Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oferty dla stałych i nowych klientów u operatorów(Play,Plus,Orange,T-mobile i inni...)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 undecided

undecided
  • 242 postów

Napisano 05 września 2014 - 15:28

Witam pomyślałem, że napisze taki temat, w którym użytkownicy będą mogli się podzielić doświadczeniem stażem(co się z tym wiąże, jakie super lub beznadziejne telefony, oferty oferuje dany operator). Sam wychodzę z takiego założenia, że najlepiej odłożyć i zakupić za gotówkę dany telefon, ale z drugiej strony mamy telefon i rozmowy bez limitu. Czy stali klienci danego operator dostają jakieś specjalne oferty i który operator ma z największa korzyścią dla klienta. Lub czy opłaca się skorzystać z aktualnej oferty/promocji, która jest nam oferowana w danej sieci. Wiem, że forum dotyczy telefonów appel, ale wydaje mi się, że każdą ofertę warto przeanalizować, a użytkownicy forum będą mogli sobie pomagać i doradzić nawet, jeżeli ktoś by zmienił telefon na inny niż Iphone :) PS Czekam na posty, w których pojawią się pytania z doborem oferty, kalkulacja czy warto się skusić. Na wasze doświadczenia, jako stałych klientów(jaka siec, jaki staż, abonament, jaką fajną lub słabą ofertę dostał aś/eś). Która siec jest najkorzystniejsza dla stałych i nowych klientów itp :) Pozdrawiam.

#2 DanielF

DanielF
  • 5 764 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 05 września 2014 - 15:36

Jak szukasz konkretów wejdź na forum telepolis przedłużenie umowy i tyle

#3 undecided

undecided
  • 242 postów

Napisano 05 września 2014 - 18:17

Jak szukasz konkretów wejdź na forum telepolis przedłużenie umowy i tyle

Z tego co słyszę od ludzi, to każda oferta dobierana jest indywidualnie dla każdego stałego klienta i w różnych sieciach są różne stawki i telefony. Temat służy do dzielenia się informacjami dotyczącymi ofert dla stałych klientów, którzy zechcą pochwalić się jakie bonusy dostali od sieci za lojalność i dla tych, którzy mają na oku nową ofertę i nie są pewni czy warto z niej skorzystać.

#4 bolec71

bolec71

• 657 postów
  • SkądPodkarpacie

Napisano 05 września 2014 - 18:21

Takich tematów jest chyba ze 4 na forum i to z podziałem na operatora.

#5 undecided

undecided
  • 242 postów

Napisano 06 września 2014 - 08:57

Szczerze mówiąc nie trafiłem na żaden, ale skoro są cztery, to jeden ogólny nie zaszkodzi. Dodatkowo w tym temacie będzie można się poradzić co do atrakcyjności i opłacalności oferty itp.

#6 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 08 września 2014 - 14:47

To jest dział o sprzęcie z iOS a nie innych telefonach, oraz nie jest to dział dla ofert abonamentowych (do tego też jest stosowny dział). Więc pisanie o abonamentach i innych rzeczach mija się z celem i jest OT.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych