXR2.
Uwazam ze design jest genialny. Przypomina mi swietne czasy Nokii z kolorowymi obudowywami.
To bedzie moj telefon za niecaly miesiac. Czas na androida.

Dlaczego? Apple stoi w miejscu. Niestety, od czasu odejscia Stev'a (od 4S) nie robia pratycznie nic co poprawia jakosc mojego zycia, ba, psuja juz dobrze dzialajace produkty (np Preview). Kto stoi ten sie cofa. Android poszedl ostro do przodu, nie dziwi mnie juz ze wygryzl tak bardzo market share. Moj wniosek jest taki - iOS7 wyglada rownie zle jak android. Dziala rownie zle i jest rownie skomplikowany (instrukcja obslugi iOS8? Litosci!!!). Z tym ze Andek jest juz funkcjonalnie duzo dalej. Wizualnie plaski look googla przemawia do mnie tez bardziej niz oczojebne wybryki Johnego. Funkcje jak calkowite hands off w Moto X po prostu wymiataja. (Wlasnie zainstalowalam iOS8 bo zauwazylam ze niby jets taka funkcjonalosc w nim, a tu bzik! Jest HEY SIRI ale TYLKO jak iPhone jest podlaczony do kabla... no litosci!!).

Podsumowujac - konkurencja przerosla Apple mocno, IMHO. Czas dac szanse Andkowi, zwlaszcza ze cena Moto X jest powalajaca (najnowszy swiezy model 400ojro... ).

Nie chce tu siac jakiejs reklamy, to sa tylko moje przemyslenia. Jesli ktos uwaza ze iPhone i produkty Apple sa nadal warte swojej ceny to calkowicie to rozumiem. Tez kiedys tak uwazalam (tylko to byly IMHO inne czasy Apple i inna jakosc produktow). Jesli jestescie zadowoleni z wygladu 6tki to tez to rozumiem. Gusta sa rozne.

Ja uwazam jednak ze konkurencja ma w tej chwili juz naprawde wiele wiecej do zaoferowania.

(kupie macbooka air 11, zeby nie bylo, ale telefony i uslugi apple (icloud mail etc) sa juz za bardzo w tyle IMHO).

Po cześći się z Tobą zgadzam. Apple ma zły kierunek ale do ułomności Androida jeszcze im trochę zostało. Od sprzedaży 5s do 6ki siedziałem lekko ponad tydzień na (nowym) Note3 i z ulga przełożyłem kartę do IP6. Przez cały czas widziałem ten opór w działaniu systemu. Tam każda operacja choć uruchamia się na świeżym telefonie (świeżym tz pracującym krótko od pierwszego uruchomiania na systemie) szybko, ale widać, że do tego jest potrzebna moc obliczeniowa. Każdy kto miał androida doskonale wie, że aby sprawnie działał to niestety trzeba raz na jakiś czas wyłączyć telefon a nawet zrobić ustawienia faktycznie, bo zaczyna mulić po 2 miesiącach jak windows po 3 latach. Tak było jak pamiętam od mojego pierwszego androida i jet niezmiennie. To tyle w kwestii odejścia od tematu.

@Jojox
Moja szóstka parzyła w łapy po pierwszym uruchomieniu i instalacji aplikacji. Teraz jest spokojnie. Ja nie mam odniesienia do wzmożonej wydajności bo nie gram w gry, a one nagrzewają pewnie bebechy :)

#418 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 21 września 2014 - 06:56

Dla tych co widzieli na żywo, nijaki kolor robi największe wrażenie? Podoba mi sie i silver i space grey

#419 rudeboi

rudeboi
  • 6 postów

Napisano 21 września 2014 - 08:39

Czy na żywo iP6 w wersji złotej wygląda tak tandetnie jak na zdjęciach? Mnie osobiście podoba się w kolorze szarym, ale na czarnym ekranie w iPhone'ach zawsze widać odciski palców. Nie tak jak w białym...

#420 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 21 września 2014 - 08:41

Jak zwykle to indywidualna sprawa, osobiście uważam, że złoty jest babski, bardziej niż 5s.

Srebny tył mi sie podobał, 5s srebrny miałem do wczoraj i uważam za najpięknieszy fon na rynku dla obu płci.
Wziąłem szaraka z dwóch powodów, dla zmiany i dlatego, że w czarnym lepiej się prezentuje to przejście szkła w obudowę. Dodatkowo czarny, jak to w przypadku cichów wyszczupla, a przy takich krowach nawet fałszywe złudzenie jest mile widziane ;)

- - - Połączono posty - - -

Czy na żywo iP6 w wersji złotej wygląda tak tandetnie jak na zdjęciach?
Mnie osobiście podoba się w kolorze szarym, ale na czarnym ekranie w iPhone'ach zawsze widać odciski palców.
Nie tak jak w białym...

Przecież w białych ekran też jest czarny, więc też widać :)

#421 swiety74

swiety74
  • 773 postów
  • SkądKatowice

Napisano 21 września 2014 - 08:42

Kupiłem 6 w piątek więc mogę już dziś cokolwiek o niej napisać. Zacznę od tego o czym już wspominałem - telefon przy pierwszym rzucie oka nie wygląda jak Iphone. Położony obok Galaxy S4 jest do niego podobny. To z pewnością wada bo zgubił sie gdzieś ten Apple factor. Druga ważna rzecz to 6 w etui od Apple wyglada tragiczne. Przypomina telefon nie obrażając z Bierdonki. Duży i kolorowy kawałek plastiku. Widać tylko ekran i obły kształt etui. Co gorsza w etui telefon robi sie już całkiem ogromny i mało komfortowy. To wady ale są też duże plusy. Iphone 6 w kolorze space gray z czarną tapetą wygląda przepięknie!!! Ekran jest na brzegach taki zakrzywiony i ma się wrażenie jak by sie nie kończył. Podobny efekt widziałem tylko w Nokii 930. To co widać na ekranie jest tak jakby namalowane na ekranie, można prawie tego dotknąć. 5s nie daje zupełnie tego efektu. Dla mnie bomba. Większy ekran więc wiecej widać. Przydatne w przypadku zjęć oraz filmów. Można teraz zupełnie normalnie pokazać zdjęcie komuś kto nie ma juz wzroku 15 latka. Oglądanie filmów ma dopiero teraz sens bo coś poprostu widać. Jest cienki i lekki. Inny kształt wymusza to aby nasze dłonie sie przyzwyczaiły do pewnego uchwytu. Inaczej się go czuje w dłoni niż 5, nie ma krawędzi i stąd może powstawać wrażenie, że zaraz nam upadnie. Jeżeli macie ochotę to mogę zrobic kilka fotek tego konkretnie koloru. W mojej ocenie jest on w tym modelu najbardziej atrkacyjńy i genialnie dopasowy do designu. To nie miłość od pierwszego wejrzenia. To raczej zachwyt na jakością i małymi detalami, które tylko Apple potrafi przemycić do swoich produktów.

#422 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 września 2014 - 09:02

Co do koloru. Wiadomo to kwestia gustu. Wybrałem szary bo jak dla mnie najladniejszy. To szkło ładnie wpada w obudowę. W białym i złotym jest bardziej efekt powiększenia ekranu. To co istotne to złoty jest bardziej intensywny niż w 5S. Już nie można go pomylić z wersją silver. Więc prędzej bym wybrał silvera. :P Dawajcie znać posiadacze szóstek czy macie taki trochę dziwny home button.

#423 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 21 września 2014 - 09:35

Na 16GB z tego co mi wiadomo tych aplikacji nie ma, jak ktoś chce to ściąga za, są za free...

Na 128 tez nie mialem. Dopiero AppStore zaproponowal pobranie.

#424 Kronos_Iphone

Kronos_Iphone
  • 354 postów
  • Skądopolszczyzna

Napisano 21 września 2014 - 09:41

Głośnik w 6tce gra nieco lepiej niż w 5s. Niskie tony są bardziej słyszalne. Wydaje mi się też, że jest nieco głośniejszy.

#425 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 września 2014 - 09:48

Myślicie że będzie można kupić folie na ekran nie rzucająca się w oczy? Bo przez ten zakrzywiony ekran może być problem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych