Witam pomyślałem, że napisze taki temat, w którym użytkownicy będą mogli się podzielić doświadczeniem stażem(co się z tym wiąże, jakie super lub beznadziejne telefony, oferty oferuje dany operator). Sam wychodzę z takiego założenia, że najlepiej odłożyć i zakupić za gotówkę dany telefon, ale z drugiej strony mamy telefon i rozmowy bez limitu. Czy stali klienci danego operator dostają jakieś specjalne oferty i który operator ma z największa korzyścią dla klienta. Lub czy opłaca się skorzystać z aktualnej oferty/promocji, która jest nam oferowana w danej sieci. Wiem, że forum dotyczy telefonów appel, ale wydaje mi się, że każdą ofertę warto przeanalizować, a użytkownicy forum będą mogli sobie pomagać i doradzić nawet, jeżeli ktoś by zmienił telefon na inny niż Iphone

PS Czekam na posty, w których pojawią się pytania z doborem oferty, kalkulacja czy warto się skusić. Na wasze doświadczenia, jako stałych klientów(jaka siec, jaki staż, abonament, jaką fajną lub słabą ofertę dostał aś/eś). Która siec jest najkorzystniejsza dla stałych i nowych klientów itp

Pozdrawiam.