Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem z aktualizacjami programów z App Store po wifi

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Coral

Coral
  • 1 posts
  • SkądŁódź, Poland, Poland

Posted 14 August 2014 - 14:33

Mam problem z aktualizacja programów po wifi. Po wciśnięciu "update', kółeczko statusu pobierania mieli sie w nieskończoność. Finalnie aktualizacja sie nie pobiera, zarówno na iPhona 5 jak i iPada Air - obydwa na iOS 7.1.2. Reset na twardo obydwu urządzeń oraz reset ustawień sieciowych nic nie pomaga. Reset rutera - Time Capsule z 2012 roku- takze nie pomaga. Utworzenie sieci wifi na nowo też nieskuteczne. Dostawca internetu jest Vectra z Wawy - nic nie zmieniali u siebie w ustawieniach. Problem mam od 3 dni. Prośba o wskazówki dotyczące ustawienia rutera lub iPhona i iPada tak aby aktualizacje były możliwe. Dodam tylko, ze gry które logują sie przez Game Center ( np. Boom Beach, Clash of Clans) także sie nie uruchamiają po wifi, tak samo konto mailowe na iCloud. Prośba o pomoc.

#2 iBook

iBook
  • 580 posts

Posted 14 August 2014 - 16:40

Miałem dokładnie to samo i też z Vectrą w Warszawie. Zmień DNS na inny, ten Vectry często stwarza problemy.

#3 jackysz

jackysz
  • 1 posts

Posted 17 August 2014 - 08:23

Witam, od niedawna mam ten sam problem. Na telefonie i iPadzie nie aktualizują ani nie pobierają sie aplikacje z app store ale tylko wtedy gdy urządzenia połączone są przez wifi. Rownież dostawca vectra. DNS-y zmieniłem ale to nie pomogło. Macie jakiś pomysł ?

#4 Zbig.AppleUser

Zbig.AppleUser
  • 1327 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 August 2014 - 08:43

UPC też nie lepsze. Dają marnej jakości routery i później są problemy. U mnie z Wi-Fi cały czas są hece.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users