Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pierwszy Iphone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Isuu

Isuu
  • 5 postów

Napisano 26 sierpnia 2014 - 23:41

Witajcie. Aktualnie posiadam Sony Xperia J - dosyć słaby telefon z Androidem. Ten system jednak już mnie denerwuje i od zawsze chciałem Iphona. W komisie znalazłem 4S za 160/170 funtów i to nad tym modelem się zastanawiam. Czy to będzie dobry wybór jak na 1-wszy kontakt z iOS?

#2 jasiecki

jasiecki
  • 4 271 postów

Napisano 26 sierpnia 2014 - 23:46

jak go ios 8 nie zamuli tak jak zamulił ios7 iphona 4 to bedziesz zadowolony... ja bym jednak celowal w 5

#3 Isuu

Isuu
  • 5 postów

Napisano 27 sierpnia 2014 - 01:05

Ale 4S chyba wystarczy żeby "poznać" system? Jeżeli się spodoba to później kupię odrazu 5S lub 6. A cenowo jest ok?

#4 jasiecki

jasiecki
  • 4 271 postów

Napisano 27 sierpnia 2014 - 01:21

w pln chodza koło 800

#5 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 27 sierpnia 2014 - 09:05

Ale 4S chyba wystarczy żeby "poznać" system? Jeżeli się spodoba to później kupię odrazu 5S lub 6. A cenowo jest ok?

Nie ma co poznawać. iOS jest bardzo intuicyjny (chociaż kiedyś był jeszcze bardziej) więc nie widzę potrzeby "poznawania" go przez zakup najmniej wydajnego z możliwych urządzeń obsługujących iOS8. Jeśli okaże się, że nie daje sobie rady płynnie i bez zacięć i nie ma wszystkich funkcjonalności to możesz się co najwyżej zrazić.
Kup sobie 5 albo 5S albo też poczekaj nawet na 6 ale to już zależy jaką kwotę chcesz wydać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych