Witam,
Miał ktoś może do czynienia z Adonit Jot Script ? Wydaj się to być świetna alternatywa dla tradycyjnych rysików.
Pozdrawiam
Crasti13

Adonit Jot Script
Rozpoczęty przez
crasti13
, 16 sie 2014 11:31
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 sierpnia 2014 - 11:31
Napisano 08 stycznia 2015 - 19:36
Witam,
Miał ktoś może do czynienia z Adonit Jot Script ? Wydaj się to być świetna alternatywa dla tradycyjnych rysików.
Pozdrawiam
Crasti13
Witam
Nabyłem niedawno. Działa super. Wrażenia z pisania jak prawdziwy długopis. Nawet ta metalowa końcówka się minimalnie rusza przy dociskaniu do ekranu. Przy zastosowaniu innym niż pisanie trochę dziwne wrażenie, zupełnie inne niż przy rysiku z gumką, ale działa, trzeba się tylko przyzwyczaić.
Działa przy wszystkich aplikacjach, nie tylko tych dedykowanych, do pisania i notowania.
Jedno tylko mnie zastanawia - wszędzie piszą że toto używa BT, a ja w tej chwili mam Bluetooth wyłączony w ustawieniach (iPad mini) i jakoś piszę właśnie nim.
Mam jeszcze Toshibę Encore na Win 8.1 i z nią też działa.
Różnica jest taka że na iPadzie po włączeniu działa tak długo jak go używam, a na Toshibie wyłącza się po dłuższej chwili nawet jak piszę, i muszę go znowu włączyć.
Na iPadzie pomimo używania, nie widzę żadnych śladów na ekranie ( mam Jot Script od ok. 2 tygodni), a mam takie delikatne odczucie że ekran w Toshibie już się delikatnie porysował tą metalową końcówką....
Na razie tyle mogę powiedzieć
Napisano 29 stycznia 2015 - 23:08
Mam go od dziś, mam wrażenie ze powstało wiele mikroskopijnych rys na wyswietlaczu. Aby reagował, czasem trzeba go mocniej docisnąć. Może po prostu trafił mi się wadliwy model; jeśli ktoś miał podobnie - proszę o komentarze.
Napisano 11 kwietnia 2015 - 14:56
Witam. Mam Scrypta od wczoraj i nie działa za specjalnie. Czy cos można zmienić lub poprawić w ustawieniach moze?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych