Witam, jak to zwykle bywa z użytkownikami urządzeń Apple mam problem otóż, zepsuły mi się przyciski +, - i ten od wyciszania w iphone4, więc nie mogę nimi regulować poziomu głośności rozmów. Niestety po zakończonej rozmowie odłożyłem iphone na półkę, do czego widać inżynierowie Apple nie przygotowali tego urządzenia, gdyż kilka minut później podniosłem go z półki i odebrałem telefon co musiało tak znacząco nadwyrężyć jego możliwości, że ściszył poziom głośności rozmowy (chyba że od leżenia zepsuł się głośnik, co w ogóle by mnie nie zaskoczyło znając jakość wykonania tej marki).
I tu pojawia się pytanie, czy mogę zwiększyć głośność rozmowy bez znajomości obsługi softu na poziomie Nasa ? Czyli poprzez jakąś appkę lub ustawienia tel ? Jeśli ktoś będzie na tyle miły, że przedstawi rozwiązanie problemu tłumacząc krok po kroku co należy zrobić, będę bardzo wdzięczny.
Od razu dodam, że wiem, że problem był poruszany wielokrotnie na forum, czytałem posty i część z podanych tam rozwiązań opisana była w języku delikatnie mówiąc obcym, dla zwykłego użytkownika telefonu, czyli takiego, który z niego dzwoni lub przegląda internet...

Zmiana poziomu głośności rozmów bez przycisków +, -
Started by
slovik84
, 04 Aug 2014 16:27
4 replies to this topic
Posted 04 August 2014 - 16:27
Posted 04 August 2014 - 16:29
a słuchawkami nie mozesz podglosic??
Posted 04 August 2014 - 16:33
Jeżeli masz iOS 7 możesz to zrobić w panelu zarządzania, wysuwasz go od spodu jak powiadomienia. A jeżeli masz starszy to z tego co wiem to appki nie maja chyba dostępu do ogólnej głośności urządzenia bez JeallyBreaka.
Posted 04 August 2014 - 19:54
Jeżeli masz iOS 7 możesz to zrobić w panelu zarządzania, wysuwasz go od spodu jak powiadomienia. A jeżeli masz starszy to z tego co wiem to appki nie maja chyba dostępu do ogólnej głośności urządzenia bez JeallyBreaka.
Aha czyli ten pasek od głośności muzyki odpowiada również za głośność rozmów ? Jak tak tzn. że coś jest z głośnikiem bo mam go na max'a danego

Posted 04 August 2014 - 20:21
Ustawienia/Ogólne/Dostępność/AssistiveTouch i włączasz . Dzięki tej funkcji możesz sterować nie działającymi przyciskami na ekranie .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users