Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPad wywala z Safari, facebooka; gry się zacinają

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 anitkatomadrala

anitkatomadrala
  • 7 posts

Posted 27 August 2014 - 11:41

Siemka Ja mam takie problemy, mianowicie: 1. Mojego iPada 2 mam już 2 lata, wszystko zawsze było ok, ale już może od roku iPad zaczął "wywalać" z różnych aplikacji tj. Safari, fb, gry. Na początku nie przejęłam się tym, ponieważ zdarzało to się sporadycznie. Później było tylko coraz częściej... aż pewnego dnia może z 20 razy wywalało z samej przeglądarki (nie wspominając o facebooku...). Nawet SAM iPad się zacina... Co mam robić? 2. Dość częstym zdarzeniem jest zacinanie się gier. Dziś zrobiłam test, tzn. włączyłam "Where's my Water 2", zatrzymałam się w menu głównym i nic nie robiłam. Gra sama z siebie zacięła się (stoi w miejscu). Jeszcze gorzej jest z "8 ball pool by miniclip", bo tam nawet jak jest "Spin and Win!" to się ZAWSZE zacina. Również ZAWSZE zacina się w menu głównym, ZAWSZE w samej partii.. jak się nie zacina to jest tylko i wyłącznie cud... I screen: wspomniany "Spin and Win!" II screen: kiedy kliknę przycik Play w "Where's my Water 2"

#2 zorak

zorak
  • 299 posts
  • SkądToruń

Posted 27 August 2014 - 12:14

Może spróbuj podłączyć go do iTunes i wymazać. Ja miałem problem z tym ze na moim iPad air tez wywalało mnie z safari. Wymazłem go i śmiga jeszcze lepiej niż przed wymaganiem.

#3 anitkatomadrala

anitkatomadrala
  • 7 posts

Posted 27 August 2014 - 12:27

Jak to zrobić?

#4 zorak

zorak
  • 299 posts
  • SkądToruń

Posted 27 August 2014 - 12:51

Podłączasz do iTunes, czekasz chwilkę, aż się zsynchronizuje z komputerem i w prawym górnym rogu będziesz miała przycisk z napisem iPad. Klikasz na niego i będzie opcja wymaż. Zobaczysz

#5 anitkatomadrala

anitkatomadrala
  • 7 posts

Posted 27 August 2014 - 13:00

A jak wymażę, to nic mi nie zniknie? mam na myśli gry na koncie, zapisy gier itd.

#6 zorak

zorak
  • 299 posts
  • SkądToruń

Posted 27 August 2014 - 13:10

Musisz zrobić kopie danych.

#7 anitkatomadrala

anitkatomadrala
  • 7 posts

Posted 27 August 2014 - 13:14

Jak to zrobić?

#8 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 27 August 2014 - 15:27

Jak to zrobić?

Czytając chociażby instrukcję obsługi. Takie pytania to żenada.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users