Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Monitor dla programisty do maca mini.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Gokoko

Gokoko
  • 17 postów
  • SkądAleksandria Pierwsza, Częstochowa, Poland, Poland

Napisano 29 lipca 2014 - 22:42

Witam poszukuje do mojego maca mini monitora 27 cali lub ewentualnie 2 monitory zamiast tego jednego.Na macu głównie programuje na platformę ios.Cena jaką moge przeznaczyć na ten cel to maks 4000 zł.Prosze o porady jaki sprzęt będzie odpowiedni i czy w przypadku 2 monitorów wykorzystam jakoś funkcje pivot??

#2 k2k

k2k
  • 33 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 05 sierpnia 2014 - 14:53

Witam poszukuje do mojego maca mini monitora 27 cali lub ewentualnie 2 monitory zamiast tego jednego.Na macu głównie programuje na platformę ios.Cena jaką moge przeznaczyć na ten cel to maks 4000 zł.Prosze o porady jaki sprzęt będzie odpowiedni i czy w przypadku 2 monitorów wykorzystam jakoś funkcje pivot??

Ja do podobnych celów mam MBA 13 i podpinam jeden monitor EIZO LCD 24″ EV2436WFS3-BK. Jestem z monitora bardzo zadowolony. Przede wszystkim ma świetną jakość obrazu i rozdzielczość 1920x1200 co przy kodzie ma duże znaczenie. Cena takiego monitora to ok. 1800 więc spokojnie kupisz 2.
Możesz podejść np. do Cortlandu i sprawdzić czy monitor będzie Ci pasował.

Ten monitor, który podałem ma pivota, ale póki co nie korzystałem z tej opcji przy programowaniu :), wydaje mi się, że nie jest potrzebny.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych