Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Kupić iPada Air teraz czy poczekać na IPada Air 2?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gazior

Gazior
  • 66 postów
  • SkądPacyna, Poland

Napisano 09 sierpnia 2014 - 19:38

Witam Chcę kupić swój pierwszy sprzęt firmy Apple'a a konkretnie iPada. Jak jednak wiadomo (prawdopodobnie) w listopadzie ma odbyć się premiera nowego iPada Air 2. Stąd moje pytanie. Czy warto czekać na iPada Air 2 czy warto jednak kupić IPada Air teraz. Chodzi mi oczywiście o ceny. Nie śledziłem cen iPadów w czasie premiery. Mam wrażenie że aktualnie jest najgorszy moment na kupno Ipada Air. Niby niedługo premiera Ipada Air 2 a ceny iPada Air dalej dość wysokie. Jak wspomniałem chce dopiero wejść do społeczności posiadaczy Ipada więc nie znam polityki Apple'a stąd liczę na opinie od was - doświadczonych użytkowników.

#2 robgrab

robgrab
  • 1 384 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 sierpnia 2014 - 19:44

Najgorszy moment, air w listopadzie sporo straci. Ale ja chyba bym brał air2 bo będzie mieć więcej ramu.

#3 undecided

undecided
  • 242 postów

Napisano 09 sierpnia 2014 - 20:33

Najgorszy moment, air w listopadzie sporo straci. Ale ja chyba bym brał air2 bo będzie mieć więcej ramu.

Jak najgorszy moment do prawdopodobnej daty premiery Air2 jest jeszcze 4 miesiące. To sporo czasu, możesz teraz kupić Air a miesiąc przed premierą Air2 sprzedać, jeżeli będziesz dbał i tablet będzie idealnym stanie. Jeszcze jak kupisz okazyjnie nic nie stracisz :) Dane przeniesiesz sobie przez Icloud i będziesz zadowolony, że udało ci się tak zakombinować :)

#4 iFan2000

iFan2000
  • 331 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 10 sierpnia 2014 - 10:07

Ja 3 tygodnie temu kupiłem iPada Air . Chciałem czekać , ale trafiłem na promocje i dostałem taki model , jaki chciałem sporo taniej . Nie żałuję , tym bardziej , że do premiery nowego jeszcze trochę czasu , a ja z iPada korzystam obficie , a nie mam drugiego . Moim zdaniem za dobrą cenę warto !

#5 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 10 sierpnia 2014 - 11:07

Kup uzywke jako "dojazdówke" a potem sobie zmienisz. Stracisz moze 100-200 zl.

#6 Gazior

Gazior
  • 66 postów
  • SkądPacyna, Poland

Napisano 10 sierpnia 2014 - 15:19

Ja 3 tygodnie temu kupiłem iPada Air . Chciałem czekać , ale trafiłem na promocje i dostałem taki model , jaki chciałem sporo taniej . Nie żałuję , tym bardziej , że do premiery nowego jeszcze trochę czasu , a ja z iPada korzystam obficie , a nie mam drugiego . Moim zdaniem za dobrą cenę warto !

Gdybym miał okazję teraz to też bym kupił :) Tylko nawet nie wiem gdzie szukać. A wiecie może ile IPad Air kosztował w dniu premiery?

#7 undecided

undecided
  • 242 postów

Napisano 10 sierpnia 2014 - 15:45

Gdybym miał okazję teraz to też bym kupił :) Tylko nawet nie wiem gdzie szukać. A wiecie może ile IPad Air kosztował w dniu premiery?

Ipad Air tyle kosztuje w sklepie appel Kup iPada Air z darmową dostawą - Apple Store (Polska)
Nwm czy to okazja 1500 zł za nową sztukę http://olx.pl/oferta...html#b13b0d8635
Kupując na olx nie wpłacaj zaliczek przed wysłaniem. Tylko odbiór osobisty lub paczka pobraniowa ze sprawdzeniem zawartości przy odbiorze.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych