Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

monster-beats-dr-dre-ibeats-iphone-sluchawki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 speacetronic

speacetronic
  • 258 postów

Napisano 24 sierpnia 2014 - 22:06

Witam było już o słuchawkach więc tylko w kilku słowach ostrzegam że nie warto kupować tych słuchawek.
kupiłem te Monster Beats dr.dre iBeats (iPhone) Słuchawki (4527691094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
I jestem bardzo rozczarowany jakością dźwięku z nich. Oryginalne z iP5S przez przypadek zostały wyprane. Efekt prawa słuchawka gra tragicznie i nie da się słuchać. Kupiłem te ibeats-y ale jakość dźwięku odraża , słucham muzyki różnej od Myslovitz po przez Hugh Laurie , aż po ciężkie kawałki Rammstein czy Metallica. Muzyka brzmi jakby w rury lub głośnika tubowego stosowanego w zakładowych radiowęzłach , tragedia nie warte ceny. Na szczęście ta jakość dźwięku odpowiadała innej osobie więc się zamieniłem na oryginalne z iPhone 5 , graja dużo lepiej. Szkoda kasy wywalone prawie 200 pln w błoto. Chyba że naciąłem się ba podróbki.

#2 fiodor1993

fiodor1993
  • 80 postów
  • SkądŁódź, PL

Napisano 25 sierpnia 2014 - 01:51

Niestety wydaje mi się, że naciągnąłeś się na podróbki z paru powodów. M.in. : - sprzedawca w swojej ofercie posiada inne tanie produkty, typu EarPods w śmiesznych cenach (100% podróbki) - w aukcji wspomniane jest "Słuchawki są oryginalnie zapakowane i fabrycznie nowe", zwykła gra słów, żeby zwrócić uwagę na "oryginalnie". Jednak to nie to samo co np. " są oryginalne". - iBeats w sklepach naziemnych kosztują około 400 zł, a nie są wcale tak łatwo dostępne jak kiedyś. - może sama marka Beats nie jest topową jakościowo (cenowo owszem), to jednak takich odczuć nie powinieneś mieć przy codziennym użytkowaniu. Sam posiadam Studio i może nie warte ceny, ale słuchanie w nich muzyki nie powoduje aż tak złych odczuć. Można by wiele jeszcze pisać o tej aukcji i samych iBeats'ach. Na allegro widzę, że są chyba same podróby, lepiej szukać przez ceneo i skąpiec. Ja na Twoim miejscu nie darowałbym typowi, nawet jeśli nie są to gigantyczne pieniądze. Pozdrawiam :)

#3 rox

rox
  • 70 postów
  • SkądZdolny śląsk

Napisano 25 sierpnia 2014 - 08:36

Jezeli juz chciales beatsy i z allegro to lepiej szukac ludzi ktorzy sprzedaja sluchawki od htc sensation lub tym podobnych.

#4 Maxavelli

Maxavelli
  • 1 040 postów

Napisano 25 sierpnia 2014 - 20:30

Podrobka jak nic.

#5 qb4hkm

qb4hkm
  • 529 postów

Napisano 26 sierpnia 2014 - 14:03

Na allegro lepiej nie kupować takich rzeczy jak słuchawki, pendrive, karty pamięci itp. wielkie ryzyko wtopy.

#6 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 26 sierpnia 2014 - 19:19

1000% podrobki

#7 Rutek19

Rutek19
  • 5 postów
  • SkądToruń

Napisano 22 września 2014 - 17:30

Oryginalne z iP5S przez przypadek zostały wyprane. Efekt prawa słuchawka gra tragicznie i nie da się słuchać.

Proszę spróbować włożyć słuchawki na 24 godziny do ryżu. Jeżeli Pan nie używał popsutych to powinny znowu działać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych