Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Rocksmith- podobne gry. Kabel GarageBand

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Angela4b

Angela4b
  • 22 postów

Napisano 12 sierpnia 2014 - 23:31

Witam, wie ktoś z was może, czy na Mac'a są gry typu Rocksmith? Najbardziej zależy mi na możliwości podłączania własnej gitary elektrycznej. Niby jakieś torrenty są, ale większość nie sprawdzana na naszych jabłuszkach :/ Pobrałam Guitar Hero, ale nie ma co ukrywać, że na klawiaturze to nie ta sama zabawa. (czy w ogóle nawet na PC są takie gry?) Dodatkowo, czy jeśli kupię przewód USB, z drugiej strony zakończony dużym jackiem do gitary, to czy będzie to działać? np w GarageBand? Wiem, że w kablu dodanym do oryginalnej gry jest jeszcze plastikowe zgrubienie z logo UBISOFT- czy każdy kabel musi mieć coś takiego, czy to służy tylko temu, żeby to logo mogło się tam znaleźć?

#2 wombat16

wombat16
  • 77 postów

Napisano 13 sierpnia 2014 - 20:57

Jest rocksmith 2 na steama, pod maca natywnie. Do gry potrzebujesz jednak oryginalnego kabla do gry rocksmith. Na PC wyszło też kilka części guitar hero m.in world tour, zabawa z plastikową jest zdecydowanie przyjemniejsza niż na gra na klawiaturze.

#3 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 13 sierpnia 2014 - 21:28

...Niby jakieś torrenty są, ale większość nie sprawdzana na naszych jabłuszkach :/ Pobrałam Guitar Hero, ...

Skąd pobrałaś GH?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych