POMOC w wyborze iPad'a
Napisano 19 sierpnia 2014 - 17:55

Napisano 19 sierpnia 2014 - 18:08
Witam. Wiem, że jest już masa wątków na ten temat, ale jako laik w sprawie tabletów chciałbym się poradzić pod kątem moich potrzeb
Jak dotąd korzystałam nieco z iPada i samsunga i ostatecznie stwierdziłam, że zdecydowanie szybciej chodzi ten pierwszy.
Pytanie tylko - jaki model wybrać?
Jestem studentką, tablet ma mi służyć przede wszystkim do pracy - książki, ebooki, pdf, notatki (planuję zakup z klawiaturą) Oprócz tego muszę mieć stały dostęp do internetu i móc oglądać bez przeszkód na nim filmy/video.
Nie chciałabym wydać majątku, ale przeznaczyć te pieniądze (ok. 2 tys zł) na sprzęt, przy którym nie będę tracić nerwów przez to, że się zacina. Potrzebuję tabletu, który chodzi płynnie gdy przeskakuję z ebooka do przeglądarki internetowej i nie myśli kilku minut nad kolejną operacją (mam złe doświadczenia z systemem Android). Dlatego też uprzejmie proszę o pomoc! Będę bardzo wdzięczna!
Studentem byłem dawno temu:) ale mam młodszą siostrę,która studiuje i mając iPada narzeka, że większość w jej grupie ma sprzęt na androidzie i przesyłają sobie notatki po Bluetooth ( siostra nie chce jailbreak'a) za ok 2 tysie spokojnie kupisz zajebisty sprzęt do swoich potrzeb nie ważne czy android czy ios. Najważniejsze by nie kupić sprzętu z najniższej półki. Pamiętaj high endowy sprzęt z zielonym robocikiem na pokładzie, NIE MULI! Zapewne wygodny będzie dla Ciebie mniejszy tablet więc obecnie mogę z czystym sumieniem polecić Ci iPada mini Retina. Ze względu właśnie na ogromne rozmiary sprzętu na androidzie wróciłem do iOSa
Napisano 20 sierpnia 2014 - 10:36
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych