Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

chyba wirus na macbooku air

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 juliakrasowska

juliakrasowska
  • 3 posts

Posted 29 August 2014 - 21:36

witam! mam macbooka air i ostatnio przy pobieraniu filmów z chomikuj na komputer przez przypadek pobrałam też wirusa :cry: -przez to moje przeglądarki sa znacznie wolniejsze niż normalnie, -wyłącza sie WIFI lub wgl go nie ma, podczas gdy inne urządzenia sieć normalnie mają, -wyskakuja mi denerwujące okienka typu wygraj coś, kliknij na coś, -na youtubie zacinają się filmiki i program ad block próbuje te wszystkie reklamy jakoś ukryć, przez co ekram cały czas miga i sie zacina. wcześniej wszytskie pliki z komputera wrzuciłam do kosza i usunęłam błagam nie wiem co robić i jak sie tego wirusa pozbyć.. za pomoc byłabym baaardzo wdzięczna :sad::-? z góry dzięki ;)

#2 Therioon

Therioon
  • 4281 posts
  • SkądZ brzucha:)

Posted 29 August 2014 - 22:01

Nie ma co piracić Ale chyba nie wierzę w tego wirusa u ciebie Przeskanuj kompa czymś darmowym np virus barier express z appstore

#3 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 29 August 2014 - 22:07

W ilu miejscach to jeszcze napiszesz?

#4 juliakrasowska

juliakrasowska
  • 3 posts

Posted 30 August 2014 - 09:48

tej aplikacji virus barier express app store mi niesety nie wyszukał, ale znalazłam coś podobnego bitdefender virus scanner. może coś to pomoże.. i przepraszam, napisałam w dwóch miejscach, bo nie wiedziałam, które jest bardziej trafne :P

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24347 posts

Posted 31 August 2014 - 21:36

Z pewnością nie to.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users