Witam było już o słuchawkach więc tylko w kilku słowach ostrzegam że nie warto kupować tych słuchawek.
kupiłem te Monster Beats dr.dre iBeats (iPhone) Słuchawki (4527691094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
I jestem bardzo rozczarowany jakością dźwięku z nich. Oryginalne z iP5S przez przypadek zostały wyprane. Efekt prawa słuchawka gra tragicznie i nie da się słuchać. Kupiłem te ibeats-y ale jakość dźwięku odraża , słucham muzyki różnej od Myslovitz po przez Hugh Laurie , aż po ciężkie kawałki Rammstein czy Metallica. Muzyka brzmi jakby w rury lub głośnika tubowego stosowanego w zakładowych radiowęzłach , tragedia nie warte ceny. Na szczęście ta jakość dźwięku odpowiadała innej osobie więc się zamieniłem na oryginalne z iPhone 5 , graja dużo lepiej. Szkoda kasy wywalone prawie 200 pln w błoto. Chyba że naciąłem się ba podróbki.

monster-beats-dr-dre-ibeats-iphone-sluchawki
Started by
speacetronic
, 24 Aug 2014 22:06
6 replies to this topic
Posted 24 August 2014 - 22:06
Posted 25 August 2014 - 01:51
Niestety wydaje mi się, że naciągnąłeś się na podróbki z paru powodów. M.in. :
- sprzedawca w swojej ofercie posiada inne tanie produkty, typu EarPods w śmiesznych cenach (100% podróbki)
- w aukcji wspomniane jest "Słuchawki są oryginalnie zapakowane i fabrycznie nowe", zwykła gra słów, żeby zwrócić uwagę na "oryginalnie". Jednak to nie to samo co np. " są oryginalne".
- iBeats w sklepach naziemnych kosztują około 400 zł, a nie są wcale tak łatwo dostępne jak kiedyś.
- może sama marka Beats nie jest topową jakościowo (cenowo owszem), to jednak takich odczuć nie powinieneś mieć przy codziennym użytkowaniu. Sam posiadam Studio i może nie warte ceny, ale słuchanie w nich muzyki nie powoduje aż tak złych odczuć.
Można by wiele jeszcze pisać o tej aukcji i samych iBeats'ach. Na allegro widzę, że są chyba same podróby, lepiej szukać przez ceneo i skąpiec.
Ja na Twoim miejscu nie darowałbym typowi, nawet jeśli nie są to gigantyczne pieniądze.
Pozdrawiam

Posted 25 August 2014 - 08:36
Jezeli juz chciales beatsy i z allegro to lepiej szukac ludzi ktorzy sprzedaja sluchawki od htc sensation lub tym podobnych.
Posted 25 August 2014 - 20:30
Podrobka jak nic.
Posted 26 August 2014 - 14:03
Na allegro lepiej nie kupować takich rzeczy jak słuchawki, pendrive, karty pamięci itp. wielkie ryzyko wtopy.
Posted 26 August 2014 - 19:19
1000% podrobki
Posted 22 September 2014 - 17:30
Oryginalne z iP5S przez przypadek zostały wyprane. Efekt prawa słuchawka gra tragicznie i nie da się słuchać.
Proszę spróbować włożyć słuchawki na 24 godziny do ryżu. Jeżeli Pan nie używał popsutych to powinny znowu działać.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users