Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mac mini czy macbook pro ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 azer

azer
  • 15 postów

Napisano 16 sierpnia 2014 - 08:58

Witam. Mam zamiar kupic sobie komputer apple i nwm co wybrac Mac mini z i7 2.3 ghz czy macbooka pro 13,3 cala ([url=http://www.mediamarkt.pl/notebook-apple-macbook-pro-13-3-retina,id-904912]Notebook APPLE MacBook Pro 13.3 Retina, Notebooki - Media Markt[/url]) ?? nie chcialbym kupywac macbooka air jakos bardziej podpasowal mi pro. Do nich zamontowal bym 16 gb ramu. Teraz cos o mnie. Komputer bede uzywal glownie w domu, wyjazdy to zadkosci i zebym zabieral ze soba komputer. Komputer bedzie uzywany tylko i wylacznie do produkcji muzyki (logic 9, x, Fl studio) i przegladania internetu. Do tego mac mini dokupilbym thunderblota 27. Jeszcze bym prosil o podania mi roku wyprodukowania tego macbooka pro co podalem do niego link bo mi sie zdaje ze to nie jest najnowsza wersja (patrzac na apple.pl)

#2 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 16 sierpnia 2014 - 09:08

Czekaj, czy przypadkiem w tym MBP nie da rady samemu ramu rozbudowywać? Dziwi też trochę wybór między stacjonarką, a laptopem. Przecież wszystko zależy od tego czy masz zamiar pracować z tym MBP tylko na biurku czy jednak czasem usiąść na kanapie z nim.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych