Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Call of Duty 4

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
82 odpowiedzi w tym temacie

#76 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 29 lipca 2009 - 11:11

mam pytanie jaka wersje lepiej kupic na maca czy na pc i jak jest z trybem online czy maci moga grac z pc czy tylko z macami...?

#77 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 29 lipca 2009 - 12:38

mam pytanie jaka wersje lepiej kupic na maca czy na pc i jak jest z trybem online czy maci moga grac z pc czy tylko z macami...?

odp1: Kwestia finansowa wersja na Mac-a jest droższa, a także chodzi wolniej ponoć na tym samym sprzęcie
odp2:tu nie ma podziału wszyscy ze wszystkimi :cool:

#78 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 30 lipca 2009 - 00:17

to super ze wszyscy razem graja online , wole wersje macowa , balem sie tylko ze mozna online grac z macami... btw dzieki za szybka odpowiedz !

#79 ademiu

ademiu
  • 984 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 lipca 2009 - 14:36

Taki mały offtop, ale wie ktoś gdzie można nabyć macową wersję ? Oczywiście abstrachując Od Ebay'a. Może w Polsce można dostać, albo ktoś może ma na sprzedaż ?

#80 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 lipca 2009 - 14:46

Taki mały offtop, ale wie ktoś gdzie można nabyć macową wersję ? Oczywiście abstrachując Od Ebay'a. Może w Polsce można jakoś dostać, albo ktoś ma na sprzedaż ?

Ja swoją kopie ja pisałem wiele razy zamawiałem:
Macgamestore: Mac Games, Hardware, and More

#81 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 07 sierpnia 2009 - 01:42

czesc wlasnie dostalem swoja przesylke z gra i mam taki problem "przeciagnolem folder" na swoj dysk ale po kliknieciu na ikone gry wyskakuje mi male okienko z napisem "nie autoryzowane"wogole niewiem oco chodzi moglby mi ktos pomoc bo chcialbym juz sobie zagrac dzieki !

---- Dodano 08-08-2009 o godzinie 00:14 ----
sorry juz nie wazne wczoraj wieczorem mialem zaduzo promili we krwi a rano jak sie obudzilem to wiedzialem czego zapomnialem zrobic !

#82 grani

grani
  • 6 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 10:05

Jesli to pomoze to gre mozna zciagnac za 55$ z tej strony - dziala ok
[url=http://games.bestbuy.com/store/bbygames/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.19706100]Best Buy Games Download Store[/url]

#83 shuliken

shuliken
  • 172 postów

Napisano 17 stycznia 2010 - 10:50

a czy da się to spolszczyć? :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych