Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Psiloc irRemote dla S60

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 macdesk

macdesk
  • 849 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 listopada 2007 - 09:27

Rodzima firma Psiloc wypuściła najbardziej oczekiwaną aplikację dla telefonów S60 3rd Edition - irRemote, zamieniającą telefon (posiadający irdę) w uniwersalnego pilota pozwalającego sterować właściwie każdym urządzeiniem. Aplikacja korzysta z gigantycznej bazy kodów Pronto oraz LIRC. Poprzez edytor na stronie www możemy przesyłać nowe kody na serwer, przypisywać funkcje do klawiszy telefonu, a następnie pobrać gotowego pilota bezpośrednio do aplikacji.

Dołączona grafika

irremote.psiloc.com

Filmik

#2 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 19 listopada 2007 - 17:18

Swietna sprawa, ubaw z tego urzadzonka mozna miec niesamowity. Najfajniej jest w ducych sklepach z RTV :D (nie oszukumy sie, w warunkach domowych przydatnosc tego urzadzenia jest malutka, zasieg toto ma ograniczony, lepiej siegnac po zwyklego pilota)

#3 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 listopada 2007 - 18:31

Nareszcie wyszło na 3rd :) Mam już zainstalowane ;) Pamiętam ten program za czasów 7650 ;)

#4 macdesk

macdesk
  • 849 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 listopada 2007 - 21:36

Swietna sprawa, ubaw z tego urzadzonka mozna miec niesamowity. Najfajniej jest w ducych sklepach z RTV :D (nie oszukumy sie, w warunkach domowych przydatnosc tego urzadzenia jest malutka, zasieg toto ma ograniczony, lepiej siegnac po zwyklego pilota)

Co do zasięgu to kwestia konkretnego modelu telefonu, na jednym jest słaby na innym jest bardzo duży.

#5 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 15 grudnia 2007 - 14:54

nie dziala mi toto na S80 :( Kurde, a juz sie napalilem na ubaw w MM :E

#6 Doc

Doc
  • 308 postów
  • SkądLublin

Napisano 15 grudnia 2007 - 18:37

Super polecam go serdecznie. Szkoda że E50 ma odbiornik z boku.

#7 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 grudnia 2007 - 19:47

Super polecam go serdecznie. Szkoda że E50 ma odbiornik z boku.

W N95 też z boku :/ W N80 miałem z przodu :)

#8 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 grudnia 2007 - 01:03

hahah pamiętam jak 7650 wyłączałem w MM telewizory:lol: :lol: :lol: jaja były jak się robiła mrówcza krzątanina bo po kolei wszystko gasło:lol: :lol:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych